Soccer Manager (Kajgana Europa League)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Колку да е буџетот? (мил)

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
34
Тoј вреди зa двaјцa
Не прави забуна во броење ти ке листаш после по неколку страници назад за да ги пребројуваш xD се скапав додека да ги избројам да не дадам погрешна цифра да можеме да испланираме. 33 !

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

А нa Чемпиoнс му гo брoеше втoриoт aкaунт?

33 со се Брутус

Не игра Брутус, се заебаваат :D Он само ВМРО ако се вика лигата може да се приклучи. :D

@Mad_Coko - може Бока. Туку сега ми текна, и ти се откажа од таа... хммм :cautious::cautious::icon_mrgr:

Не игра Брутус, се заебаваат :D Он само ВМРО ако се вика лигата може да се приклучи. :D

@Mad_Coko - може Бока. Туку сега ми текна, и ти се откажа од таа... хммм :cautious::cautious::icon_mrgr:
Ме изнервиравте со дуплите јузери.:)

Ме изнервиравте со дуплите јузери.:)
Ама најозбилно не беше дупли јузер. А јас неам направено никаков трансфер меѓу Јунајтед и Барса.. И види кога играа еден против друг си играв со први тимови и таму и таму. :)

И јaс имaм двa aкaунти нa ФПЛ, aмa вo Кaјгaнa лигa игрaм сo еден.

И тoa пoјaк сум нa другиoт :D

Ја веќе и се логирав на лигава и ја побарав бенфика :D Сеа утше да видам дали ме одбил МанУтд5тоМесто :D :D

едит: Aww yiss..Get ready Бенфика да ве доминира

едит2: За ова не мора да си онлајн за време на мечевите така?

Последно уредено:
Ја веќе и се логирав на лигава и ја побарав бенфика :D Сеа утше да видам дали ме одбил МанУтд5тоМесто :D :D

Другата тема брачко мој, ова лига уште не постоји.:D

Коа ќе играш против Манчестер обрати ми се на ПП за трикс и типс.:icon_mrgr:

Не. И таму каде што си аплицирал ти е за другата тема, тука уште не е отворена лигата. :)

Немора да си онлајн, уствари малце е глупа играва пошто не можеш во живо да ја следиш и да правиш измени туку се унапред :rolleyes:
Друга работа е што горе-доле се земени добрите играчи па тешко се купува од веќе постоечките постари тимови..
За млади играчи не гледам ништо да се развиваат, пример да купам 5-6 и со тек на време да напредуваат

Ама ќе играм и јас ајде, Зенит го земав на дебито денеска со Манчестер 2-2 наредна со лидерот Барселона :D

Не. И таму каде што си аплицирал ти е за другата тема, тука уште не е отворена лигата. :)
А?

...го искористив кодот од првиот пост на темава..

Како бе за друга тема?? :D

Друштво веќе играме една лига Kajgana World таму е партали со тимовите пола се растурени то ест играчите се искупувани од останатите што играат. Правиме НОВА лига со екипи од среден ранг затоа и се вика ЕВРОПА ЛИГА нема да има екипи од европскиот крем туку средни просечни екипи лацио леверкузен мајнц билбао лион итн. Играјте си ја таа првата што сте се приклучиле за ден два ПОЧНУВАМЕ СО ЕВРОПА ЛИГА. Читајте го првиот пост ке ви стане појасно имате и линк за другата тема

Isto taka ako sakate da doznaete kako se place okolu random raboti na igrata obratete se kaj clenot so mislenje nad moeto.

Ke se soberete 5 dusi so ke placete i ke otvorime nova liga pak.

Isto taka ako sakate da doznaete kako se place okolu random raboti na igrata obratete se kaj clenot so mislenje nad moeto.

Ke se soberete 5 dusi so ke placete i ke otvorime nova liga pak.
Лажеш Клипче, лажеш, како турчин лажеш !!!
Си правите мафЕашки работи .. Да не ја покренавме акцијата за нова лига .!. што ке добиеше на популарноста и првата видиш добивме нови играчи кои не знаеле за играва О:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom