Фан клуб: МЗТ Скопје

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.813
Поени од реакции
44.372
Oкеј океј ... незнаев која ви е дефиницијата за оригиналност. :wink:
 

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Ne e muabetot koj kolku ima vo sala...poveke e od jasno mi e deka kaj cpb ima mnogu derbi navivaci...muabetot mi e deka ako dojdat novi genreracii koi stvarno od srce bi go sakale rabotnicki taa baza na navivaci bi bila od celo skopje isklucuvajki gi samo aerodrom i licise...toa e razlikata i toa mi bese poentata za koj klub e srceto na skopje...derbi ili ne derbi navivaci zosto ne mu tekne na nekoj od gorce ili od centar ili od hrom ili od vlae ili od karpos da dojde so mzt ili da napravi zname......ne repliciraj,kraj na muabetot !!
ps.Kako SIMPATIZER na Rabotnicki gledam da bidam najveke sto mozam objektiuven vo moite postovi..na forumov tuka opsto se vrega samo cpb pa taka da koga nesto ne se soglasuvam si go pisuvam...na Cpb mozam 100 zabeleski da im najdam ama mozam i bar 50 na Family.....drugo gledam majtap si tera nekoe detiste tuka od aerodrom za toa koj e neutralen a koj ne pa taka da ke mu dadam samo informacija deka koga idev jas na tribina nego go nosele na ekskurzija na polumatura,koga dobivav dresovi od igraci na Mzt kako na primer vojnovik,kurtovic,vrbica,blazevski(90% na forumov nemaat muabet napraveno so niv)on vlagal vo pubertet.......ne mi e celta da se falam tuku samo da se razlikuva mojata tezina na post i na nekoi pubertetlii....

За твоја информација тоа детиште има присуствувано на Мзт Скопје - Реал,со свои 2 години,така да не ми глуми неутралец !
 
Член од
5 јули 2009
Мислења
1.123
Поени од реакции
205
http://a1.com.mk/vesti/video.asp?Video=10/dragan-04-11.wmv&VestID=129761
На видеово се гледа таму накај втора минута дека вашиот член бајаги ќотек изеде. Гледам што фаци имало по трибиниве. И вие имате силна екипа, али онаа која е на трибината на ЦПБ е стварно застрашувачка, верувај :icon_mrgr
Иначе во навивање сте ги утепале (во пеење), али во пароли ве убиле, барем така ми кажуваат луѓево што биле. Не сум баш компетентен да зборам пошто не бев на утакмицава али и од тв можеше да се види дека неконстантноста на ЦПБ влијаеше во нивните песни (ако можеа да се наречат така нивните скандирања).

пушти си го уште еднаш клипот и види за кјотекот!
 
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Стварно неверојатно беше ова синоќа,одамна не сум видел вакво дерби во Македониа,огромна бројка од двете групи.Браво уште еднаш и се надевам ќе продолжи традицијата во БТ да се игра.Само не требаше да си ја кршиме најубавата сала.
 
M

MacedoniaGirl

Гостин
Една љубов, една фамилија, еден е Аеродром! :icon_cool
F.A :pehar:
 
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.085
Поени од реакции
156
леле ова видеово на а1 ... ко војна да имало таму
+ и музиката ја погодиле
 
Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.639
Поени од реакции
1.240
леле ова видеово на а1 ... ко војна да имало таму
+ и музиката ја погодиле
Само што сакав д апишам исто . Праење видео за Стивен Спилберг а тепачкиве на траеа повеќе од 10 - 15 секунди а ги напраиле ко да сме се тепале 2 саати , уствари тоа беа мали инциденти
 

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
^^ Одам, одам јас со тебе,
Аеродром ти пее,
како тебе на светот нема,
ти си љубов една... на на на на :wink:
 
Член од
8 февруари 2010
Мислења
134
Поени од реакции
28
Ej decak.....a zapazi ja ironijata....jas za Rabotnicki sum,a imam dresovi od mzt......:toe: kako ondak im go pusam koga ne me zanima mnogu,mnogu mzt...ti si znaes toa...izgleda si pusel ama vo prazno......:pos2:
ajde pozz idam offline...
nie ne se zanimavame so taa profesija.. vie ja vladete ;) a inace bas zapaziv... ne ti e dosta da pusis kaj tvoite pa i kaj nasite.. ajde pozz prodolzi da pusis i offline :pusk:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom