НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Да ти ебам тоа Казанс и главата дрвена со сите споени жици во неа. 2 лични во прва четвртина. Седи на клупа говедо едно. Никогаш нема професионален играч од она да биди... бебе недораснато :uzi::boksix::yid:

Коментаторов на ОКЦ-Клиперс вика уживам да ги глеам Сакраменто, пошто никогаш не се знае што ќе се деси, у стилот на каква глупост се спремни да напраат... Стварно несериозен тим, а голем потенцијал

До лани ги разбирав, со стартери како Џејсон Томпсон, Франциско Гарсија... не можеа многу да направат. Со сегашниов ростер ме разочараа многу, лош тим, ги гледам ради лојалност.

Оклахома :ROFLMAO: Коментарот на хајлајтсот на шутот на Вестбрук за израмнување :pos:

Вестбрук [emoji14]os:[emoji14]os:[emoji14]os:
Што ли мислеше ликов само да ми објасни некој [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Valjda sakase faul kos, ili posto e glup i toa ne izvadi.Sabajle pak kje go jadat, oaven ako so Durant nemaat nekoja nenormalna partija.

Valjda sakase faul kos, ili posto e glup i toa ne izvadi.Sabajle pak kje go jadat, oaven ako so Durant nemaat nekoja nenormalna partija.

идиотски е тој потег, пошто баш на тој начин има зезнато неколку натпревари...
незз како можи тренерот да дозволи тој да шутира за 3 и да решава натпревар, наместо Durant.
чорба се во одбрана, губат добиени натпревари и оваа година не му прогнозирам убав провод во плејоф

Тај Лосон кај Пацерите у Индијана.

Грег после минута и 11 секунди бараше тајмаут!!! Влета на теренот како луд [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Mene covekot mi stana epten dosaden.So sila se pravi interesen.Realno pointeresen bese porano.

Baranje tajm-aut za minuta i edinaeset sekundi e cista glupost.A ne gubea 10-0,tuku 4-0.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom