НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
bCVPXFE.png

:ROFLMAO:

Јас одам на Reddit за линкови, секогаш има по барем 2-3, а понекогаш некој стрима и на ЈуТјуб у Ха-Де па пушта линк, милина :)
Zasto ne rabotat u posledno vreme linkovite za mobilen ??
Imas nekoj link mobilen za Wizards-Cavs ?

Ирвинг и Лав се најпреценетите ѕвезди. Ирвин 28-6 и најголем -, гтна го апчето од Вол. Лав едно време вадеше монстер статистички партии а сеа ни тоа не може. Само се гледа дека без Леброн не се тим за у плејоф. Ботска екипа.

Две победи на гости против доста незгодни Милвоки и Торонто, Херис почнува да клика со екипата.
Плус порази днска на Шарлот и Индијана, тудеј вос а гуд деј ин Дитроит !!

Две победи на гости против доста незгодни Милвоки и Торонто, Херис почнува да клика со екипата.
Плус порази днска на Шарлот и Индијана, тудеј вос а гуд деј ин Дитроит !!

Јес да имаше многу фанови на Репторс во Auburn Hills Palace и Торонто играа во бели дресови, но сепак Детроит беше домакин синоќа. :D

Јес да имаше многу фанови на Репторс во Auburn Hills Palace и Торонто играа во бели дресови, но сепак Детроит беше домакин синоќа. :D

Да де мислев на гости на со Милвоки и со торонто, али не се изразив добро :icon_mrgr:

Samo edno predhodniot rekord e ostvaren u regularen del, ili u prodolzenija?
За тројкиве мислиш? Коби у регуларен дел испали 12 тројки, а мислам дека и Маршал у регуларен дел го има направено тоа. Едини човек што би сакал да го сруши тој рекорд е Кари, и ич нема да ми биде криво. :)

58 пати го глеав хајлајтсот со ОКС и не можам да си објаснам како е можно да постои таков човек ко Кари. Треба нов број да измислат за да може да искаже неговото ниво на самодоверба. И на првата утакмица слично ги прееба, само не беше гејм винер тогаш. Играше генерално слаба и тивка утакмица, али на крај скок шут преку Дурант, еден влез и неколку слободни и им направи чао пријатно.
Време е Дурант да се губи од ОКС ако сака да види титула, ОКС ми се како Арсенал у фудбалот, лузерска екипа.

Ирвинг и Лав се најпреценетите ѕвезди. Ирвин 28-6 и најголем -, гтна го апчето од Вол. Лав едно време вадеше монстер статистички партии а сеа ни тоа не може. Само се гледа дека без Леброн не се тим за у плејоф. Ботска екипа.
Жити се не се прајте паметни сеа за Лав сите да не барам мислења од пред неколку години тука сам против сите кај шо бев, сите до еден бевте убедени дека Лав е играчиште, МВП кандидат и убедливо најдобра 4ка а само јас велев дека е тиња играч.

Изглеа си ја научивте лекцијата и глеам годинава не дрка никој на Казнс.. Факт е дека во мики маус екипа секој можи да има страшна статистика.. Ама ко ќе одиш во шампионска екипа тогаш излегва на виделина навистина шо играч си..

На пр. Казнс ако оди во Спарси не само шо статистиката ќе му падни за најмалку 10 поени туку и веројатно Попович ќе се откажи од кошарката ко ќе види со каков идиот треба да работи..

Жити се не се прајте паметни сеа за Лав сите да не барам мислења од пред неколку години тука сам против сите кај шо бев, сите до еден бевте убедени дека Лав е играчиште, МВП кандидат и убедливо најдобра 4ка а само јас велев дека е тиња играч.

Изглеа си ја научивте лекцијата и глеам годинава не дрка никој на Казнс.. Факт е дека во мики маус екипа секој можи да има страшна статистика.. Ама ко ќе одиш во шампионска екипа тогаш излегва на виделина навистина шо играч си..

На пр. Казнс ако оди во Спарси не само шо статистиката ќе му падни за најмалку 10 поени туку и веројатно Попович ќе се откажи од кошарката ко ќе види со каков идиот треба да работи..

ali drkase na griffin taka da dzabe toa so si go kenjal love :)

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom