Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Zasto ne rabotat u posledno vreme linkovite za mobilen ??Јас одам на Reddit за линкови, секогаш има по барем 2-3, а понекогаш некој стрима и на ЈуТјуб у Ха-Де па пушта линк, милина![]()

Две победи на гости против доста незгодни Милвоки и Торонто, Херис почнува да клика со екипата.
Плус порази днска на Шарлот и Индијана, тудеј вос а гуд деј ин Дитроит !!

Јес да имаше многу фанови на Репторс во Auburn Hills Palace и Торонто играа во бели дресови, но сепак Детроит беше домакин синоќа.![]()
За тројкиве мислиш? Коби у регуларен дел испали 12 тројки, а мислам дека и Маршал у регуларен дел го има направено тоа. Едини човек што би сакал да го сруши тој рекорд е Кари, и ич нема да ми биде криво.Samo edno predhodniot rekord e ostvaren u regularen del, ili u prodolzenija?

^
KD i Russ izgledaat ko nekoj dileri u maalo, posebno Russ![]()
Жити се не се прајте паметни сеа за Лав сите да не барам мислења од пред неколку години тука сам против сите кај шо бев, сите до еден бевте убедени дека Лав е играчиште, МВП кандидат и убедливо најдобра 4ка а само јас велев дека е тиња играч.Ирвинг и Лав се најпреценетите ѕвезди. Ирвин 28-6 и најголем -, гтна го апчето од Вол. Лав едно време вадеше монстер статистички партии а сеа ни тоа не може. Само се гледа дека без Леброн не се тим за у плејоф. Ботска екипа.
Жити се не се прајте паметни сеа за Лав сите да не барам мислења од пред неколку години тука сам против сите кај шо бев, сите до еден бевте убедени дека Лав е играчиште, МВП кандидат и убедливо најдобра 4ка а само јас велев дека е тиња играч.
Изглеа си ја научивте лекцијата и глеам годинава не дрка никој на Казнс.. Факт е дека во мики маус екипа секој можи да има страшна статистика.. Ама ко ќе одиш во шампионска екипа тогаш излегва на виделина навистина шо играч си..
На пр. Казнс ако оди во Спарси не само шо статистиката ќе му падни за најмалку 10 поени туку и веројатно Попович ќе се откажи од кошарката ко ќе види со каков идиот треба да работи..

Ко ќе ги посери Лав Спарси во плејоф серија вака-ali drkase na griffin taka da dzabe toa so si go kenjal love![]()