НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Колку им ја кочи играва Варежао:facepalm:[DOUBLEPOST=1456626308][/DOUBLEPOST]Почело је бум бум:vozbud:

Последно уредено:
Draymond Green OKC latest!!!

Draymond Green has a huge tirade at teammates during half time; it is alleged profanity was used. It was so loud it appeared to be extremely confrontational with verbal challenges. It appeared, he felt people did not want him to shoot.

'I am not a robot, you have me messed up right now' Draymond, with a lot of screaming.

It is alleged that this is the worst explosion that has been heard in a pro sports locker room during a game.

Се распука Стеф, штета за оние чекори, а сега клучна тројка на Дурант. Сега треба тројка и брз фаул...

Аууу каков трилеер, дали Игудала ќе биде клучот...:D Ладен како шприцер. :D

Е сеа ако продолжи Стеф да пука у ОТ, плус ако се разбуди и Томпсон малце, можат до победа.

Последно уредено:
Окц се мајстори за усерување утакмици,прво пред некој ден со Индијана,сега ова

Окц се мајстори за усерување утакмици,прво пред некој ден со Индијана,сега ова
Којзнае зошто не побара тајм-аут тренерот на ОКЦ кога Дурант беше приклештен од двајца...

Којзнае зошто не побара тајм-аут тренерот на ОКЦ кога Дурант беше приклештен од двајца...
И тој сам незнае,се укочи,или мислеше дека нема,не знам.[DOUBLEPOST=1456632957][/DOUBLEPOST]Овој не чини со паметот:vozbud:

Последно уредено:
За малце и оваа ќе влезеше. Има доволно време, а и утнаа две положувања ГС...

ЗАТВАРАЈ РАДЊУ!!!!

Последно уредено:
Мислам Кари треба да ја исклучи играва. Не е возможно ова!!!!

Кај да гледаме овие педериве спорт клуб не даваат вакви утакмици сероњи невидени.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom