- Член од
- 20 јули 2015
- Мислења
- 4
- Поени од реакции
- 1
Има логика првото да до некаде , др забораив да напоменам е дека сестра ми знае малку руски до некој степен и можно е сама да си напраила филм од зборовите кои ги повтарала жената цело време over and over ...Типични симптоми на хистерија и параноја, ништо посебно, имате одбивност и двајцата од скитници кои смрдат. Тоа што жената се понашала така е поради фактот што огромни се шансите да била психијатриски случај и заради тоа и останала на улица, зошто да си уличар/скитник во Швајцарија стварно треба да има дебели причини.
А да не ме сфатиш погрешно ама би ја советувала сестра ти да побара помош од стручно лице, некоја сеанса две (не да пие апови), туку да направи муабет. Бидејќи општо и насочено извикување во затворен простор со луѓе (автобуси, трамваи, шалтери) без причина е натрупана тензија која мора да се ослободи.
А за второто не ми се верува да има уплав бидејки повеке год е таму а тие превозни средства се користат секојдневно по мн пати, исклучок беше оваа сношти... инаку нема што да те сватам грешка благодарам што одвои време и проба да дадеш реално мислење за случајот[DOUBLEPOST=1437425585][/DOUBLEPOST]
Има логика мн ова , оваа може да биде и конечното објаснување за целата случка што ке го прифатам... Како и да е тешко ке биде во скоро да го заборавам целиот случај , чуството да бидеш во таа состојба , изразот на лицето на сестра ми , и тоа да мораш да слегнеш на рандом станица за мене непознат град далеку од местото кое треба да стигнеме.... се надевам нема да ни остави тоа некој последици како страв нешто итн и ке можеме да продолжиме и да заборавиме на ова колку е можно побргу.Умот е моќна алатка.
Тој има свое енергетско поле преку кое врши трансфер на информации. Во еден принцип така работи и нашата интуиција на длабоко потсвесно ниво.
Со оглед на бројот на жители на планетата, сите можни комбинации на мозочна структура дозволуваат можност за појава на деформирани структури кои функционираат сосема различно од она што ние го нарекуваме нормално. Законите на природата дозволуваат појава на ум кој може значително да влијае на тие околу него, позитивно или негативно.
Можно е тоа што сте го доживеале да биде сосема случајна последица од таков ум во ваша близина. Воопшто немора да биде намерно со некаква цел туку нус појава на дефектна структура. Како неизолирано струјно коло. Без паника, стравот и паранојата е нормална појава во непознатото.
Поголеми се шансите да биде напад на параноја предизвикан кај еден од вас двајца но бидејќи вашите умови се длабоко поврзани едноставно се пренело и кај другиот. Така и го опиша ти.
Благодарам мн за мислењето , и за сите други па дури и за троловите кои нормално се очекуват на некоја таква тема
Последно уредено: