Здраво на сите , прво се извинувам за новиот акаунт ама не сум во државата, на гости сум кај сестра ми во Швајцарија и морав нов да отворам пошо на стариот неможев да ја рестартирам лозинката која ја заборавив а дома ги имам запишано во документ ( мање битно тоа )
Сношти со сестра ми ја имавме една од најјезивите случки во животот, се започна мирно и опуштено со одење во кино и гледање на филм. После филмот се вракавме со трамвајот , и пред нас имаше една чудна жена која мирисаше на кучешка храна и слично, сите избегаваа да седнат околу неа а ние на некој начин седевме спроти неа.
Сестра ми ми рече избегавај контакт со овие личности да немаш пробеми, и јас нормално го сторив тоа но жената си збореше постојано , нешто ко на руски и колку да не сакаш криво лево погледот ми одеше накај неа дали преку прозор дали директно .... и наеднаш се случи чудна работа, на сестра ми ја фака паника и испискува на цел глас во трамвајот , и во моментот некако како да осетивме како жената да флезе некако во нас , во нашиот ум , по неа одма право и мене ме фака истата паника и во истата секунда излеговме од трамвајот, ни требаше после тоа неколку часа да дојдеме присебе... ова беше едно од најјезивте работи што ни се има случено, пробуваме да си го објасниме нешто како хипноза, еве веке помина тоа од сношти ама самата помисла на тоа од сношти ме наежува до максимум.
Ме занима дали некој имал искуство со ваква случка и што мислите за оваа.