Za ocilata neznam sto da kazam ama deka zbori na mobilen - malo sutra. Devojkata ili si go cesa uvoto ili incidentno i e taka postavena rakata, kolku sto mozam da vidam samo raka se gleda mobilen nema
tacnoVie ste slepi ili stvarno ste? Ako ne gledate u pozadina ima uste edna devojka so naocari.
Нишо чудно тука не гледам.Ја читам темава па ај да прашам дали некој имал слично искуство (мада не е нешо натприродно според мене ама е чудно)...
Па вака ми се има десено појче пати коа се прибирам накај дома, некое куче скитник да тргне по мене и да ме испрати до дома. И тоа се случувало и кога сум и на другата страна на градов шо се вели, и че си тргни по мене и че ме испрати.
Ај баш дали имал некој слично искуство...
I ja sum svedok na slicno iskustvo.Ми се нема случено на мене ама сум бил сведок на натприродна сила.
Се воземе со фиат панда теренец на тесен црн пат. Одеднаш едното тркало пропадна во дупка. Нема шанси да се извади освен да се подигне колата а ние во тој момент се брзавме до едно место. Татко ми влезе во дупката и со двете раце ја подигна пандата кај браникот кај десното предно тркало. Просто неверојатно што може да направи адреналин на човековата сила. Кога пристигнавме на местото, целиот беше црвен по мускулите на рамото, рацете и градите и имаше воспалување на мускулите па мораше да одмара 5-6 саата. Ептен интересно, неверојатна сила во афектни моменти. Не сум бил сведок на нешто слично.
епа чудно е, пошо те следи од еднио крај на градо до другио шо се вели. И башка од толку луѓе те бира тебе, шо знам мене ми е чудно па ти како сакашНишо чудно тука не гледам.
Сакаш да кажеш нешо ко ангел чувар and shit ?епа чудно е, пошо те следи од еднио крај на градо до другио шо се вели. И башка од толку луѓе те бира тебе, шо знам мене ми е чудно па ти како сакаш