Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
10 октомври 2008
Мислења
215
Поени од реакции
6
Па кој друг да стават први жити се!? се знае МЗТ до коска :P

~NoMercy~

of4arot od del4evo
Член од
14 февруари 2009
Мислења
136
Поени од реакции
29
koj mi go vide postot od deka ste mozese da zabelezi deka sam od del4evo:helou:jas ne navivam za nikoj mojot omilen klub e mzt od koga go sovlada ve4niot rival rabotni4ki i od togas poleka kako da po4naa tajno da mi osvojuvaat del od moeto serce:toe:

POZ DO NAJGLASNITE FAMILY RULZ !!!!!!!!!111!!!!!11!!!!!!!!!!!!

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.422
Поени од реакции
8.545
Утакмицата во среда е без значење. И да победиме и да изгубиме исто ни е. ; )
Јас не зборам за резултатската вредност на утакмицата туку за новото ривалство меѓу нас кое ќе се створи ако дојдите како што се најавите па редно е да дојдите и ова вие шансата сега кога најмалку е заеинтерсираноста за кошарката кај нас сега ако не дојдите никогаш нема да дојдите со оглед каква е кај вас засиленоста(успонот) односно бодрењето само сега вие е моментот и да си честитаме новогодишни и божиќни празници
сега не занам колку со тоа ќе му поможите или од можите на вашиот клуб но тоа е ваша работа па можи ќе стават забрана за гостовање како во фудбалот :kesa:нема врска важно е да се дружиме па се гледаме среда :salut:

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
Јас не зборам за резултатската вредност на утакмицата туку за новото ривалство меѓу нас кое ќе се створи ако дојдите како што се најавите па редно е да дојдите и ова вие шансата сега кога најмалку е заеинтерсираноста за кошарката кај нас сега ако не дојдите никогаш нема да дојдите со оглед каква е кај вас засиленоста(успонот) односно бодрењето само сега вие е моментот и да си честитаме новогодишни и божиќни празници
сега не занам колку со тоа ќе му поможите или од можите на вашиот клуб но тоа е ваша работа па можи ќе стават забрана за гостовање како во фудбалот :kesa:нема врска важно е да се дружиме па се гледаме среда :salut:
Да не ја има на ТВ утакмицата???

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263

ФА нема да иде во Битола ... се знае поради која причина.
Правени се напори ама на крајот испадна тоа дека може да не вратат од пред влез на Битола затоа што демек џандарите во Скопје и во Битола биле *посебни партии* и не соработувале...Приказни за мали деца.
Како и да е, во сабота е последната утакмица од првиот дел од сезоната против Вардар 2000 и тука и ФА ќе стави точка на феноменалната полусезона.

Да не ја има на ТВ утакмицата???
Не.

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.422
Поени од реакции
8.545
Правени се напори ама на крајот испадна тоа дека може да не вратат од пред влез на Битола затоа што демек џандарите во Скопје и во Битола биле *посебни партии* и не соработувале...Приказни за мали деца.
Како и да е, во сабота е последната утакмица од првиот дел од сезоната против Вардар 2000 и тука и ФА ќе стави точка на феноменалната полусезона.

Марко некако ми си сумлив како да подлажнуваш и чудно беше што никој толку време не одговори на постот мој имаф некој други планови за среда ама сега сигурно ќе одам на кошарка годинава "ич" немам одено на утакмица ама сега мора да одам оти се по сигурен сум дека ќе сакате да не изненадите и мајтапот на страна шо има да се криете вие треба да се горедеете ако сте во план да дојдите и треба да дојдите ќе си ја заебете најдобрата ваша навивачка полусезона :smir:
па се гледаме среда и поздрав :salut:
ps.во колку почнува утакмицата? 17 или 18 ч

Член од
29 ноември 2008
Мислења
1.041
Поени од реакции
43

Марко некако ми си сумлив како да подлажнуваш и чудно беше што никој толку време не одговори на постот мој имаф некој други планови за среда ама сега сигурно ќе одам на кошарка годинава "ич" немам одено на утакмица ама сега мора да одам оти се по сигурен сум дека ќе сакате да не изненадите и мајтапот на страна шо има да се криете вие треба да се горедеете ако сте во план да дојдите и треба да дојдите ќе си ја заебете најдобрата ваша навивачка полусезона :smir:
па се гледаме среда и поздрав :salut:
ps.во колку почнува утакмицата? 17 или 18 ч
Шефе во Свети Николе забрането беше гостување а не пак во Битола

Член од
27 октомври 2009
Мислења
47
Поени од реакции
4
Sefe da ti go daam telefonov da vidis kolku se dosadni so zakani policajcive. Nego aj toa so mi se zakanuvaat nego use me lisat od moeto pravo na slobodno dvizenje. Ako trgnete nakaj bitola ke dobiete krivicni prijavi. Kako so ne brkaa do sv nikole ke ne brkaat i do bitola. Dadovme baranje makar za eden bus ama se e zaludno.

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.422
Поени од реакции
8.545
Sefe da ti go daam telefonov da vidis kolku se dosadni so zakani policajcive. Nego aj toa so mi se zakanuvaat nego use me lisat od moeto pravo na slobodno dvizenje. Ako trgnete nakaj bitola ke dobiete krivicni prijavi. Kako so ne brkaa do sv nikole ke ne brkaat i do bitola. Dadovme baranje makar za eden bus ama se e zaludno.
Добро нема врска и нас истото ни го правеа за на фудбал за гостовањето во прилеп со закани за кривични пријави муабетот ми беше дека ќе беше инересно да дојдите да ја осетите атмосферата во спорската сала маладост јас не викам дека не сакате да дојдите нема кој не сака секаде да оди да го бодри својот тим туку си мислеф кежуал со по некоја кола да се излажевте да дојдите не за друго како што реков ќе си го заебите одличната полусезона и дека сега вие најдобриот момент па после да не небидите како сега што сте само за тоа и за ништо друго
:salut:

Член од
27 октомври 2009
Мислења
47
Поени од реакции
4
Kako da dojdeme kezual koga uste od sea ne zamaraat od policija? Ti vikam u sv nikole im kazavme ne ideme znaci do 5 do 12 gi lazevme i trgnavme i ne cekaa patarina, smenivme bus otidovme preku kumanovo produzija da ne baraat i 30 dzandari ne cekaa pred sv nikole. Ne me bolea tie 10 000 denari so gi sobravme i gi ni propadnaa nego me nervira toa sto policija ti vika nema zakon tuka. Dzabe ke se objasnuvame i ti ne treba da gledas na toa dali family ke ti dojde za da go bodris klubot . kaj tebe ima zaboleni za klubot ama poveketo od tvojata grupa se takvi sto doagaat samo koga ima protivnicka grupa a ne za klubot :)

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Горан, искрено да ти кажам ме заболе што мислиш ти дали лаже некој или не.
Неам попаметна работа па ја уште ќе се расправам со искомплексирани на форум.:kesa:
ФА ќе ви ја пуни салата ако дојде, а не ПАлистер! Тоа доволно говори за тоа за кого вие уствари живеете. Навијачи базирани стриктно на анти-пропаганда не признавам, а такви у последно време се све појше и појше(анти-Скопје,анти-Аеродром). Вие сте една голема 0. Ништо, празно место на листата на навијачки групи. Продолжи да живееш во имагинарниот свет каде што вие сте број 1 а сите други се гола вода.

Не ти реплицирам више. Предлагам и на другите од ФА истото да го напраат и едноставно да уживаме во музичката нумера.

Број 1 група во Македонија, а богами и пошироко! Чкембари Битола.

Ај сврти го сеа муабетот на 1985 и вашето оформување.:toe:

Член од
10 октомври 2008
Мислења
215
Поени од реакции
6
абе чкембарче жити господ не умарај тука....и сам знаеш дека нема теоретски шанси да не пуштат да дојдеме,а баш би сакал,да ви се изнаебеме на широк сокак....грчки слуги маму ви ваша предавничка!!! не се пукајте у груди џабе

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
O сузанаа го ебам Пелистер ја ебам цела битола и Чкембарите.!
Нели беше така песната ? се сеќавач Чкембарче!

Kajgana Shop

На врв Bottom