Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Работата е што нашата Управа никогаш не правела проблем, нити па ние сме вршеле притисок за недавање карти на гостински навивачи. Се прашувам дали треба да се сменат радикално работите кон некој Управи (овдека е јасно дека не се умешани обичните гледачи) за да го сменат своето мислење.

Член од
23 декември 2007
Мислења
385
Поени од реакции
16
Значи еве и јас се придружувам на честитките за добрата игра што ја прикажавте , но сепак изгубивте :(

За ова што ве вратиле , се беше спремно во сала, не местеа од место на место , ве чекавме. Незнам која беше причината што не влеговте. Инаку , кај ве вратија ?

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
еве јас мислам дека тука е крива нашата управа(бидејќи нема услови во нашата мала сала,знаете таа е од оние што ги прави АМС),но и вие сте исто така криви-бидејќи кога ви рекле дека нема карти вие сепак сте тргнале и мислам дека не треба сега да се љутите.И како што праша Хакер од кај ве вратија, од пред градот?не сфаќајте ништо како провокација
Поздрав до фемили и искрено се надевам дека ќе останете во супер лигата,па мош на наредниот натпревар ќе попушти управата

Член од
27 октомври 2009
Мислења
47
Поени од реакции
4
Cestito pobeda na ovce pole!!! Sto se odnesuva do naseto gostuvanje samo ke kazam deka zalam sto ne napraivme organizacija kako sto ni dolikuva i da otideme 5 avtobusi pa togas da vidam kako ke ne vratat ili zastanat pred sv nikole. Imase ogromna zainteresiranost. Klubot ni e u nevideni govna i sekoj nas ispad e ogromen minus za potencijalen sponzor. Kako i da e sakavme odbrana ekipa 20 godini prosek da dojdeme neorganizirano, ne uspeavme, ideme dalje. Ima drugi godini vo koi sekako deka ke bideme rigorozni kon tie koi sto ni nastetija. Uste ednas ke vi ja cestitam pobedata sv nikolcani i se nadevam na dobri rezultati od vas vo play offot. POZDRAV

Член од
23 декември 2007
Мислења
385
Поени од реакции
16
Фала друже , и од мене имате честитки за одличната игра што ја прикажавте.Ајде во плејаут победа и со Вардар и со Кубус , а ние се надеваме дека нешто ќе направиме по плеј офф ... Со среќа и на двата тима :smir:

Што се однесува до гостувањето тоа е , не сме ние криви , така решила управата.Ги сфаќам , бидејки вие сте поголема група и ако ви ја дадеа пола трибина на вас , ќе бевте одма на 2 метри до нас и ќе имаше некои провокации.Се гледаме наредна прилика

Поздрав и се најубаво :smir:

П.С: Ако може да знам како ви иде тексто на таа О МЗТ ТЕ САКАМЕЕ

I

InF3cTeD

Гостин
абе не ве сваќам...пред натпреварот во вашион фан клуб викавте дека нема да има никакви провокации со Фемили...а сеа па мала била салата,ќе сте биле блиску,ќе имало провокации и незнам уште шо...

Xackep напиша:
Очекувам пеколна атмосфера од страна на нас , но и од страна за Фемили :) :) Мислам дека нема да има никакви инциденти , не почнуваме први :vozbud:

Со среќа и на Овче Поле , и на МЗТ , жесток дуел ке биде :smir:
mr.cornelius1 напиша:
Абе тоа е само со cpb ,дечките навиват мн фер(барем до сега)си навиваат за својот клуб,не навредуваат и прават одлична атмосфера.И овчари не се такви така да нема да има никакви инциденти.
И сеа вие исплашени после настанов дека демек ќе правеле инциденти...не ве сваќам

Madness

12.12.2009
Член од
6 септември 2008
Мислења
344
Поени од реакции
28
П.С: Ако може да знам како ви иде тексто на таа О МЗТ ТЕ САКАМЕЕ

О МЗТ ТЕ САКАМЕ РОДЕН СУМ ЈАС ЦЕЛ ПЛАВО БЕЛ ТИ СИ МОЈОТ СВЕТ,И НИКОГАШ НЕМА ДА СИ САМ И ДА ЗАМИНАМ ЈАС СРЦЕВО ТИ ГО ОСТАВАМ !

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
oфчари на нива.. ај мрш сеа не давате карти .. :nesvest:

незнам само дека на тебе нешто ти згрешиле сега офчарите
Какви допирни точки има меѓу оФчари и делењето на карти?

О МЗТ ТЕ САКАМЕ РОДЕН СУМ ЈАС ЦЕЛ ПЛАВО БЕЛ ТИ СИ МОЈОТ СВЕТ,И НИКОГАШ НЕМА ДА СИ САМ И ДА ЗАМИНАМ ЈАС СРЦЕВО ТИ ГО ОСТАВАМ !

многу е добар ритамот
Позз

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Ај нека заврши дискусијата овде пошо се оди во безвезни муабети, крива си е Управата на клубот и крај нема што повеќе да се дебатира.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
@ ЕНТЕР...

Смири страсти и не лупај глупости затоа што појма немаш за што се работи:wink:

Член од
23 декември 2007
Мислења
385
Поени од реакции
16
абе не ве сваќам...пред натпреварот во вашион фан клуб викавте дека нема да има никакви провокации со Фемили...а сеа па мала била салата,ќе сте биле блиску,ќе имало провокации и незнам уште шо...

И сеа вие исплашени после настанов дека демек ќе правеле инциденти...не ве сваќам

Се беше океј , мислевме дека Фемили ако дојдеа зад кошот ќе бидат.Но сакаа нашите на трибините, и потоа по кратка дискусија се одлучи да не ве пуштат оти ќе бидеме едни до други.

Kajgana Shop

На врв Bottom