Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Мирени ск не се палете по толку како мајмун на банана јас само ве прашаф дали ќе идите ако е со мене кавгата или со зико бт е ?
нема врска поздрав и се гледаме во некоја следна прилика

blue-фала за лекцијата по навивање и што ми кажа кога и како се навива

МАРКО МЗТ-не знам од каде тоа со коплексите дали и нешто со мувата на капата или што е работат дали за жалта што НИКОЈ до сега нема гостувано кај нас па уште ни даваш оценка тоа е добро за добар коњ се крева прашина фала за оценката

shiljo-ти бе брат знајш што збораш или ти имаш коплекси што е работата со тебе ти бе не знаеш кај е широк сокак а не па да си ебавал е бе дете расти првен дојди тука еднаш ете на кошарка видија салата па после кажвај и тоа грчки слуги ние ако сме вие што сте ш.п.а.с.и куро пушачи мисли малку

ЕНТЕР-ти бе дете што брчиш не беше така песната туку
и сузана ви ја ебафме "дојдофте" во Битола и на ебафте
првен така с пешее после другарите ваши ја препејаа
:salut:

Мирени ск не се палете по толку како мајмун на банана јас само ве прашаф дали ќе идите ако е со мене кавгата или со зико бт е ?
нема врска поздрав и се гледаме во некоја следна прилика

blue-фала за лекцијата по навивање и што ми кажа кога и како се навива

МАРКО МЗТ-не знам од каде тоа со коплексите дали и нешто со мувата на капата или што е работат дали за жалта што НИКОЈ до сега нема гостувано кај нас па уште ни даваш оценка тоа е добро за добар коњ се крева прашина фала за оценката

shiljo-ти бе брат знајш што збораш или ти имаш коплекси што е работата со тебе ти бе не знаеш кај е широк сокак а не па да си ебавал е бе дете расти првен дојди тука еднаш ете на кошарка видија салата па после кажвај и тоа грчки слуги ние ако сме вие што сте ш.п.а.с.и куро пушачи мисли малку

ЕНТЕР-ти бе дете што брчиш не беше така песната туку
и сузана ви ја ебафме "дојдофте" во Битола и на ебафте
првен така с пешее после другарите ваши ја препејаа
:salut:

КОМПЛЕКС

СК-ОМПЛЕКС

^^^^
Не се смеј!

90-70 конечен резултат во Битола.

Мислам дека доволно е јасно дека сме први на трибина а последни на терен.. :)
значи. Да збориме реално. Имаме послаб тим од останатите во лигата.!:pipi:

имате предност, Кубус и Вардар ве немаат вас :) :smir:

Мислам дека доволно е јасно дека сме први на трибина а последни на терен.. :)
значи. Да збориме реално. Имаме послаб тим од останатите во лигата.!:pipi:

на трибина сте први,ама на терен не сте последни-со Вардар ќе поминете лесно и малку ќе се помачете со Кубус .Се на се ќе останете во лигата

на трибина сте први,ама на терен не сте последни-со Вардар ќе поминете лесно и малку ќе се помачете со Кубус .Се на се ќе останете во лигата
mzt ostanuva vo prva liga ,tuka nema diskusija!!!
i da dojde po regularen pat do ispagjanje(sto mislam nema da se sluci),od MKF ke najdat resenie za da ostane mzt vo 1 liga.sepak posle rabotnicki,mzt iako bez niedna titula e vtoro kosarkarsko ime vo makedonija!
aj zdravo:motor:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom