Фан клуб: МЗТ Скопје

Madness

12.12.2009
Член од
6 септември 2008
Мислења
344
Поени од реакции
28
Да ги видевте цпб само коа си идеја какви беа ко да им пропаднаа 14 титули у вода мирни тивки го напуштија часот хахаха

Да ми простиш,а што може да напраат?Јаки се по форуми,јаки се на зборови,а кога ќе дојде време за дело?Глава доле и пут пот ноге.

FamilyAerodrom

1996/97
Член од
2 февруари 2009
Мислења
283
Поени од реакции
7
Да ги видевте цпб само коа си идеја какви беа ко да им пропаднаа 14 титули у вода мирни тивки го напуштија часот хахаха
па знаат дека за било какво бунење се добива укор од директорите :wink:

Член од
12 јануари 2008
Мислења
468
Поени од реакции
68
O GOSPODE VERUVAJ MI,GO EBAM JAS RABOTNICKI
GO EBAM JAS RABOTNICKI,I CENTARSKITE PICKI....
Povtoruvajte si go ova vo sebe ke vidite kako poubavo ke se osekate..)
NAUCNO DOKAZANO!!!

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Јако беше на крај и караоке си имаше:vozbud::vozbud::vozbud: топ сме грмевме цела утакмица штета што не дојдоа ЦПБ.... или дојдоа????

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
Бев на утакмицата како и секогаш после утакмица ги снема цпб или ние сме Ќори :)
кој беше ѕверот шо си играше на коментаторската позиција неам појма ..
и инаку земав мсн од танчерките :pos2:
а џандарите пак по мене маваа -.- тие не се здрави!

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
14 титули се 14 ебани години...вие земавте една утакмица... ипак редно беше да тепате не е интересно више вака...ај јачајте се дур можеше 1 титула на полица коа ке видам ке кажам БРАВО...алииииии..коа ке видам..е на ова прашање и господ плаче зашо ни он нема жив да биде тоа коа ке се деси... :S

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
14 титули се 14 ебани години...вие земавте една утакмица... ипак редно беше да тепате не е интересно више вака...ај јачајте се дур можеше 1 титула на полица коа ке видам ке кажам БРАВО...алииииии..коа ке видам..е на ова прашање и господ плаче зашо ни он нема жив да биде тоа коа ке се деси... :S
За титули подобри сте фала богу ама за навивање неможе да зборите ви покажаа денес на трибини

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263

НЕ МИ ТРЕБА ТИТУЛА ЗА ДА НАВИВАМ ВЕРНО !!!

FamilyAerodrom

1996/97
Член од
2 февруари 2009
Мислења
283
Поени од реакции
7
Вие тие 14 титули можете да си ги ставите у гз заедно со управа играчи и навивачи(ако ги имате).

НЕ МИ ТРЕБА ТИТУЛА ЗА ДА НАВИВАМ ВЕРНО!! МАНЕКЕНИ!!!

Член од
29 ноември 2008
Мислења
1.041
Поени од реакции
43

Ја би ти ги дал и уште 20 титули, земи си ги нека ти стојат во витрини.... Ама ова денес што се случи е тоа што ќе се раскажува со векови

Член од
9 ноември 2009
Мислења
326
Поени од реакции
56
Sekoja cest family, fantasticni bevte. Idam po natprevari 20 godini i navivanjeto na ovoj natprevar e edno od najdobrite 5 sto sum imal moznost da gi vidam. Iskreno zalam sto imate takov mizeren tim ili jas sto bi rekol vakvi navivaci ne zasluzuvaat takov tim. Za CPB sto da recam, znaele da bidat dobri,no vecerva razocaraa. Poarno da ne dovagaa a nivnoto nedovaganje kako sekogas da go opravdaat so nekakov bojkot. Iako sum neutralen od navivacki aspekt sepak navivam MZT da vleze vo play off (neznam kakvi sansi imaat, no definitivno znam deka mi se gledaat uste vakvi navivacki sovrsenosti godinava. Edna mala dobronamerna kritika za Family, netrebase da ja prekinete pesnata crvenobelite denes ke gi e..... Neznete kako zvucese vo tie momenti no na nekoj od vasite vodji mu tekna da ja prekine i tuka malku padnavte, za da posle ja zapeet djabe vi se site titulu (dosta dobro no ne sovrseno kako sto do toj momen ja peevte Crveno belite)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Браво МЗТ,Браво Фемили,само ова имам да го кажам...фантастична атмосфера,навивање од срце и душа,го осетија тоа кошаркарите на МЗТ и ви го дадоа она што највеке го посакувате-победа над вечниот ривал !!!

Атмосфера-10000000....

Kajgana Shop

На врв Bottom