Рамна Земја?

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Еххх, на суртук од твоја возраст треба да му објаснуам што е разликата?...:pos:
Мики во различни светови се движиме, ја знам дека у библија имаше дефиниција дека само вагинален секс со ејакулирање унутра е богоугодно, арно ама после Исус укина старозаветни правила и прописи а сега не знам дал и анален секс орален секс, футџоб, хендџоб.... се во склад со бога или не?
Шо вели синодот за то прашање?

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
не ги догледуваш видеата до крај, а изведуваш заклучоци предвреме

де ај види патот нагорнина ли е или надолнина

Прегледај го приврзокот 139749

2:30 на видеото. става либела на патот
https://youtu.be/M2lAqYZ6N5o?t=2m38s
хехе па ти си феномен за откривање на вистина. Значи според тебе нема надолнина? па јас вакво негирање на видео доказ не сум видел до сега. Па не знам како можеш вака да лажеш?[DOUBLEPOST=1456171934][/DOUBLEPOST]
Значи Зоте толку си упорен брат шо можиш со глата мермер да кршиш. А за видеото немој батката тула да клај на гаста ?
ццц Па вие сте феномени за негирање на очигледни докази. Па тебе и таму да те однесеме пак ќе негираш. па не едно место, па ја виде ли топката на почеток, како се врати назад. На вас ви нема спас.

Член од
16 декември 2012
Мислења
2.744
Поени од реакции
7.259
Еххх, на суртук од твоја возраст треба да му објаснуам што е разликата?...os:

Туку, ај почепкај по то полиците со книги и сигурен сум дека ќе го најш правио одговор за „разликата„.[DOUBLEPOST=1456171482][/DOUBLEPOST]

А од кај ти знаеш дали знам или не знам?...:sneaky:[DOUBLEPOST=1456171575][/DOUBLEPOST]

Више сум поласкан...А толку пути ти препреповторив дека ласкајнето не е убо. :)
Pa mislev deka vie revnosnite vernici ne upraznjavate takvi stvari. Izvini, ne sum znael. Znaci, tocni se prikaskite za vas...

Sent from my SM-G7102 using Tapatalk

Член од
19 април 2013
Мислења
2.004
Поени од реакции
2.100
хехе па ти си феномен за откривање на вистина. Значи според тебе нема надолнина? па јас вакво негирање на видео доказ не сум видел до сега. Па не знам како можеш вака да лажеш?
имаш во самото видео и описот доказ и објаснување дека не е удолнина.

ти нас изгледа не тролуваш. прво мислев тролуваш, после мислев сериозен си, сега ми се чини дека ти сепак нас не возеше едно 50 страници.

ако тролуваш престани.

Член од
3 септември 2010
Мислења
6.498
Поени од реакции
9.180
@ZOTE, уште ли не најде сликичка и клипче за моите прашања?

1. Имаат ли планетите фази како Месечината?
2. Дали ако помешам црвена и зелена боја можам да добијам жолта?

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
имаш во самото видео и описот доказ и објаснување дека не е удолнина.

ти нас изгледа не тролуваш. прво мислев тролуваш, после мислев сериозен си, сега ми се чини дека ти сепак нас не возеше едно 50 страници.

ако тролуваш престани.
Докажи ја гравитиацијата. Нели масата се привлекува. Зашто земјата со својата маса не ја привлече месечината? итн.

гледај од 7.56

Член од
12 март 2009
Мислења
20.362
Поени од реакции
16.543
Докажи ја гравитиацијата. Нели масата се привлекува. Зашто земјата со својата маса не ја привлече месечината? итн.

гледај од 7.56

па месечината нема отпор во својата ротација и е остварена рамнотежа на ротацијата околу земјата и гравитацијата... ако ппоради било што дојде до нарушување може и да падне на земјата , исто како што паѓаат сателитите... но во овој случај за такво нешто треба милиони години...

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.862
Поени од реакции
4.812
гледај од 7.56
Gravitacijata mozes sam da si ja dokazis ....ednostavno kaci se na pokrivi i ripni! Nego ako zemjata leta nagore zosto ne ja udira mesecinata ili i mesecinata leta nagore so ista brzina i site drugi planeti i zvezdi?Drugo zaso koa palime ogin cadot ne odi nadole?Daj video ili slika sto dokazuva deka zemjata leta ugore?[DOUBLEPOST=1456173099][/DOUBLEPOST]
знаиш шо, еби си пичката мајчина
нема ние тебе најосновни работи од физика и географија да ти објаснуваме, ти да се правиш лудак да негираш без докази се што пишиме во темава.
Onoa koa diskutirash so @ZOTE

Последно уредено:
Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
па месечината нема отпор во својата ротација и е остварена рамнотежа на ротацијата околу земјата и гравитацијата... ако ппоради било што дојде до нарушување може и да падне на земјата , исто како што паѓаат сателитите... но во овој случај за такво нешто треба милиони години...
И што значи тоа? Дека некогаш тој со најголам маса ќе ги привлече сите други кон себе. Абе немојте вакви анти научни недокажани теори да им верувате.

Единствена сила во универзумот е електрицитетот.

[DOUBLEPOST=1456173313][/DOUBLEPOST]
знаиш шо, еби си пичката мајчина
нема ние тебе најосновни работи од физика и географија да ти објаснуваме, ти да се правиш лудак да негираш без докази се што пишиме во темава.
Ма немој , што м идокажувате? Па вие на Тесла не му верувате туку на некој антинаучници.

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Овој лудиов што тврди дека е земјата рамна има повеќе профили па сам со себе дебатира или сите што му одговараат се како него.

Што би рекле во реалноста 110-120 страници за потпалување оган

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Овој лудиов што тврди дека е земјата рамна има повеќе профили па сам со себе дебатира или сите што му одговараат се како него.

Што би рекле во реалноста 110-120 страници за потпалување оган
Toa e тоа, кога се нема аргументи само навреди следуваат. И Никола Тесла ли ќе го навредуваш?

Еве ти експеримент на тесла

FUNCTIONAL FLAT EARTH DYNAMIC MODEL...

No Spinning.. No Orbit... Light up SUN.. Electrical Surfaces...
Radiant Energy.. Tesla Science.. 1894

Where is the Functional Globe Model ???

https://www.facebook.com/christian.marino.731/videos/480439268807733/?permPage=1

гледајте две минути видео и ќе ви стане јасно како свети и сонцето. Све што има во универзумот е електрицитет.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.362
Поени од реакции
16.543
И што значи тоа? Дека некогаш тој со најголам маса ќе ги привлече сите други кон себе. Абе немојте вакви анти научни недокажани теори да им верувате.

Единствена сила во универзумот е електрицитетот.

[DOUBLEPOST=1456173313][/DOUBLEPOST]
Ма немој , што м идокажувате? Па вие на Тесла не му верувате туку на некој антинаучници.

а не кажуваш за црната дупка, таа ја прекршува и светлината ...

Kajgana Shop

На врв Bottom