Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Расел многу почна да изиграва курац ипол со асистенцииве на кур почна да ми иде,ајде бе мртов почни да шутираш да не ти ебам све

Irving 20.5+
Westbrook 24.5+
Durant 28.5+
Lebron 26.5+
Uplateno na 500den Mozzart.
Ps.Kajgana Magijo,Shkendija 1&3+ ..pa potoa i Real 2T22+ i Leverkuzen GG3+ [emoji1]
Ooo Irving panju ..ti ibam sakatiot ..da gospod dade uste polosa povreda da dobies ..vecer najde da se iznapromasuvas !!

Irving jebala te stomachna viroza, mi se odmili i utakmica i sve !!

Еве неколку од мене:

Тикет 1
Марсеј-Ст. Етиен 2+ 1.4
Раднички Ниш-Јавор 0-2 1.5
2.1 коеф

Тикет 2
Waregem-Mechelen 3+ 1.7
Fenerbahce-Darussafaka 1 1.26
2.1 коеф

Еве ви да се дуплирате два пати
:D

Ви кажав два пати да се дуплирате, денес 3/4 тикети, бомбона :свиркам::motorce::свиркам:

Не сум уплатил тикет од 31. јануари т.е. точно 21 ден (3 недели). Сум играл спортска сигурно преку 12 години, и да ви кажам дефинитивно е најсигурен прелаз (1.00 квота) за добро расположение. :)

1.60 им дале на Оклахома против Кливленд???? алоо без кајри ви ја ебаа мајката на сите на она гомното дјурент да му ебам тоа сукалото да му ебам запнал бара изолација да игра цело време играј сеа на кош пред зграда у железна мрежа све да ти ебам поготово брадичето wannabe кемба неписмени едни

Goerges-Kuznetsova 1 ? Pred nedela dena 6-0 6-1 Goerges pobedi. Ja rasturi so forhendot,sansa ne i dade.

Sakam da gi igram Kalev-CSKA 172,5+ ama malce me predomisluva trenerot na CSKA Itoudis.Toj e lud,sekoj natprevar za nego e vazen.Igraat cvrsta odbrana i so slabite ekipi.

Последно уредено:
Kakva sprdnja od igrac bil Barrere a-u..Prvpat go gledam,ovoj bil teska tragi-komedija.

za vecer nekoj nba predlog?
Towns 19.5+
Rubio 10.5-
Teague 17.5-
Love 15.5+
Uplateno na 890den

Washington 5.5+
Boston 5.5+
Carmelo 22.5+
Bryant 18.5+
Paul 22.5-
Uplateno na 500den

Pekovic,Garnet ne igraat vecerva,izgleden plus e Towns,Rubio protiv Boston ima 5.5ppg,poslednata ja zavrsi so samo 4poena .
Teague vlece povreda,Schroeder ke dobie pogolema minutaza,takva izjava dade trenerot .
Se ocekuva vecer da ne igra Irving,iako nigde seuste ne vidov info .
Carmelo e na 23ppg,ima odlicni brojki protiv Toronto,realen plus .
Bryant sekogas gi polni Milvoki,na ova granica poslednite 10 utakmici ima 9 overa .
Paul protiv Sunsi e na 19ppg,ocekuvam ran BO,I cela 4/4 da ja presedi na klupa .

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom