Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
статистика на Ирвинг месецов

ee94c9a4e8b130c0583cd51f01fa7ef8.png

играат против Оклахома, ќе се игра брза кошарка.. ќе го чува Вестбрук но сепак тешко дека ќе го сопре најдобриот дриблер во лигата според мене..

блоу аут тешко да има, рамноправни се..

граница во моцарт е 20.5, лупајте плус на Кајри, мора да се искористи поклонов..

Irving 20.5+
Westbrook 24.5+
Durant 28.5+
Lebron 26.5+
Uplateno na 500den Mozzart.

ех малку потешко сега сите да влезат, но кога си уплатил веќе нека биде..

од другите би требало да влезат Томас 21.5, Лопез 20,5 и Вучевиќ 17,5 плусеви..

Последно уредено од модератор:
статистика на Ирвинг месецов

ee94c9a4e8b130c0583cd51f01fa7ef8.png

играат против Оклахома, ќе се игра брза кошарка.. ќе го чува Вестбрук но сепак тешко дека ќе го сопре најдобриот дриблер во лигата според мене..

блоу аут тешко да има, рамноправни се..

граница во моцарт е 20.5, лупајте плус на Кајри, мора да се искористи поклонов..
Irving 20.5+
Westbrook 24.5+
Durant 28.5+
Lebron 26.5+
Uplateno na 500den Mozzart.
Ps.Kajgana Magijo,Shkendija 1&3+ ..pa potoa i Real 2T22+ i Leverkuzen GG3+ [emoji1]

Како не си го проверив тикетот после уплата..Реал ми ја ставиле 1-1и3+ а на друг тикет ја имам 2и2+:facepalm:

kirgios e postaven kako favorit vo mecot i avtomatski so toa nemas vrednost da igras na nego, jes da igra odlicen turnir ama se ispod 1.80 za nego vo vakov mec spored mene nema logika da se igra, posebno znaejki gi negovite psihicki "sposobnosti"

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
Go uplativ na 1.75,a ke go uplatev i na 1,57 ako trebase. Site cetiri natprevari po 2;0 a vo poslednite dva ne im dade ni brejk sansa na igraci kako Gasquet i Berdych.Toa dovolno govori kako igra na turnirov.Eve denes samo tri poeni izgubi vo prviot set na svoj servis.

Samo neka prodolzi vaka,ne mu dade ni promil sansa.Ovaa sezona vlaga vo top 10.

edno e jasno, ako igra kako na prethodnite mecevi togas e mnogu blizu do pobeda, ama za 1.57 da rizikuvam da pogagjam dali ke izleze i ke mu se igra tenis ili ke izleze i ke si igra kurtasak malo sutra, najdobro e da se ceka da pocne mecot da se vidi kako sto pa posle da se igra nesto

Да брат, у финале ќе искочи и нема да му се игра, многу јака логика нема што. Играл цела недела ко коњ за да искочи во финале и да не игра, seems legit. :LOL:

Да брат, у финале ќе искочи и нема да му се игра, многу јака логика нема што. Играл цела недела ко коњ за да искочи во финале и да не игра, seems legit. :LOL:
ne me razbra sto sakam da kazam, nema veze

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom