Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Крис Пол пичко смрдлива немој да глумиш лери птица него играј пошто ве искинаа

на тием и надал се ставаат куќи,викендици,станови,мерцедеси со се швалерки и спонзоруши ТУТО КОМПЛЕТО
све че одњети олуја :tapp: тиемчо знаеме дека ти е тешко пошто се заебани условите за игра ама и на пељата му е исто
Отиде јабана тенисов ..
бетер од европски баскет :facepalm:

Има луѓе за 30 евра малтар мешаат 12 сати..биди благодарен на нив и оди потроши си ги како човек:kafence:

Не треси и ти глупости, за 30 евра во македонија 3 дена по 12 часа се меша малтер.

Не треси и ти глупости, за 30 евра во македонија 3 дена по 12 часа се меша малтер.
И мене ова ми падна чудно,си викам ШО МУ Е НА ЏОНКАТА БЕ БРААТ?...:D
Да даваа 30 евра за 12 сати мешање малтер јас прв ќе одев да мешам...:zloo:

И мене ова ми падна чудно,си викам ШО МУ Е НА ЏОНКАТА БЕ БРААТ?...:D
Да даваа 30 евра за 12 сати мешање малтер јас прв ќе одев да мешам...:zloo:
Изгледа не мешал малтер, затоа забегува со цените ;)

Остај ти малтеро, давај ракомет за денес да го извадиме лебо оти дома нема да не примат :D

Заборајв да поправам иначе имам мешано малтeр :D..цената се движи од 700 до 1000 денари а тоа иди 12-17 евра што значи за 30 евра два дена малтeр ќе мешаш а некој од вас дома ги добиваат со седење и пак не се задоволни:kafence:

Поарно неписмена, одколку коцкарка !
Во кладилница нема игра со коцки, тука не викаат „обложувачи“ или што би рекле колегите „кладионичари“.[DOUBLEPOST=1456047177][/DOUBLEPOST]
Заборајв да поправам иначе имам мешано малтeр :D..цената се движи од 700 до 1000 денари а тоа иди 12-17 евра што значи за 30 евра два дена малтeр ќе мешаш а некој од вас дома ги добиваат со седење и пак не се задоволни:kafence:
Во прилеп од 500-700 се движи, во зависност дали ќе лапнеш сендвич со плескајца и луто пиперче + едно ѕидарско (Крали Марко ако е арен газдата, ако е терсене Горско или Мајсторско), а можи и на манџа да те сврти, ако види дека долго време сереш. Ако не сакаш јадење добиваш 600-700.

Зависи каде брат,Циле тушнико му дава по 8(осум)илјади месечно,или сега некоја банка појќе од ко ја крена минималната плата боксеро со најјака фризура меѓу политичарите,осигурани на минималец,а и тие не ги земаат редовно...
Иначе за пари јас имам една девиза,НЕМА ВРСКА КАКО ГИ ЗАРАБОТУВАШ,важно е да носиш дома пари,и секако да не се крадени и позајмени..:icon_mrgr:

@Tomasino после таков вчерашен ден, разгледај ракометот и пиши тука некои твои типови, лапав благодарение на твоите типови така да (y)

@Tomasino после таков вчерашен ден, разгледај ракометот и пиши тука некои твои типови, лапав благодарение на твоите типови така да (y)

Јас ќе ти кажам ракомет бе,немора Томасино да се замара секој ден да пишува и да анализира..

Веспрем 1 1.07...стави си куќа,земи си плочки за купатило:kafence:

Барса мислам дека нема да пребаци 32.5,иако за нив оваа граница е пичкин дим,сепак некако многу ми се гледаат,а значењето на мечот е преголемо...
Загреб +22.5,ваљда ќе се смилува дечкото:shook: (Роланд Миклер)
B.jpg
:cool:со трета по ред најјака фризура во светот(по онаа на пастирот и Вилипче)и ќе ги пушти да дават ГОЛОЈ децата на Вујо..
Будучност 2,со овие лудачки никој не можи да игра,Свињиќ ќе ги уништи...:X3:
Кил треба да ги разбие оние дрвата Лајпциг,7 гола не се многу,ама и Кил не е МНОГУ КВАЛИТЕТЕН:icon_mrgr:
Овие Лапјциг се АЛА БЕШИКТАШ во одбрана,ако не се заебава Кил треба да ги отепа од ГОЛОЈ, и Т1 е добра зделка..
Фуше иста приказна,и овие се многу јака екипа,посебно сега со Линдберг десно,треба и овие лесно да пребацат +30.5...

Мелсунген треба да е чиста двојка,ако не се заебават ќе ги растурат оние пацерите од Лемго,на чело со Лемке сукалото...

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Јас ќе ти кажам ракомет бе,немора Томасино да се замара секој ден да пишува и да анализира..

Веспрем 1 1.07...стави си куќа,земи си плочки за купатило:kafence:
Значи да ја избегнеме Веспрем? :kafence:

Еве неколку од мене:

Тикет 1
Марсеј-Ст. Етиен 2+ 1.4
Раднички Ниш-Јавор 0-2 1.5
2.1 коеф

Тикет 2
Waregem-Mechelen 3+ 1.7
Fenerbahce-Darussafaka 1 1.26
2.1 коеф

Еве ви да се дуплирате два пати :D