Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај нас пак цел ден врнеше ...Mnogu ubav den![]()
све че одњети олујана тием и надал се ставаат куќи,викендици,станови,мерцедеси со се швалерки и спонзоруши ТУТО КОМПЛЕТО
бетер од европски баскетОтиде јабана тенисов ..
Има луѓе за 30 евра малтар мешаат 12 сати..биди благодарен на нив и оди потроши си ги како човек![]()
И мене ова ми падна чудно,си викам ШО МУ Е НА ЏОНКАТА БЕ БРААТ?...Не треси и ти глупости, за 30 евра во македонија 3 дена по 12 часа се меша малтер.
Изгледа не мешал малтер, затоа забегува со ценитеИ мене ова ми падна чудно,си викам ШО МУ Е НА ЏОНКАТА БЕ БРААТ?...
Да даваа 30 евра за 12 сати мешање малтер јас прв ќе одев да мешам...![]()
Не треси и ти глупости, за 30 евра во македонија 3 дена по 12 часа се меша малтер.
Во кладилница нема игра со коцки, тука не викаат „обложувачи“ или што би рекле колегите „кладионичари“.[DOUBLEPOST=1456047177][/DOUBLEPOST]Поарно неписмена, одколку коцкарка !
Во прилеп од 500-700 се движи, во зависност дали ќе лапнеш сендвич со плескајца и луто пиперче + едно ѕидарско (Крали Марко ако е арен газдата, ако е терсене Горско или Мајсторско), а можи и на манџа да те сврти, ако види дека долго време сереш. Ако не сакаш јадење добиваш 600-700.Заборајв да поправам иначе имам мешано малтeр..цената се движи од 700 до 1000 денари а тоа иди 12-17 евра што значи за 30 евра два дена малтeр ќе мешаш а некој од вас дома ги добиваат со седење и пак не се задоволни
![]()
Зависи каде брат,Циле тушнико му дава по 8(осум)илјади месечно,или сега некоја банка појќе од ко ја крена минималната плата боксеро со најјака фризура меѓу политичарите,осигурани на минималец,а и тие не ги земаат редовно...Заборајв да поправам иначе имам мешано малтeр..цената се движи од 700 до 1000 денари а тоа иди 12-17 евра што значи за 30 евра два дена малтeр ќе мешаш а некој од вас дома ги добиваат со седење и пак не се задоволни
![]()
@Tomasino после таков вчерашен ден, разгледај ракометот и пиши тука некои твои типови, лапав благодарение на твоите типови така да![]()
Значи да ја избегнеме Веспрем?Јас ќе ти кажам ракомет бе,немора Томасино да се замара секој ден да пишува и да анализира..
Веспрем 1 1.07...стави си куќа,земи си плочки за купатило![]()