Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки за утре најдов сигурна утакмица 3 за 3 играат 100% сум сигурен а имам и доказ па вие како сакате2016-02-23 00.40.59.png

Lele Lavot igranje papapa..Za malce ke go zaokruzev uste vo prvata cetvrtina.Aj uste eden turnaround hook shot.:icon_mrgr:

A Jackson ? Partal pravi i toj,imase 5/5(dve trojki) ,iako sega na kraj promasi trojka i go rasipa procentot .:angel:

Otidov po logika deka uste "gorat" posle sinoknite simultanki. Dodeka pocnat Middleton i Towns,zelba mi e da gi zaokruzam.:P

Lele Lavot igranje papapa..Za malce ke go zaokruzev uste vo prvata cetvrtina.Aj uste eden turnaround hook shot.:icon_mrgr:

A Jackson ? Partal pravi i toj,imase 5/5(dve trojki) ,iako sega na kraj promasi trojka i go rasipa procentot .:angel:

Otidov po logika deka uste "gorat" posle sinoknite simultanki. Dodeka pocnat Middleton i Towns,zelba mi e da gi zaokruzam.:P
Jackson i mene mi e krivo sto ne go pustiv ..protiv Irving se ocekuvase ..zaokruzi i Towns [emoji13] .
Ps .ti ibam Washington,nieden gol ne padna prva tretina,Boston dobro ide ..
Bar i na drugiot tiket da sum u igra .

Jackson i mene mi e krivo sto ne go pustiv ..protiv Irving se ocekuvase ..zaokruzi i Towns [emoji13] .
Ps .ti ibam Washington,nieden gol ne padna prva tretina,Boston dobro ide ..
Bar i na drugiot tiket da sum u igra .

Ne proveriv za Irving,mislev nema da igra.14 poeni so odlicen shut,a dva pati po red me pagja i pritoa katastrofalno shutirashe.

Mi trebase uste eden,pa go izbrav Jackson i sega za sega,dobar izbor.

Mene Middleton mi e posiguren,a tebe Towns,taka da ke ima lapanje izgleda.:vozbud:[DOUBLEPOST=1456191512][/DOUBLEPOST]Towns 15 poeni vo 1/4.:shok2: Middleton 7,

Последно уредено:
Ne proveriv za Irving,mislev nema da igra.14 poeni so odlicen shut,a dva pati po red me pagja i pritoa katastrofalno shutirashe.

Mi trebase uste eden,pa go izbrav Jackson i sega za sega,dobar izbor.

Mene Middleton mi e posiguren,a tebe Towns,taka da ke ima lapanje izgleda.:vozbud:[DOUBLEPOST=1456191512][/DOUBLEPOST]Towns 15 poeni vo 1/4.:shok2: Middleton 7,
Dobro ti ide ..uste Midleton ..
Al ovoj Tegau ,vecer mirisa na +,so ubo si go fativ Love +,Towns super ide,isto i Riki -,ovaj 7 poena,da ne dade do kraj uste 10,pa da si lapnam 10K .
Kajgana Magijo,na eden tiket Teague da ne postigne poveke od 5poena .
Na drugiot optimisticki,dva gola kaj Washington,Kobe uste 8poena i Paul da ne ide +22.5 za 13.000den.
Washington veke 10min nema eden eban gol,Teague se ubi od igranje,ti ebam i trener i izjavi,isto i Curry i kompanija,Atlanta im se vraka od -19 na samo sedum negativa..nejke,badijala.

Последно уредено:
Middleton 18 poeni na kraj na 3/4,ama vodat 25 razlika.Si se setaa vo reketot na LAL,tri cuke nemaat tie kako da se odbranat.Sekoja akcija sto im ja imase nacrtano trenerot na Milwaukee, uspesno ja realiziraa.

Middleton vo kontra imase lesno polozuvanje,ama ja frli od tabla do Giannis koj zabi. Bas sega najde facu ti tvoju.Tie ebani 2 poeni ke me kostaat.

Ne znam kakov status ima vo Milwaukee,i dali trenerot ne gi pusta svoite najdobri igraci vo 4/4 ako vodat ili gubat mnogu,ama moe e da se nadevam.De Rozan denes vleze protiv New York, iako gi izgazija.

36 minuti igra prosecno.Barem 2 minuti da dobie.:semolam::semolam::semolam::semolam::semolam::semolam::semolam::semolam::semolam:

Napravi 5 asistencii vo 3/4,od koi barem na dva pati mozese toj da zavrsi. 17-36 3/4 :popce:

Sansa ima ako se vidi deka Milwaukee imaat samo tri rezervi.Drugite 5 igraci sekunda ne dobija.

Se iznasekirav bespotrebno.Vleze na 7 minuti pred krajot.:icon_mrgr:Koga vidov deka samo tri rezervni igraci koristat,mi dojde dusa.:D

@memet122 Teague 4/8 slobodni, nesto saka da kaze toa(deka e dobiten tiketot),aj Rubio neka odmara.:icon_mrgr:

Последно уредено:
Middleton 18 poeni na kraj na 3/4,ama vodat 25 razlika.Si se setaa vo reketot na LAL,tri cuke nemaat tie kako da se odbranat.Sekoja akcija sto im ja imase nacrtano trenerot na Milwaukee, uspesno ja realiziraa.

Middleton vo kontra imase lesno polozuvanje,ama ja frli od tabla do Giannis koj zabi. Bas sega najde facu ti tvoju.Tie ebani 2 poeni ke me kostaat.

Ne znam kakov status ima vo Milwaukee,i dali trenerot ne gi pusta svoite najdobri igraci vo 4/4 ako vodat ili gubat mnogu,ama moe e da se nadevam.De Rozan denes vleze protiv New York, iako gi izgazija.

36 minuti igra prosecno.Barem 2 minuti da dobie.:semolam::semolam::semolam::semolam::semolam::semolam::semolam::semolam::semolam:

Napravi 5 asistencii vo 3/4,od koi barem na dva pati mozese toj da zavrsi. 17-36 3/4 :popce:

Sansa ima ako se vidi deka Milwaukee imaat samo tri rezervi.Drugite 5 igraci sekunda ne dobija.

Se iznasekirav bespotrebno.Vleze na 7 minuti pred krajot.:icon_mrgr:Koga vidov deka samo tri rezervni igraci koristat,mi dojde dusa.:D

@memet122 Teague 4/8 slobodni, nesto saka da kaze toa(deka e dobiten tiketot),aj Rubio neka odmara.:icon_mrgr:
Kakvo odmaranje,mi odmili i kladilnica i se !!!dvete slobodni gi dade,a taman si zavrsi Atlanta !!cel den go zboram so drustvo Melo ke go igram namesto Rubio,i posleden moment go klavam nego,i plus prvpat go pisav Melo,i go stornirav tiketot !!ke vidis utre slika ..krv da mu ebam !!selak eden,morase i Thomas bezpotrebe faul da mu napravi !
A na Curry se najmilo,koga ne treba ide plus ko iz sala !!
Igram tri para,dva fakam,igram 4,tri si fakam,igrav 5 si fativ 4,a bas Davis vcera se raspuca ..dusata mi ja otkornaja .

Да ви ебам тимот мувлосан, класични пацери сте биле и секад ќе останете Индијана... Индијана Пацерс!! у уста да ве ебам, абе уште коа видов 11-0 на почеток знаев дека ќе ме скинат... За да боли, Лејкерс ќе ја чекав да не изгуби 8, триес разлика губеа викам ајде тури им кур, 4/4 16 разлика за Лејкерс, на 2 секунди до крај Swaggy P пуца три слободни и ги дава ... АААААААААА

Sta reci,koju poruku poslati ? Kome ?

Middleton na minuta i pol do kraj izlaga,go stava Johnny fakin O`Bryant.Ej cel natprevar ne vleze,vodea duri i 25 razlika a na kraj go pusta.:facepalm: Koj si be ti Jason Kidd ? :uzi:

Kopiljov promasi od blizina na kosot,proba trojka ama go blokiraa(iako toj faul barase,mada ne primetiv,ne ni kazaa snimka) i vo kontra eden na eden namesto da vlaga vo reket,toj bega nigde nikade i se sopna..Kako ne se iskrsi pleme ti ebam.:popce: 5/15 puu mater ti ebam. A koga ke mi tekne deka vo kontra mu ja pusti od tabla na kopiljon nigerisko-grcki mi ide da se ubijam.Toj 42 minuti,ovoj 35.

Se iznervirav na golemoto vodstvo na Milwaukee i pomisliv deka nema da vleze,pa posle go promeniv mislenjeto,pa stvarno vleze i toa na 7 minuti do kraj i na kraj izlaga koga ne ocekuvas. Istoto mi se sluci so Irving pred nekoj den.Od 5 prvotimci,samo nego i na Lebron gi izvadi,sega samo Middleton i Plumlee. Love i Towns ne mozese polesno,Jackson isto brzo vleze i na kraj kopiljov za posrani 2 poeni ne vleze,a samo tolku bea potrebni posle tri cetvrtini.

Treba da prinesam zrtva,ova veke e ludo.:pistoldz:

Me pagja samo Irving pred 2-3 dena za 3 poena(6-18),vcera go igram i go fati serkata a denes na 88 poeni na Cleveland,toj dava 30.Pa ova ako ne e ludo,ne znam sto e.Sigurno se ima procisteno dobro,nareden natprevar cist +.

Portland +111.5 @1.90
135,137 даваат во задно време, на Бруклин тешко да не им дадат над 111...

Muguruza individualno -12,5 @ 1,61, Lewa gol i X2 3,5 i Toulouse-Nantes prv set 44,5 + @ 1,50 :sekcza:

Hokejot Jokerit-Nizhny GG bese 1,21 a tie se rasturaat od golovi vo megjusebnite dueli.Vcera zavrsi 4-6,denes 1/3 1-1. Easy :icon_mrgr:

Muguruza individualno -12,5 @ 1,61, Lewa gol i X2 3,5 i Toulouse-Nantes prv set 44,5 + @ 1,50 :sekcza:

Hokejot Jokerit-Nizhny GG bese 1,21 a tie se rasturaat od golovi vo megjusebnite dueli.Vcera zavrsi 4-6,denes 1/3 1-1. Easy :icon_mrgr:
Jas Poprad gi pisav 5.5+ gi smeniv na 4.5+ za da gi pustam Jokerit 1,a prvata zamisla mi bese 4.5+,poslem vcerasnata utakmica od 10gola .
Gi imam i Espoo 4.5+,Jokerit 1,Poprad 4.5+ i Augsburger 5.5+ na 1000den..mozda ke ja vrtat Jokerit,ova im e posledna sansa,neveruvam deka mozat lesno da pominat na gosti .
Ajde Kajgi uste eden gol kaj Hifk i Jokerit da si pobedi,pa poslem kaj Augsburger 6 gola .
Konecno,posledna sekunda,neka izdrzat Jokerit,i Augsburger neka klava golovi .

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom