Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
И еден доплнителен момент, како може сте ги убиле од ќотек, а не сте им го зеле трансот ?

плаќа превоз дуи на чело со шизофреничаро и нормално ќе има бројка

Ма ни ова не е права тепачка, пошто тука секој може да дојде, пола од овие може да не се ни навивачи :icon_mrgr: Тепањето е фер од друга страна.
Јас признавам само спонтани и непланирани тепачки на стадион или низ град, во кои пожелно е да не се користи оружје, али јебига сите користат по нешто, иако некои предничат :icon_mrgr:

ова е права тепачка:

Жими к*** со wannabee schwarzenegger-ови типови на навивачи, повеќето од овие врска немаат од навивање, ај ќе собереме кик бокс клубови од градот или зоната од каде потекнува клубот и нека се борат кој бил подобар. Преку половиот орган од полаците, србиве и русиве кои уште пред да се загреваат со пеење, чим влегуваат во стадион се соблекуваат и се мерат кои има поголеми цицки и тетоважи а кога има fight никаде не се гледат. Се знае кој на крај се тепа, и повеќето од нив ниту малку не се напумпани, само обични навивачи.
Доста дркате на ултрастифо, кои дркаат на пољаците и русите.

Ne znam sto se palite mnogu za ovie Crno Gorcite be

lesna zadaca za nas bese, lesni pacienti....

Mu pokazavme niv deka mozat cela Makedonija da ja pominat i Skopje i site drugite gradovi ama so nas nema da mozat so nas...

Mnogu pickarski go napadnia prviot avtobus i go jadea uste po loso, imame snimiki , nema nisto da bide objaveno barem sega za sega....

Ima 2 mnogu loso povredeni sto se vo teska sostojba od niv, a eden od niv e vogjata od Varvarite...

Nema potreba za snimki nema potreba za video faktite pokazuvat koj i sto i kako, pozdrav do site

BALLISTET ARE BACK

Кретени сме пошто први скокнавме да ви го спасиме гзот кога ве нападна полицијата на Лирија-Куманово во Борис теле едно. И одевме да се тепаме со Шверцери кога ви ја гаѓаа обична публика со упаљачи.

Ако Комити не се тепале со групи од странство, тогаш не знам кој се тепал од Македонија.
Додуша не знам со кого би се тепале вие, кога цела сала скандиравте Србија, Србија кога ви гостувавме, не ме ни чуди што си ги браниш браќата.

Комити не навиваат на женски ракомет бе мртовец еден, никој не ни знаеше дека се тука они, мислиш ова село е како твоето, па можеме за 2 минути да се собереме.

Кд се ми тепасмо сс полицију у Борис, никој од страну не рипа за нас, имаш и видео снимку од т’г. Уапсисва наши 3ца надвор ама и добисва повратну! Капа доле за тој ако сте ишле сс Шверцери, куде нас да се деси (албанец да напада православца) исто ке га направимо и ми.
Не ми беше муабет дали сте се ви некад тепале или не, кретену... муабет ми беше дека збориш никој не се замараја лани сс Варвари. Абе и Дивља Телад (Ваљево) да дојде би требале да се “замарате’’.. ама нормално ако сте навивачки потковани, а ви заради тој што не сте не се “замарате“.
Ми не навивамо на одбојку, дојдите ви на одбојку да навивате за Вардара у Куманово, ке видиш како некој ке се “замара’’ сс вас.
Е сине мој искомплексиран од куде ли си се ти доселија у Скопје, а и сигурно не си никад бија у Куманово.
Ајт.. воздра
пс : молим те не ме цитирај јер не си компетентан да ми одговориш.

Кд се ми тепасмо сс полицију у Борис, никој од страну не рипа за нас, имаш и видео снимку од т’г. Уапсисва наши 3ца надвор ама и добисва повратну! Капа доле за тој ако сте ишле сс Шверцери, куде нас да се деси (албанец да напада православца) исто ке га направимо и ми.
Не ми беше муабет дали сте се ви некад тепале или не, кретену... муабет ми беше дека збориш никој не се замараја лани сс Варвари. Абе и Дивља Телад (Ваљево) да дојде би требале да се “замарате’’.. ама нормално ако сте навивачки потковани, а ви заради тој што не сте не се “замарате“.
Ми не навивамо на одбојку, дојдите ви на одбојку да навивате за Вардара у Куманово, ке видиш како некој ке се “замара’’ сс вас.
Е сине мој искомплексиран од куде ли си се ти доселија у Скопје, а и сигурно не си никад бија у Куманово.
Ајт.. воздра
Друже, јас на колку утакмици имам навивано, ти толку во три живота нема да видиш :icon_mrgr:

Нас во Куманово сакаа да не нападнат на Ѕвезда навивачите (ракомет во 2010 или 2011 не знам точно кога беше), вие со прст не мрднавте, а цела сала скандираше Србија,Србија. Поголем резил од тоа нема.

Каков автогол си даде со болдираното, ни самиот не си свесен. Само во последните години:
1. Милано-Вардар 2008 (вратени од пред стадион, ни К од Кумани)
2. Милано-Вардар 2008 (тепачка со навивачите на Милано, ни К од Кумани)
3. Шкендија-Вардар 2015 (дел од нашите отидоа на своја рака и беа вратени од пред стадион, ни К од Кумани)
4. Шкендија има 100000 пати играно кај , НИТУ ЕДЕН НАПАД
5. Дојдоа навивачи на некој Полски тим кога играа со некој од тимовите од Македонија (поим немам кои беа точно), НИТУ ЕДЕН НАПАД

Седи си бе, дечко сите знаат да кажуваат на интернет, на дело е друга работата.
Јас се дефинирам како навивач, а не хулиган. Немам никаква потреба да напаѓам некој што НЕ МЕ ИСПРОВОЦИРАЛ. Скопје не е хулигански град, јебига. Ама со тие што провоцирале секогаш имало инциденти. Многу клипови гледате од некои морончиња од Полска и Русија, а во реалноста ви е страв да отидете до стадион пошто бил во Албанско маало.

Ајт.. воздра
What language is this?

What language is this?
Кумановски дијалект, а вие што се правите многу паметни сигурно не сте запознаени дека повеќе србизми има во скопскиот дијалект, отколку во кумановскиот.Од такт ме вадите.Сигурно јас ако почнам да пишувам на струмички, на крај Бугарин ќе ме направите, вие сезнајковците.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom