ultras1988
4600
- Член од
- 6 февруари 2014
- Мислења
- 3.031
- Поени од реакции
- 7.147
И еден доплнителен момент, како може сте ги убиле од ќотек, а не сте им го зеле трансот ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Проверете си да не ви фали некој дуксер![]()
Да сум одземал јас, па да се фалам. Вака не идеDaj dokazi.
Да сум одземал јас, па да се фалам. Вака не иде![]()

Дур не ви падне транспарент, ништо не објавувамNi fali pricina za da se zamarame so vas, daj ke stane interesno![]()
Жими к*** со wannabee schwarzenegger-ови типови на навивачи, повеќето од овие врска немаат од навивање, ај ќе собереме кик бокс клубови од градот или зоната од каде потекнува клубот и нека се борат кој бил подобар. Преку половиот орган од полаците, србиве и русиве кои уште пред да се загреваат со пеење, чим влегуваат во стадион се соблекуваат и се мерат кои има поголеми цицки и тетоважи а кога има fight никаде не се гледат. Се знае кој на крај се тепа, и повеќето од нив ниту малку не се напумпани, само обични навивачи.ова е права тепачка:
Кретени сме пошто први скокнавме да ви го спасиме гзот кога ве нападна полицијата на Лирија-Куманово во Борис теле едно. И одевме да се тепаме со Шверцери кога ви ја гаѓаа обична публика со упаљачи.
Ако Комити не се тепале со групи од странство, тогаш не знам кој се тепал од Македонија.
Додуша не знам со кого би се тепале вие, кога цела сала скандиравте Србија, Србија кога ви гостувавме, не ме ни чуди што си ги браниш браќата.
Комити не навиваат на женски ракомет бе мртовец еден, никој не ни знаеше дека се тука они, мислиш ова село е како твоето, па можеме за 2 минути да се собереме.
Дур не ви падне транспарент, ништо не објавувам![]()
Ne bi rekol deka e nevozmozno za nekoj koj odlucil na samoubistvo.
Друже, јас на колку утакмици имам навивано, ти толку во три живота нема да видишКд се ми тепасмо сс полицију у Борис, никој од страну не рипа за нас, имаш и видео снимку од т’г. Уапсисва наши 3ца надвор ама и добисва повратну! Капа доле за тој ако сте ишле сс Шверцери, куде нас да се деси (албанец да напада православца) исто ке га направимо и ми.
Не ми беше муабет дали сте се ви некад тепале или не, кретену... муабет ми беше дека збориш никој не се замараја лани сс Варвари. Абе и Дивља Телад (Ваљево) да дојде би требале да се “замарате’’.. ама нормално ако сте навивачки потковани, а ви заради тој што не сте не се “замарате“.
Ми не навивамо на одбојку, дојдите ви на одбојку да навивате за Вардара у Куманово, ке видиш како некој ке се “замара’’ сс вас.
Е сине мој искомплексиран од куде ли си се ти доселија у Скопје, а и сигурно не си никад бија у Куманово.
Ајт.. воздра
пс : молим те не ме цитирај јер не си компетентан да ми одговориш.
What language is this?Кд се ми тепасмо сс полицију у Борис, никој од страну не рипа за нас, имаш и видео снимку од т’г. Уапсисва наши 3ца надвор ама и добисва повратну! Капа доле за тој ако сте ишле сс Шверцери, куде нас да се деси (албанец да напада православца) исто ке га направимо и ми.
Не ми беше муабет дали сте се ви некад тепале или не, кретену... муабет ми беше дека збориш никој не се замараја лани сс Варвари. Абе и Дивља Телад (Ваљево) да дојде би требале да се “замарате’’.. ама нормално ако сте навивачки потковани, а ви заради тој што не сте не се “замарате“.
Ми не навивамо на одбојку, дојдите ви на одбојку да навивате за Вардара у Куманово, ке видиш како некој ке се “замара’’ сс вас.
Е сине мој искомплексиран од куде ли си се ти доселија у Скопје, а и сигурно не си никад бија у Куманово.
Ајт.. воздра
пс : молим те не ме цитирај јер не си компетентан да ми одговориш.
Кумановски дијалект, а вие што се правите многу паметни сигурно не сте запознаени дека повеќе србизми има во скопскиот дијалект, отколку во кумановскиот.Од такт ме вадите.Сигурно јас ако почнам да пишувам на струмички, на крај Бугарин ќе ме направите, вие сезнајковците.What language is this?