Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Официјално има избодени? Прашувам дали има некој официјално со убодни рани?

Прееска при официјално сопштение од Гостивар рекоа дека тој што бил повреден во грбот бил годен со камења. На Телма чинам слушнав.

Pobeda e na Balistite ovaa deneska kolku i da sakate da zamarate se i seshto vie sto odite po pravoslavna linija :D

После тепачкава меѓу Варвари и Балисти сите може што сакаме да пишеме,али доказите велат 11 повредени од Варвари и двајца од Балисти , по ова Балистите може да се каже дека победиле али на педерски начин бидејки некои од Балисти (значи не сите) користеле ножеви . Во тепачка подразбирам фер борба али тоа само кај Русите го има јбг ,како и дае Варвари го изеле и после тргнале да вршат одмазда во центарот во Скопје со кршење на све што ке им дојде при рака така да и они не се цвеќе за мирисање .
Незнам дали имаат спремна екипа Варвари али 13 души повредени не е малце во тепачка , со оглед дека биле 100 души не биле малце и би требало сите да се +18 ..

Screenshot_2016-02-21-21-13-58.jpeg Odlicno gostuvanje na Balisti na obicen prvoligaski mec, brojnost, koreografija, bakljiada, navivanje.

Иста бројка беа Чкембари во Кичево пред 3 години на меч за опстанок против Скопје па и Комити против Напредок на истиов стадион можеби ние бевме околу 50-100 души помалку,ова го пишав оти по фејсбук се фалеа некои демек било најголемо гостување во Кичево,али како и да е ова беше најдобро ваше издание оваа сезона сигурно

Те сфаќам , за вас ова е врв од хумор.Е до толку сте плитки у мозок.
Ти ме разбираш?!?!!
Абе ние како нација сме дно, примитивци, „варвари“, и не знаеме што е тоа хумор.
Јас стварно мислам да не останал труден!!!

@Colt Willcox веројатно си видел дуксери Шверцери, ама не знам колку фаците што ги носеле се нивни членови, if you know what I mean :icon_mrgr:

Sto ti znaci ova?

@Colt Willcox веројатно си видел дуксери Шверцери, ама не знам колку фаците што ги носеле се нивни членови, if you know what I mean :icon_mrgr:

Sto ti znaci ova?
Проверете си да не ви фали некој дуксер :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom