- Член од
- 6 март 2008
- Мислења
- 1.645
- Поени од реакции
- 424
Гледам пишало искомплексирано дете погоре на тему, и тој у 11 сат? Нели е тој време за спање бе?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
под услов спонзори да ни обезбедите за следна сезона, а и нова сала.Дајте ни га Марина за до крај на сезону да ги гу земемо титулу ке ви га вратимо после ке си тражимо тренера ви и онакој не можете да освоите сс овј ростер :$
Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk
За спонзори ке се договоримо а за салу што да ти кажу кд и наша се распада и играмо на ладно у зиму а на вас ви е Борис пред нос стварно не ми јасно зашто не играте у Борис Трајковски кд веќ Градски Парк е катастрофа јасно ми е историја и све тој ама па ипак услови су друга димензија.под услов спонзори да ни обезбедите за следна сезона, а и нова сала.![]()
Не ги стављај Легенду на МК кошарку и Џикиќа у исти кошДефинитивно су требале Џикиќа да га одберев пре Тетина ми.
ЈЕБИ ЏИЛЕ ГЛУПЕ ЦИГАНЕ!![]()
борис ни е туѓа територија, нема што да бараме тамуЗа спонзори ке се договоримо а за салу што да ти кажу кд и наша се распада и играмо на ладно у зиму а на вас ви е Борис пред нос стварно не ми јасно зашто не играте у Борис Трајковски кд веќ Градски Парк е катастрофа јасно ми е историја и све тој ама па ипак услови су друга димензија.
Како отрезнуев модератори за брзо време два муабета и тој е тој.Коментарот од вчера го напишав во не многу трезвена состојба.Но тоа не е оправдување.
Многу идиотски и цинично од моја страна.
Секогаш се трудам да сум одмерен и коректен, и мене ме фати страм од собствениот коментар,одпрвин сакав да го тргнам но тоа не е доблесно решение.Затоа ви се Извинувам на сите кој бевте прозвани и изиритирани од мојот коментар.
Опомената од модераторот немаше некое големо влијание врз одлуката да ци се извинам.Редовно го читам форумов,но ретко коментирам.Така да казнените поени па дури и бан немаше многу да ми сменат.Да ми беше целта да вреѓам и провоцирам ќе продужев во ист стил и со нов акаунт.Се трудам да сум коректен и од морални побуди во се извинив!Како отрезнуев модератори за брзо време два муабета и тој е тој.
Иначе соПствениот*
Од моју страну извинување ти е прифатено, свак на овуј тему е добро дојден само да е коректан, видиш сс Дандара и трансфер на Докузовскога договорисмоОпомената од модераторот немаше некое големо влијание врз одлуката да ци се извинам.Редовно го читам форумов,но ретко коментирам.Така да казнените поени па дури и бан немаше многу да ми сменат.Да ми беше целта да вреѓам и провоцирам ќе продужев во ист стил и со нов акаунт.Се трудам да сум коректен и од морални побуди во се извинив!
Прочита ти га од телефон и сга кд стана мислеше да ти улету сс клизаќи ама гледам извинија си се дешава се ја ичера све ги собра на Курчу , Бојана , Гзлета ама тој еОпомената од модераторот немаше некое големо влијание врз одлуката да ци се извинам.Редовно го читам форумов,но ретко коментирам.Така да казнените поени па дури и бан немаше многу да ми сменат.Да ми беше целта да вреѓам и провоцирам ќе продужев во ист стил и со нов акаунт.Се трудам да сум коректен и од морални побуди во се извинив!
Домашните играчи катастрофа.,и посем кукаат ко демек обеспрсвени,ма не ме зезај Кнежевиќ МВП у финалеПрочита ти га од телефон и сга кд стана мислеше да ти улету сс клизаќи ама гледам извинија си се дешава се ја ичера све ги собра на Курчу , Бојана , Гзлета ама тој е
Чекај да не забравимо да му честитамо на @Middle Distance Runner ипак заслужено тепава ми одиграмо најкатастрофа што можесмо. Не ми е криво што изгубимо толко колко што сакаше да га мочамо Главчевога у сред Гевгелију пошто много ќе отидесва па и да не не пуштесва на улицу ќе се журкасмо.[DOUBLEPOST=1456087914][/DOUBLEPOST]Овј Матиќ сс слепци у тим како Соколовога, Пенов и Петровиќа ги се држа на МЗТ замисли да ги има наши играчи ќе ги исплескаше
Нели е Марко Луковиќ МВП ?Домашните играчи катастрофа.,и посем кукаат ко демек обеспрсвени,ма не ме зезај Кнежевиќ МВП у финале![]()
Сс Дреновца најбитни играчи.Нели е Марко Луковиќ МВП ?
Иначе една ретроспектива до сви онија што на почетак на сезону викасва дека Марко не е добар и дека Вукашин Мандиќ е подобар на туј позицију еве ви сга другари. Наша управа му се ценкаше за ситно и МЗТ ни га зима, по пут изгубисмо га Луковиќа постарога, и они сга га носив тим куде њима страшно ..