- Член од
- 20 август 2012
- Мислења
- 1.426
- Поени од реакции
- 448
Куманово ке освои трофеј кд ја ке гу кресну Наташу Беквалац.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За мене не е болно што изгубисмо него начин на играње колко бесмо хендикеп 2 акцие не изиграсмо искључи стрим на 30 сек пред крај негде гледам до 2 разлику смо дошле значи 3-4 изгубени топке у напад без везе и ете гу победа заглависмо сс пренос на топку у напад дојдемо до њину линију од 6,75 и послњ тој толко.А чек на титулу ли се надасте сс 3 играча и Страшу како тренер![]()
Поголеми се шансите да ја опнеш Беквалац отколку Куманово да земе титула.хахахахахКуманово ке освои трофеј кд ја ке гу кресну Наташу Беквалац.
Да навивав за МЗТ сигурно повеќе ќе сакав Куманово да ми биде противник во финале, отколку факинг Карпош Соколи. Клуб кој игра утакмици за одбрана публика од 100-тина луѓе на чело со Не може нам нико ништа јачи смо од судбине ака Стева ЈаЧимовиќ. Па уште кога ќе видам дека син му е во тимот и ќе се закити минимум со сребрен медал, ми иде да оформам клуб, да ја продадам куќава, да го донесам Леброн во тимот ветувајќи му ги сите женски во Македонијава и да се прошетаме низ лигатаМомци финале ќе гледате на телевизија,хахахахаха,СКОПСКО ФИНАЛЕ,дека могу се јачавте сега нека ви виси.Трјаковски хахахахахах.Најголема желба на на КК Куманово кога ќе порасне е да биде МЗТ Скопје.Ај бркајте работа! @ColdSky за жал батка нема да гледаш как Трајковски ќе го доминира Лукович у финале.добар си ! ))))))) шала на страна. РЕСПЕКТ. НОООООТ )))))))))))))))) ххахахахахахаха
Момци финале ќе гледате на телевизија,хахахахаха,СКОПСКО ФИНАЛЕ,дека могу се јачавте сега нека ви виси.Трјаковски хахахахахах.Најголема желба на на КК Куманово кога ќе порасне е да биде МЗТ Скопје.Ај бркајте работа! @ColdSky за жал батка нема да гледаш как Трајковски ќе го доминира Лукович у финале.добар си ! ))))))) шала на страна. РЕСПЕКТ. НОООООТ )))))))))))))))) ххахахахахахаха[DOUBLEPOST=1456006998][/DOUBLEPOST]
Поголеми се шансите да ја опнеш Беквалац отколку Куманово да земе титула.хахахахах
Ситна душо напуни ли ти се срце ?Момци финале ќе гледате на телевизија,хахахахаха,СКОПСКО ФИНАЛЕ,дека могу се јачавте сега нека ви виси.Трјаковски хахахахахах.Најголема желба на на КК Куманово кога ќе порасне е да биде МЗТ Скопје.Ај бркајте работа! @ColdSky за жал батка нема да гледаш как Трајковски ќе го доминира Лукович у финале.добар си ! ))))))) шала на страна. РЕСПЕКТ. НОООООТ )))))))))))))))) ххахахахахахаха[DOUBLEPOST=1456006998][/DOUBLEPOST]
Поголеми се шансите да ја опнеш Беквалац отколку Куманово да земе титула.хахахахах
Скопско финале, смешки си.Момци финале ќе гледате на телевизија,хахахахаха,СКОПСКО ФИНАЛЕ,дека могу се јачавте сега нека ви виси.Трјаковски хахахахахах.Најголема желба на на КК Куманово кога ќе порасне е да биде МЗТ Скопје.Ај бркајте работа! @ColdSky за жал батка нема да гледаш как Трајковски ќе го доминира Лукович у финале.добар си ! ))))))) шала на страна. РЕСПЕКТ. НОООООТ )))))))))))))))) ххахахахахахаха[DOUBLEPOST=1456006998][/DOUBLEPOST]
A sto se odnasa za nas, tim ni e super, amo samo tolko. Drugo nisto nemamo. Ne mi se verue deka ce ga smeniv, takoj da tolko ce ni bide, treco mesto. Sas ednoga prosecnoga trenjera lagano ce gi dobivamo sokoli, a ce se drzimo barabar sas mzt. Pazi izjava na strasu: ne iznenadija so odbranata nad kostovski???? Odkud nemci u ratu jebo te....А чек на титулу ли се надасте сс 3 играча и Страшу како тренер![]()
Дајте ни га Марина за до крај на сезону да ги гу земемо титулу ке ви га вратимо после ке си тражимо тренера ви и онакој не можете да освоите сс овј ростер :$Скопско финале, смешки си.![]()
Абе на никога не ни е погрешија ама нема знање за да води екипу за висок пласман не знае акцију да ги посочи, ако ги слушна Трајковскога и Марка што зборив, едн вика кој што сака си прави втор вика, добро бе аце да дојдњме под 10 ама како. Убаво индиректно кажуев дека Страшо не е кадаран за водење на екипу, а на овија коментари Страшо вика играјте организирано а не ги посочи коју акцију да изиграв Мандиќ ги кажуе затој што нема кој друг. До толко ли бе нема тренер кој ке се ангажира како сви успеасва да најдев само ми не, то ест ми најдесмо ама мнохо напорни тренинзи правија па га отпуштисмо.Само нервозе, немам ништо лично против Страшу ама...