Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
не е време да се мења трењер сга, а ако се мења онда треба да се мења до петак за да се уигра екипа до плејоф. Ок ни иде у првенство, мада немамо шансе, после овој сам скептичан и за улаз у финале.

А чек на титулу ли се надасте сс 3 играча и Страшу како тренер :pipi:
За мене не е болно што изгубисмо него начин на играње колко бесмо хендикеп 2 акцие не изиграсмо искључи стрим на 30 сек пред крај негде гледам до 2 разлику смо дошле значи 3-4 изгубени топке у напад без везе и ете гу победа заглависмо сс пренос на топку у напад дојдемо до њину линију од 6,75 и послњ тој толко.

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Момци финале ќе гледате на телевизија,хахахахаха,СКОПСКО ФИНАЛЕ,дека могу се јачавте сега нека ви виси.Трјаковски хахахахахах.Најголема желба на на КК Куманово кога ќе порасне е да биде МЗТ Скопје.Ај бркајте работа! @ColdSky за жал батка нема да гледаш как Трајковски ќе го доминира Лукович у финале.добар си ! ))))))) шала на страна. РЕСПЕКТ. НОООООТ )))))))))))))))) ххахахахахахаха[DOUBLEPOST=1456006998][/DOUBLEPOST]
Куманово ке освои трофеј кд ја ке гу кресну Наташу Беквалац.
Поголеми се шансите да ја опнеш Беквалац отколку Куманово да земе титула.хахахахах

Последно уредено:
Момци финале ќе гледате на телевизија,хахахахаха,СКОПСКО ФИНАЛЕ,дека могу се јачавте сега нека ви виси.Трјаковски хахахахахах.Најголема желба на на КК Куманово кога ќе порасне е да биде МЗТ Скопје.Ај бркајте работа! @ColdSky за жал батка нема да гледаш как Трајковски ќе го доминира Лукович у финале.добар си ! ))))))) шала на страна. РЕСПЕКТ. НОООООТ )))))))))))))))) ххахахахахахаха
Да навивав за МЗТ сигурно повеќе ќе сакав Куманово да ми биде противник во финале, отколку факинг Карпош Соколи. Клуб кој игра утакмици за одбрана публика од 100-тина луѓе на чело со Не може нам нико ништа јачи смо од судбине ака Стева ЈаЧимовиќ. Па уште кога ќе видам дека син му е во тимот и ќе се закити минимум со сребрен медал, ми иде да оформам клуб, да ја продадам куќава, да го донесам Леброн во тимот ветувајќи му ги сите женски во Македонијава и да се прошетаме низ лигата :facepalm:

Момци финале ќе гледате на телевизија,хахахахаха,СКОПСКО ФИНАЛЕ,дека могу се јачавте сега нека ви виси.Трјаковски хахахахахах.Најголема желба на на КК Куманово кога ќе порасне е да биде МЗТ Скопје.Ај бркајте работа! @ColdSky за жал батка нема да гледаш как Трајковски ќе го доминира Лукович у финале.добар си ! ))))))) шала на страна. РЕСПЕКТ. НОООООТ )))))))))))))))) ххахахахахахаха[DOUBLEPOST=1456006998][/DOUBLEPOST]
Поголеми се шансите да ја опнеш Беквалац отколку Куманово да земе титула.хахахахах

Не ти го бришам мислењево да ти стои како "урнек" за тоа како не треба да ти изгледа некој следен пост, пошто во спротивно ќе следат казнени поени.

Ситна душо напуни ли ти се срце ?
Да те потсету дека тога што га величиш до ичера ви га пљукаше клуб и га замочуеше по статуси на фејсбук. Радосан си затој што знаеш дека лагано ке ги добиете. Чудно прв пут те гледам на тему и тој сасвим случајно после наш пораз. МРШ !

Последно уредено:
Скопско финале, смешки си. ;)

Koj si nema svoj forum mora da ide po tudji za da napise nesto. Da naviva nekoj za ovoj denjsno MZT mora da e nekoj potrcko u partiju tamo. Pravi simpatizeri naMZT odamna si ga kazasva svoe. A dokude se dovede kosarka u Mk najbolje ce se vidi jutre u finale, prvo po igraci ( ukupno u dvata finalista nema 5 makedonca, a prvi petorke od ukupno 10 igraca koi ce iskociv kako starteri samo 1 - Damjan), a drugo po publiku, ce mora policija da pravi kordon za da gi razdvoi dvete navivacki grupe, posebno na sokoli e mnogo golema.[DOUBLEPOST=1456011195][/DOUBLEPOST]
А чек на титулу ли се надасте сс 3 играча и Страшу како тренер :pipi:
A sto se odnasa za nas, tim ni e super, amo samo tolko. Drugo nisto nemamo. Ne mi se verue deka ce ga smeniv, takoj da tolko ce ni bide, treco mesto. Sas ednoga prosecnoga trenjera lagano ce gi dobivamo sokoli, a ce se drzimo barabar sas mzt. Pazi izjava na strasu: ne iznenadija so odbranata nad kostovski???? Odkud nemci u ratu jebo te....

Последно уредено:
Скопско финале, смешки си. ;)
Дајте ни га Марина за до крај на сезону да ги гу земемо титулу ке ви га вратимо после ке си тражимо тренера ви и онакој не можете да освоите сс овј ростер :$

Само нервозе, немам ништо лично против Страшу ама...

Само нервозе, немам ништо лично против Страшу ама...
Абе на никога не ни е погрешија ама нема знање за да води екипу за висок пласман не знае акцију да ги посочи, ако ги слушна Трајковскога и Марка што зборив, едн вика кој што сака си прави втор вика, добро бе аце да дојдњме под 10 ама како. Убаво индиректно кажуев дека Страшо не е кадаран за водење на екипу, а на овија коментари Страшо вика играјте организирано а не ги посочи коју акцију да изиграв Мандиќ ги кажуе затој што нема кој друг. До толко ли бе нема тренер кој ке се ангажира како сви успеасва да најдев само ми не, то ест ми најдесмо ама мнохо напорни тренинзи правија па га отпуштисмо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom