- Член од
- 29 ноември 2008
- Мислења
- 1.041
- Поени од реакции
- 43
Тито е австриски шпиун, значи цело ФА -Австријци Со ЕВН сме побратими ако сакате да знаете
па 70% од навивачите им се над 22,додека кај нас е обратно.......типичен пример ти е Италија,а гледам дека го спомна и балканов,па кажи ми дали БББ,Торцида,Gate(зборам скоро за сите),UltrAslan,итн се дечки момци 22 год?????А демек сакаш да кажеш дека на запад све е +22 ? Иди на север со Делије и ќе видиш колку се +22 сите, а глеј какви ствари праат :wink:
Како сакаш да се вика ? Вардар Скопје ? ФА со Комити да се спојат па да сте дупло појше ? Еј бре, го потите страшно без некоја потреба .
па 70% од навивачите им се над 22,додека кај нас е обратно.......типичен пример ти е Италија,а гледам дека го спомна и балканов,па кажи ми дали БББ,Торцида,Gate(зборам скоро за сите),UltrAslan,итн се дечки момци 22 год?????
биди во тек со муабетот,па после ќе видиш што беше муабетот,за зашто да се соединат Комити и ФА,да не ви недостига креативност :smir:........секогаш велам и на тоа ќе останам подобро 100 верни момци(кои знаат што сакаат) отколку соединување со некој!!!!!!!
Се е во ред али како градско дерби немаабе дека ФА се дел од тимот СЕ..дека навиваат и дека аеродром е таква пролетерска населба(без навреда населбата злато вреди и ја би сакал таму да живеам или НЛ раснев таму) и има таков менталитет... али мене ми е глупа таа центар-аееродром релација али тоа е финтата и е интересното...мене искрено ми е многу мило коа ке видам од сите делови од ск да идат у комити...ама нема дечки кои имаат време и мотивација...а многу ми е криво... и коа ке видам дека некои шљапатари од чаир се силат и се дерат етник шкиперија ми се повраќа.... дека сме заедно најсилни сме ама македонче увек се делел и го јадел стапот...
кој спомна ваша наша......реков ЦЕЛА МК тифо сцена е усрана...се надевам дека сега бев поразбирлив.....да не е битно во право си,поентата ми е тоа што од денешниве т.н. навивачи сите се пензионираат после 20 годи(освен неколкумина на кои клубот им значи нешто и некој кој сака уште да се богати),и да го прашаш што направил ќе ти каже има мн за зборување:pos2:.......никој не ги спомна вашите замерки,продолжете само така.....но проблемот е во тоа што има одредени т.н. навивачи кои си ги менуваат клупските бои(знаеш на што мислам и тоа е обострано) од такви се уништува сцената наша...сакал игнорирал или не............Не го оспорив ја тоа али ти глеј ги нашите услови и кажи ми која трибина може да каже дека се 70% над 22-23 години ? Вашата ?
Тоа не е ни така битно, побитно е да се има јадро на групата кое секогаш е на располагање и кое може во секој момент да напраи инцидент,да смисли кореографија,песна,парола и да ги анимира останатите од трибината за таа да изгледа подобро и поубаво . ФА сигурно тоа го има и не знам зашто замерки кон нас кога се знае дека во овие досегашни 4 кола покажавме и по не знам кој пат докажавме кој сме и што сме .
Нема соединување. Не можеш ти да натераш некој да навива за Вардар а на него во срце му е МЗТ .
Ќе се смени тоа за *пензионирањето*, немај гајле .кој спомна ваша наша......реков ЦЕЛА МК тифо сцена е усрана...се надевам дека сега бев поразбирлив.....да не е битно во право си,поентата ми е тоа што од денешниве т.н. навивачи сите се пензионираат после 20 годи(освен неколкумина на кои клубот им значи нешто и некој кој сака уште да се богати),и да го прашаш што направил ќе ти каже има мн за зборување:pos2:.......никој не ги спомна вашите замерки,продолжете само така.....но проблемот е во тоа што има одредени т.н. навивачи кои си ги менуваат клупските бои(знаеш на што мислам и тоа е обострано) од такви се уништува сцената наша...сакал игнорирал или не............
......а кој спомна соединување,па Комити и ФА никогаш не биле заедно,едните навиваат за црно/црвен клуб другиве за бело/плав и кај ја гледаш логиката за соединување??????
pa ako ste tolku jaki sto se kriete pokazete se ajde neli imate muda site