Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
29 ноември 2008
Мислења
1.041
Поени од реакции
43
Тито е австриски шпиун, значи цело ФА -Австријци:vozbud::vozbud::vozbud: Со ЕВН сме побратими ако сакате да знаете

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
А демек сакаш да кажеш дека на запад све е +22 ? Иди на север со Делије и ќе видиш колку се +22 сите, а глеј какви ствари праат :wink:

Како сакаш да се вика ? Вардар Скопје ? ФА со Комити да се спојат па да сте дупло појше ? Еј бре, го потите страшно без некоја потреба .
па 70% од навивачите им се над 22,додека кај нас е обратно.......типичен пример ти е Италија,а гледам дека го спомна и балканов,па кажи ми дали БББ,Торцида,Gate(зборам скоро за сите),UltrAslan,итн се дечки момци 22 год?????
биди во тек со муабетот,па после ќе видиш што беше муабетот,за зашто да се соединат Комити и ФА,да не ви недостига креативност :smir:........секогаш велам и на тоа ќе останам подобро 100 верни момци(кои знаат што сакаат) отколку соединување со некој!!!!!!!

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Ако фемили не идеа на утакмици и не го бодреа тимот до сеа Мзт ќе беше пропаднат пред 3-4 год.Кое е сеа директор на Мзт?Талевски воопшто не се залагаше за Мзт и незнам зошто влезе у опште го знам чоеков и конечно си отишол имаше пари а се праеше дека немаше ни судии да плати па зимаше процент од таткоми тоа ли е претседател :)несакаше да ви плати автобус за во каварадци сега тргнаа ли малце работите на свое место ?

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
па 70% од навивачите им се над 22,додека кај нас е обратно.......типичен пример ти е Италија,а гледам дека го спомна и балканов,па кажи ми дали БББ,Торцида,Gate(зборам скоро за сите),UltrAslan,итн се дечки момци 22 год?????
биди во тек со муабетот,па после ќе видиш што беше муабетот,за зашто да се соединат Комити и ФА,да не ви недостига креативност :smir:........секогаш велам и на тоа ќе останам подобро 100 верни момци(кои знаат што сакаат) отколку соединување со некој!!!!!!!

Не го оспорив ја тоа али ти глеј ги нашите услови и кажи ми која трибина може да каже дека се 70% над 22-23 години ? Вашата ?
Тоа не е ни така битно, побитно е да се има јадро на групата кое секогаш е на располагање и кое може во секој момент да напраи инцидент,да смисли кореографија,песна,парола и да ги анимира останатите од трибината за таа да изгледа подобро и поубаво . ФА сигурно тоа го има и не знам зашто замерки кон нас кога се знае дека во овие досегашни 4 кола покажавме и по не знам кој пат докажавме кој сме и што сме .

Нема соединување. Не можеш ти да натераш некој да навива за Вардар а на него во срце му е МЗТ .

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
абе дека ФА се дел од тимот СЕ..дека навиваат и дека аеродром е таква пролетерска населба(без навреда населбата злато вреди и ја би сакал таму да живеам или НЛ раснев таму) и има таков менталитет... али мене ми е глупа таа центар-аееродром релација али тоа е финтата и е интересното...мене искрено ми е многу мило коа ке видам од сите делови од ск да идат у комити...ама нема дечки кои имаат време и мотивација...а многу ми е криво... и коа ке видам дека некои шљапатари од чаир се силат и се дерат етник шкиперија ми се повраќа.... дека сме заедно најсилни сме ама македонче увек се делел и го јадел стапот... :toe:

Член од
12 декември 2007
Мислења
572
Поени од реакции
20
абе дека ФА се дел од тимот СЕ..дека навиваат и дека аеродром е таква пролетерска населба(без навреда населбата злато вреди и ја би сакал таму да живеам или НЛ раснев таму) и има таков менталитет... али мене ми е глупа таа центар-аееродром релација али тоа е финтата и е интересното...мене искрено ми е многу мило коа ке видам од сите делови од ск да идат у комити...ама нема дечки кои имаат време и мотивација...а многу ми е криво... и коа ке видам дека некои шљапатари од чаир се силат и се дерат етник шкиперија ми се повраќа.... дека сме заедно најсилни сме ама македонче увек се делел и го јадел стапот... :toe:
Се е во ред али како градско дерби нема ;)

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
Не го оспорив ја тоа али ти глеј ги нашите услови и кажи ми која трибина може да каже дека се 70% над 22-23 години ? Вашата ?
Тоа не е ни така битно, побитно е да се има јадро на групата кое секогаш е на располагање и кое може во секој момент да напраи инцидент,да смисли кореографија,песна,парола и да ги анимира останатите од трибината за таа да изгледа подобро и поубаво . ФА сигурно тоа го има и не знам зашто замерки кон нас кога се знае дека во овие досегашни 4 кола покажавме и по не знам кој пат докажавме кој сме и што сме .

Нема соединување. Не можеш ти да натераш некој да навива за Вардар а на него во срце му е МЗТ .
кој спомна ваша наша......реков ЦЕЛА МК тифо сцена е усрана...се надевам дека сега бев поразбирлив.....да не е битно во право си,поентата ми е тоа што од денешниве т.н. навивачи сите се пензионираат после 20 годи(освен неколкумина на кои клубот им значи нешто и некој кој сака уште да се богати),и да го прашаш што направил ќе ти каже има мн за зборување:pos2:.......никој не ги спомна вашите замерки,продолжете само така.....но проблемот е во тоа што има одредени т.н. навивачи кои си ги менуваат клупските бои(знаеш на што мислам и тоа е обострано) од такви се уништува сцената наша...сакал игнорирал или не............
......а кој спомна соединување,па Комити и ФА никогаш не биле заедно,едните навиваат за црно/црвен клуб другиве за бело/плав и кај ја гледаш логиката за соединување??????

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
кој спомна ваша наша......реков ЦЕЛА МК тифо сцена е усрана...се надевам дека сега бев поразбирлив.....да не е битно во право си,поентата ми е тоа што од денешниве т.н. навивачи сите се пензионираат после 20 годи(освен неколкумина на кои клубот им значи нешто и некој кој сака уште да се богати),и да го прашаш што направил ќе ти каже има мн за зборување:pos2:.......никој не ги спомна вашите замерки,продолжете само така.....но проблемот е во тоа што има одредени т.н. навивачи кои си ги менуваат клупските бои(знаеш на што мислам и тоа е обострано) од такви се уништува сцената наша...сакал игнорирал или не............
......а кој спомна соединување,па Комити и ФА никогаш не биле заедно,едните навиваат за црно/црвен клуб другиве за бело/плав и кај ја гледаш логиката за соединување??????
Ќе се смени тоа за *пензионирањето*, немај гајле .

Не биле и нема да бидат . Сите приказни за тоа дека ФА произлегла од КЗ паѓаат во вода .Под соединување мислев за преоѓање на личности од една на друга трибина што не се случува и што нема да се случи . Тоа што има максимум 15 луѓе од ФА што одат со Комити не ја прави нашата група зависна од вас или пак како што некој имаше кажано фактички под-група . Да го завршиме муабетот тука ...

МЗТ СКОПЈЕ - Торус...среда,28.10 , најверојатно 18.30...

ПЛАВО - БЕЛА ЛУДНИЦА !!!

Член од
27 октомври 2009
Мислења
47
Поени од реакции
4
Do site clenovi na F.A. koi pisuvaat na forumov

Odrzan e sostanok na koj se odluci da ne se pisuva po forumi poso se spustame na nivo koe na nas ne ni dolikuva. Postojat luge koi znaat so da napisat i da ima kvalitetna rasprava megutoa postojat i luge koi nemaat pojma so navivanjeto i aktivnosta na nivnite grupi i doaga do prepucavanja, zakani i se stvara epitetot internet huligan.

Ne pisuvajte na forumov
Za tie koi ne go postuvaat ova ke sleduvaat sankcii

Kajgana Shop

На врв Bottom