- Член од
- 16 септември 2009
- Мислења
- 154
- Поени од реакции
- 3
Copy Чкембари Paste Гробари тоа е врвот![]()
ајде

не се расправам појќе :helou:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Copy Чкембари Paste Гробари тоа е врвот![]()
Море албанец колку песни имаме исто препеани?
и ние ЗИМАМЕ :pos2: ритам...
...da ne sme nie FA nema da ima navivaci vo drzavava...
точно така..........но сте се запрашале зашто се копира само од делије и гробари(поголемиот дел од песните се препев или е преземана мелодијата токму од нив).оф топикто тие доказ дека не копираат само чкембари... туку цела мак. тифо сцена :baeh:
точно така..........но сте се запрашале зашто се копира само од делије и гробари(поголемиот дел од песните се препев или е преземана мелодијата токму од нив).оф топик
биди реален,,,,,,како и да ги карактеризираш групите и нивните воџи ,СИТЕ моментално активни тифо групи во МК имаат мин по 2 песни препев(или преземање на мелодија) од делии и гробари:smir:А сте се запрашале кој копира (препејува) од нив?!?
-Одговор : Групи со мањак интелегенција чии воџи не си ги знаат играчите него си ја избричиле главата и се опнале на шипка...![]()
![]()
се надевам нема да се наљутат .
А сте се запрашале кој копира (препејува) од нив?!?
-Одговор : Групи со мањак интелегенција чии воџи не си ги знаат играчите него си ја избричиле главата и се опнале на шипка...![]()
![]()
се надевам нема да се наљутат .
биди реален,,,,,,како и да ги карактеризираш групите и нивните воџи ,СИТЕ моментално активни тифо групи во МК имаат мин по 2 песни препев(или преземање на мелодија) од делии и гробари:smir:
eve eden pameten centarec
abe picenca zboram za site....do koga ke se dokazuvate na forumi i po internet,samo tribinata e mesto za dokazuvanje koj e koj....a kuceno od kozle sto laese deka sve ke tepal ete kaj mene na profil ima slika koa saka ke se najdeme!!!
malku da se navratam na nekoja stranica prethodno....SC nastanale od KZ?!?!?!:S:S:S:S
ete i da e taka,sto kur?! mislis ke pocnat FA da idat na zapad!?ili ke smenis nesto,ke mu ja smenis bojata na krvta na sekoj aerodromec?! abe ucenikot go pomina ucitelot i stana profesor!!!
komiti :S:S:S:S:S posle blamazata na 20 god koa go zapalija znameto sverceri koi sami go stampale mi stana jasno koj se i sto se pred toa bev redoven na zapad 3-4 god ali posle toa padna se u voda....KOMITI AERODROM jas i uste 2-3 bevme iniciatori za da nastane taa podgrupa bidejki nejkev da se mesam so sekakvi seljacista....imam mn prijateli na zapad ama isto tolku i neprijateli....Sakam VARDAr da go dostigne vrvot sakam da bide sampion vo nasava smrdena liga i sakam da igra liga na sampioni...ama toa ne znaci deka gi postuvam komiti...gi postuvam samo tvrdokorni bidejki se edinstvenite koi stvarno vredat da bidat KOMITI i edinstvenite koi znaat sto sakaat i koi znaat za sto se na tribina....ali drug gi ebe od strana ne se oni krivi....nekogas bea komiti poim za navivaci,barem za nasava drzava ama mene mi se sea za potsmev site tie interenet huligani....
devojki se gledame na DERBI:salut:
да ви појаснам малку за тој транс.......гледам дека секој пишува како му кажувалеДруже, прво ги вреѓаш КОМИТИ, па после тоа кажуваш дека и ти си бил долго време редовен на запад, па пак вреѓаш, а у исто време ги вреѓаш и пола членови од твојата група уствари сам се вреѓаш.
Да не се разбереме погрешно, јас вас ве поштувам како група, имам многу другари од вашата група, дефинитивно сте нај добра група во кошаркарската сцена кај нас, тука нема дилеми, највеќе ве поштувам поради тоа што сте верни, вашиот клуб е слаб нема титула, вие пеете од срце СЕКОЈА ЧЕСТ ЗА ТОА !
Само што стварно не ми е сватливо ова како неколку членови од вашата група почнувате да плукате по КОМИТИ И ВАРДАР, а уствари знаете и сами како стојат работите. Без потребно стварате тензија, расправии, омраза а до сега односите меѓу КОМИТИ и ФА беа одлични !
Иначе само да знаеш за тоа во врска со копијата на транспарентот блу хулиганс, ќе бидам искрен, тоа е наша грешка да, најголема грешка во историјата, не викам дека не е наша грешка само да знаеш дека тоа беше направено од поединци, без да знае цела група и без да има согласност од никој ! Денес тие поединци што го направија тоа немаат пристап на трибина !
И да знаеш, не се само тврдокорни што вредат, верувај има и доста други подгрупи и членови кои што вредат стварно како вистински навивачи и знаат што сакаат и знаат што прават, изгледа ти одамна не си дошол со КОМТИ, дојди па ќе видиш
Се надевам дека нема погрешно да ме сватиш со постов. ПОЗДРАВ
епа биди реален и кажи дека 80% од таа "мелодија" e земена од делии и гробари???????зошто е тоа така..................па и БББ и Торцида па дури и Хорде Зла имаат исто така добри песни т.е. мелодии,па никој БАШ НИКОЈ од навивачките групи не преземал уништо од нив!!!!!!!!!Ја сум најреален, им се познава по фаците уште коа ке ги видиш. Имаат некоја бројност на трибина (на дерби) и доста постари дечки што идат (исто на дерби).
Паролите им се ОПШТА КАТАСТРОФА без никаков изглед и глупа детска рима од типот на “добро знај ти се ближи крај бла бла’’... Дечко јас не реков дека групите не пеат песни на делије и гробари али ако барем зимаш нешто од нив земи ја мелодијата А НЕ ДА ЈА ПРЕПЕЕШ песната тоа на ШТО ЛИЧИ БИДИ РЕАЛЕН И КАЖИ МИ... поздрав!!
Ја сум најреален, им се познава по фаците уште коа ке ги видиш. Имаат некоја бројност на трибина (на дерби) и доста постари дечки што идат (исто на дерби).
Паролите им се ОПШТА КАТАСТРОФА без никаков изглед и глупа детска рима од типот на “добро знај ти се ближи крај бла бла’’... Дечко јас не реков дека групите не пеат песни на делије и гробари али ако барем зимаш нешто од нив земи ја мелодијата А НЕ ДА ЈА ПРЕПЕЕШ песната тоа на ШТО ЛИЧИ БИДИ РЕАЛЕН И КАЖИ МИ... поздрав!!
да ви појаснам малку за тој транс.......гледам дека секој пишува како му кажувале...........трансот е правен во печатница близу школото песталоци,не по иницијатива на некои членови на Комити туку на Шверцери,откога се направил им се јавиле да дојдат да го земат но тие не се појавиле неколку денови,што значи трансот останал во печатницата и истиот не е подигнат од Шверцери,,,,и после знаете каде заврши........