- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.197
Зашо бе никаде ја нема Ayia Napa - AEK Larnaca ??
13 он лајн кладилници го имаат тој меч во понудата.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зашо бе никаде ја нема Ayia Napa - AEK Larnaca ??
Сингл на денот
Херисон - Шаркишиан 2 na 2,75
одличен е Шаркишиан во последно време очекувам голема борба и пласман во главниот жреб за Шаркишиан па да направиме уште некој денар плус хе-хе![]()
Колку си забеган со овој хахахахаахахаха Абе а искрено, знаеш као изгледа типов и како игра или само си го маваш според форма?
Киргиос би требало денес, одлично игра.
kirgios e postaven kako favorit vo mecot i avtomatski so toa nemas vrednost da igras na nego, jes da igra odlicen turnir ama se ispod 1.80 za nego vo vakov mec spored mene nema logika da se igra, posebno znaejki gi negovite psihicki "sposobnosti"Kyrgios e ziceriste spored igrata sto ja prikaza dosega.Gi iskina na site.
Вчера за ова праевме муабет со еден другар ми вика ќе го сомели на Чилич утре ама јас му викам тешка психа е овај ако го фатат бубачките тешко дека ќе го сомели така лесно , само јак тренер да земе има потенцијал да биде одличен тенисер !kirgios e postaven kako favorit vo mecot i avtomatski so toa nemas vrednost da igras na nego, jes da igra odlicen turnir ama se ispod 1.80 za nego vo vakov mec spored mene nema logika da se igra, posebno znaejki gi negovite psihicki "sposobnosti"
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
edno e jasno, ako igra kako na prethodnite mecevi togas e mnogu blizu do pobeda, ama za 1.57 da rizikuvam da pogagjam dali ke izleze i ke mu se igra tenis ili ke izleze i ke si igra kurtasak malo sutra, najdobro e da se ceka da pocne mecot da se vidi kako sto pa posle da se igra nestoВчера за ова праевме муабет со еден другар ми вика ќе го сомели на Чилич утре ама јас му викам тешка психа е овај ако го фатат бубачките тешко дека ќе го сомели така лесно , само јак тренер да земе има потенцијал да биде одличен тенисер !