Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
:facepalm:

И без Бонучи ќе ве тепаме...
Знаеш кога некој стандарден играч ќе биде казнет баш за натпревар против најголемиот ви ривал нема да им биде исто кога во тим ќе уфрлиш некој од клупа што ја греел последните 10 кола. друга е математиката тогаш друга е со него.

Знаеш кога некој стандарден играч ќе биде казнет баш за натпревар против најголемиот ви ривал нема да им биде исто кога во тим ќе уфрлиш некој од клупа што ја греел последните 10 кола. друга е математиката тогаш друга е со него.
Кој ривал бе дечко петто место сте, ве сокршивме 3-0 пред месец дена?

и 20-тo место да бидат пак ќе ви биде најголем душман :)
Не си ласкајте, Болоња е потежок противник од Интер моментално, камоли со вас да игравме вчера :kuracc:

Па за против Интер во комбинација да биде Бонучи жолт не му дале вчера бе :pos:

Пошто вака се курчите Баерн ќе ве тресне од земја.
Како во универзумот заебавањето на форум има влијание врз тоа што Баерн евентуално ќе му го направи на Јуве?

Пошто вака се курчите Баерн ќе ве тресне од земја.

Реално имаат право да се курчат..и мене ме нервира нивниот начин на реплицирање ама сепак Јувентус не само што е 4 кратен првак со ред ,не само што има 15 победи со ред ,не само што е прв на табелата...туку Јувентус е екипа со мадиња каде на секое дерби против најголемите ривали во Италија како Интер,Милан,Наполи,Рома во меѓусебните дуели му покажува кој е кој што е навистина за респект колку и да ги мразам....комплекси до коска ни имаат набиено нас Интерашите а и богами на вас,..за Рома и Наполи да не прам муабет ...

А за Баерн си има тема во ЛШ каде не гледам дека многу се курчат бидејќи знаат дека сепак се аутсајдери во дуелот иако се е можно со оглед дека на Баерн му фали Боатенг и Бенатиа(?) во одбраната што е голем хендиккеп за нив

На Вивиано изгледа не му кажале дека не треба да се крие кога му шутираат :D

а ако му дадеше жолт картон ќе требаше да го пропушти натпреварот со интер а на некој тоа не му одговара. ХМ ?
Пред точно 2 минути судијата не свирна чист пенал за Сампдорија, зборувај ми за судии...

Памтете ми го ова! Овој Кореа од Самп ќе биде топ играч за некоја сезона. Ќе се тепаат клубовите за него...

На Вивиано изгледа не му кажале дека не треба да се крие кога му шутираат :D
Па голамнот и не е битен играч во тимот и не може да влијае на резултатот толку. Што има везе што се скрил? :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom