Near
Рандом лик од соседството
Човек да незнае шо е полошо,да навива за Милан и да не гледа ништо или да навива за Манчестер и да гледа како тимот им губи од факинг Митјиланд..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да бе, кај ме потсети, од факинг Днипро испаднаа. Овие со Вардар да паднат ќе се надевам на пролаз а дебиливе наполитански испаднаа од нивНаполи лани коа не освоија ова, никад нема да освојат. Да им ебам тоа мајката у пичка изгубија од Днипро да ги ебам, ти ебам Бенитез стручњакот, експерт за турнири.
Секогаш е лошо за Манчестер да навивашЧовек да незнае шо е полошо,да навива за Милан и да не гледа ништо или да навива за Манчестер и да гледа како тимот им губи од факинг Митјиланд..
Шутирај од таму колку сакаш....Аииии како колку сакаш.
Аииии што збориш бе брат, па Наполи сезонава е најблиску до титула во Серија А, свесен е и Сари а и целата екипа на Наполи за тоа и веројатно ќе фрлат се на една карта. Во ЛЕ има екипи ко Дортмунд, Тотенхем, кои се појаки од Наполи, а и башка нокаут фаза е, многу утакмици треба да добијат за да освојат, буквално многу тешко е да се постигне тоа, додека во Серија А се рамо до рамо со Јуве така да не знам од кај извади дека поголема веројатност има да освојат ЛЕ него Серија А.Јас ваков нестручен знам дека Наполи поголеми шанси има да освои Лига Европа отколку Серија А а Сари стручњакот не го знае тоа па игра со резервен состав. Пу да ти ебам семката недозреана!!!
Адуриз на 35 години го игра најдобриот фудбал во неговата кариера
Многу на Торес ме подсеќа ( во форма кога беше ) и во фаца и во стил на игра и во се![]()
Тотенхем појаки од Наполи? Сериозно?Аииии што збориш бе брат, па Наполи сезонава е најблиску до титула во Серија А, свесен е и Сари а и целата екипа на Наполи за тоа и веројатно ќе фрлат се на една карта. Во ЛЕ има екипи ко Дортмунд, Тотенхем, кои се појаки од Наполи, а и башка нокаут фаза е, многу утакмици треба да добијат за да освојат, буквално многу тешко е да се постигне тоа, додека во Серија А се рамо до рамо со Јуве така да не знам од кај извади дека поголема веројатност има да освојат ЛЕ него Серија А.
Најверојатно ќе баталит ЛЕ и ќе се фокусират само на скудето, на еден фронт.Со Игуаин и Исиње од почеток на реваншот имаат шанси , зошто извади онаков состав Сари , не е ова групна фаза.![]()
Па добро не се слаби Тотенхем да бидеме реални. Имаат одличен тим, не е дека не би можеле да ги добијат. Небитно е тоа, поентата ми беше дека има многу јаки тимови во ЛЕ, многу е тешко да се освои натпреварувањево.Тотенхем појаки од Наполи? Сериозно?
Да ги фатат Наполи не ќе знаат кај тераат
Грешка си тука малце, Тотенхем ова сезона игра страшно добро, екипата им е градена долго време надоградена ова сезона со млади и талентирани играчи, го имат можеби најдобриот млад тренер во ПЛ.Тотенхем појаки од Наполи? Сериозно?
Да ги фатат Наполи не ќе знаат кај тераат