Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Кој од утакмициве утре ви се гледаат добри за 3+ гола ?

Дортмунд - Порто
Галатасарај - Лацио
Шахтјор - Шалке
Спортинг - Леверкузен
Па и Фиорентина - Тотенхем & Марсеј - Билбао сите ми изгледаат како добри за играње на голови.

А шо е финтата со овај травер шо сите му ја предават

Уште Чилич за добивка ајдее бре идиотеее 5 пати последователно мрежа погоди ти ебам неспособниот.

Вие сте ненормални што го играте Гент...кој се тие Гент бе да ги играте да победат против Волфзбург ..па Волфзбург се Барселона за овие Белгијците бе...барем имаат играчи кои ги знаеме и ги гледаме како Дракслер,Дост,Крузе,Виеира,Родригез,Налдо....во Гент кои играат?..

Овие Гент победуваат аматерски екипи во Белгија и сега ќе играат тука во ЛШ против Германска екипа...абе треба фурни леб да јадат за во ЛШ,тие што стигнаа до овде за нив е светско чудо

Шаркишиан-Џианези 1(1,55 сл)
За похрабрите 2:0(2,4 сл)
Човеков е он фајр очекувам лесна победа и денес, единствена светла точка е во последно време.

@MiaSanMia
@ColdSky
Schilb 11.5+
Tomic 11.5+
Lasme 10.5+
Sakam da gi vrzam so
Irving 20.5+,Leonard 20.5+ ili se mislam so Gortat 13.5- ili Beal 19.5+

Последно уредено:
Шаркишиан-Џианези 1(1,55 сл)
За похрабрите 2:0(2,4 сл)
Човеков е он фајр очекувам лесна победа и денес, единствена светла точка е во последно време.
Врска нема од тенис, само сервис има и ништо друго.

Пробајте НАНТ-Монпеље хен 1 +0.5,во СЛ е 2.10 коеф,шо е бомбона коеф....
Би требало да извади барем бод на домашен терен Нант,против некогаш силниот и неприкосновен Монпеље...
И кец би требало да е чист,ама за посигурно со хендикеп.првиот меѓусебен меч во Монпеље (Х)ИКС завршил...:icon_mrgr:

@MiaSanMia
@ColdSky
Schilb 11.5+
Tomic 11.5+
Lasme 10.5+
Sakam da gi vrzam so

Lasme e dobar,drugive ne gi cepkam posebno glavonjata Tomic.

Mene mi odat na pamet Hardy i Hannah.

Dorsey si zaminal,taka da Lasme treba da vleze lesno a i go forsiraat dosta.E sega samo so eden centar moze da imaat problem,ne bi bilo cudno da izgubat.Moermann 15,5+ go zaboraviv nego.:)

Inaku finskata odbojka Sampo set da zemat.Valepa vcera igraa mnogu tezok natprevar protiv Berlin a denes igraat natpevar vo ligata.:eek:

Последно уредено:
@MiaSanMia
@ColdSky
Schilb 11.5+
Tomic 11.5+
Lasme 10.5+
Sakam da gi vrzam so
Лазме би требало да влезе, а главучот Томиќ се распаѓа на сите страни на теренот нека се гони у 300 лепе пм, Koртни Фортсон од Банвит ми е за плус мене.

Ливерпул
Севиља
Дортмунд
Јунајтед
Австрија Виена х2

Лазме би требало да влезе, а главучот Томиќ се распаѓа на сите страни на теренот нека се гони у 300 лепе пм, Koртни Фортсон од Банвит ми е за плус мене.
Smeneti granici od Lasme i koef..
Gi pustiv
Gortat 13.5-
Irving 20.5+
Crawford 15.5+
Aldridge 18.5+
Kawhai 20.5+
C.Paul 21.5+
Na 200den mozzart,bar da se prati nesto .utre sigurno daleku podobra ponuda ..mislam deka vecer prvite 4 vredat i na pogolema uplata,no eve,gi dodadov i ovie dvajca ko po pravilo,u posleden moment da me zaebat .
Lasme e dobar,drugive ne gi cepkam posebno glavonjata Tomic.

Mene mi odat na pamet Hardy i Hannah.

Dorsey si zaminal,taka da Lasme treba da vleze lesno a i go forsiraat dosta.E sega samo so eden centar moze da imaat problem,ne bi bilo cudno da izgubat.Moermann 15,5+ go zaboraviv nego.:)

Inaku finskata odbojka Sampo set da zemat.Valepa vcera igraa mnogu tezok natprevar protiv Berlin a denes igraat natpevar vo ligata.:eek:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom