L1quiD
Only Trees Grow Naturally
- Член од
- 17 мај 2010
- Мислења
- 139
- Поени од реакции
- 108
Алкохол...Калориите освен од протеини,масти и јх од каде доагаат?
Алкохол...Калориите освен од протеини,масти и јх од каде доагаат?
И во претходниот пост ги спомна тие 20-30 дена. Што имаш толку важно за 20-30 дена?Шо мислите можи да се тера без хидрати 20-30 дена за побрзо да се топи чоек, или не е здраво ?
иначе стек јајца и салати друго без хидрати не знам шо постој...
Има една блиску во зградите позади капитол до Жито маркетот, гледа накај ново лисиче. Не сум бил ни јас, ни другари, ама можеш да ја ѕирнеш.Ај препорачајте ми теретана во Аеродром
Таа во Капитол ми е скапа, таа позади Тинекс ја реновираат, а таа во Бисер до Спорт Лајф сакам да ја сменам, многу е тесна, друго нешо останува ли
Таа ја реновираат до Жито маркетотИ во претходниот пост ги спомна тие 20-30 дена. Што имаш толку важно за 20-30 дена?
Има една блиску во зградите позади капитол до Жито маркетот, гледа накај ново лисиче. Не сум бил ни јас, ни другари, ама можеш да ја ѕирнеш.
Други во Аеродром што би ти дошле подалеку под претпоставка дека живееш во претходниов дел, се: Атлета (цена незнам, ќе да беше поскапа од капитол), Терминатор (и оваа е во Мичурин, за нијанса поевтина) и таа во рускиот хотел (која пак мислам е скапа). Ако не ти прави ќеф ниедна од овие, барај маалски, друго не верувам да има.
Таа ја реновираат до Жито маркетот
Тинекс еден има во Бисер, за друг незнам?таа позади Тинекс ја реновираат
Која е таа постоечка литература ако може да знам и каде може да се купи,инаку уз пат може и да ни кажеш ако знаеш што ќе опфатат тие курсеви и што ќе се изучува ?Индивидуален пристап, секој различно во завосно од формата во дадениот момент.[DOUBLEPOST=1455266574][/DOUBLEPOST]
Од веќе постоечката литература, која се применува. Можеби поубаво ќе беше да прашаше што ќе опфатат тие курсеви и што ќе се изучува.
http://www.myprotein.com/sports-nutrition/impact-whey-isolate/10530911.htmlГо бива ли протеинов бе ? И дај предложите некој whey протеин, добар соодност цена квалитет.. http://fitbody.mk/product/iso-touch-premium-blend-100-whey-protein/
Никој?Некоја книга за исхрана, тренинг, бодибилдинг да препорачате нормално за почетник
Друже да не те банираа на гугл и јутуб?Некоја книга за исхрана, тренинг, бодибилдинг да препорачате нормално за почетник
По малце даДруже да не те банираа на гугл и јутуб?
Тежоκ еκтофоρм си а?? Аκо имаш паρи земи си неκој многу добаρ масс гејнеρ, земи глутамин, κρеатин и веј пρотеини доволно ти е тоа со оглед деκа си почетниκ, немаш потρеба да κоρистиш неκој pre workout amino kiselini testo busteri и таκви ρаботи а и не е штетно ништо од суплемемтите, нема потρеба од пауза и ЗАДОЧЖИТЕЛНО 100пати поважно од суплементите ти е исхρаната гледај да си во κалоρисκи суфицит тоа наκρатκо од мене.Само ме интеρесиρа κолκу си висоκ?Ајде дечки кажете што да земам суплементација
Сега имам протеин 90 и глутамин
Сега сакам да земам пак , без разлика на цената од суплементите
Дали да направам пауза или да продолжам одма да ги конзумирам
Што би ми препорачале
Која е најдобра комбинација
Протеин казеин амино киселини креатин pre workout
Имам 65 кг имам 21 год сакам поголема маса на цело тело нозете највеќе за горе е лесно да се набилдаш
Sent from my iPhone using Tapatalk