Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Убаво е тоа што си оптимист и даваш подршка, и јас сум по природа таков. Ама како дежа ву ми е ситуацијава со него и претходно споменатите :icon_lol:. Искрено не верувам дека ќе научи пресинг, многу е неподвижен, исто и во напад незнае кај тера. Имаше ситуација кога стоеше повеќе од метар во офсајд и бараше топка. Добар играч е, ама не и за тим кој игра со брза транзиција.

Се согласувам. И мене повеќе ми тежи кон тоа дека нема да успее под Клоп, ама ете знам дека додека беше во Дортмунд, Клоп го бараше Бентеке како замена за Левандовски. Зошто го бараше, еве му шанса да докажи. Јас повеќе Бентеке го гледам како план Б. Почесто да добива шанса од клупа кога ни треба гол, на веќе поставена противничка одбрана. Како прв избор, малку потешко.

Штетa. Бaш имaм мерaк нa купoви. Вест хем извaди сoлиден сoстaв...спoред мене требaше и ние дa излеземе сo пoсилен. И oнaкa немaме шaнси зa тoп 4 вo пл, кoјa е пoентaтa, дaј бaрем нa купoви и ле дa се фoкусирaме aкo веќе е тaквa рaбoтaтa.
Амa вo пл ќе се фoкусирaaт првoтимци, a зoштo? Лигa Еврoпa дa игрaме дoгoдинa демек? Oкеј и дa игрaме, пaк зa тaму ќе стaвaт млaдинци резерви и не се сфaќa сериoзнo или се гледa сo пoтценувaње нa тoa нaтпревaрувaње..и тaкa вo круг. Штo и дa е, не ми се дoпaѓa кaкo се приoѓa нa ле.
Бaрем дa се oбидеме, дa се пoзaмaрaме.

Прво дај прибери се и не лупетај.
Второ користи кирилица по можност.
Трето.......... 90 милиони за играч? Сериозно? Јас не знам какво ви е ова познавање на фудбалот тебе и на скаузерот. Површно гледање на работите. Дајте ми докажан менаџер, дајте ми 1 милијарда за трансфери и ќе имаме успех :aplauz: Дајте ако не да платиме некоја терористичка организација да ги ликвидира конкурентите. Така сигурно ќе освоиме. Така се освојува титула.
Точно е дека треба некој подокажан играч да се земи. Ама нити има потреба да лупаме по 90 милиони нити имаме толку пари.
Четврто. Ќе се навратам на првото. За колку ги зеде Дортмунд Обамејанг и Михтаријан? И од каде ги зеде? Отаменди??? :pos: Со тој Лавеци претерувате. Моментално е просечен играч и нема да станува подобар со тек на време. Али некакво име е па дајте да го купиме. :tapp: Геце би бил интересен трансфер. Ама секако треба да се земи во предвид дека е во никаква форма. Или име е па земај го. После ќе свириме како со Балотели пошто и овој беше име.
И кажи ми како не ти чинат Ориги и Ингс? Млади перспективни играчи, сезонава 7 гола дадоа комбинирано на многу малку настапи.[DOUBLEPOST=1454952821][/DOUBLEPOST]
20 милиони фунти и повеќе? Брат за помалку од тоа ќе ги земиш Лено, Тер Штеген или некој друг германец. На Форстер толку му е капацитетот реално. Не ми се верува повеќе да напредува. Од друга страна Лено, Штеген, Касиус, Перин па ќе го спомнам и Рико од Севиља сите се по 22-23 години, допрва можат да се изделкаат. Има многу подобри и поефтини опции од Форстер.
За Џака реков дека нема проблем да дојди. Нека дојди. Ама од една страна викаш дајте класа докажани играчи од друга страна овој ќе биди играч, овој има потенцијал, плус ми даваш некакви копуци како предлог.
Фегули е просек играч. Ништо повеќе ништо помалку. Нема ништо ново да донеси. Веќе изграден играч е, допрва тешко да станува подобар. Тргни по Ројс, тргни по Геце, ако веќе не успееш барај нешто приближно до ова или крај краева ако нема тогаш барај млад потенцијал. Лерој Сане или слични. Мада со овие потенцијали свтикавме џам изминативе години. Како и да е, не е проблем некој таков да се земи доколку на другите позиции се земат посоодветни играчи. Пак ќе се вратам на примерот со Алексис Санчез. Беа спремни да му дадат висока плата и да платат 35 милини за него. Откако не успеавме, се насочија кон Балотели и Ето. Фак лоџик. Ако не си успеал со него, барај нешто слично за тие пари. Го бараш Ројс за 40 не успеваш, е па дај да си го земам јас Фегули како слободен тогаш. Вака никаде не одиме.
moram da te demantiram i sam znaes deka ne si vo pravo gledaj go arsenal i ke svatis kolku sme zad niv vo transverite ,4 godini kupuvaat po 1 igrac so se vika, kako ja sklopi venger ekipata prvo ozil ,pa zuru so ne i bas naj naj pa sancez pa ceh i etegi stalno se vo top 4 stalno se borat za titula lupaat na eden proveren i ekstra klasa igrac mnogu pomalku pari trosat od nas imaat prodadeno edna miljarda funti (vo igrci )nie sekoja sezona nosime po 5-6 prosecni sautemptonovci a prodavame nesta kako suarez vecerva ja gledav utakmicata so west ham ako izgubivme ic ne mi bese maka dovolno bese da go vidam staridz nekolku potezi nekolku dodavanja se gleda fudbal vo negovite noze se gleda deka pravi razlika ,i vikas deka ne treba da platime 90 - 100 mil za igrac ,ite kako treba da platime ,ne ni trebaat 5-6 sauptetomovci ni trebaat 2 super igraci od kalibarot na suarez na ter stegen toni kros toa ni treba ,so deka imame 15 igraci za vrska koga ni eden adekvatno ne moze da ni go zameni gerard,so deka imame 15 napagjaci koga ni eden ne moze da go smeni suarez ,toa e toa vremeto e minlivo klasata e vecna nie nemame klasa igraci so cesen isklucok na 3 -4 zaoa sme na ova deredze dojdeni i fakt e deka ne moze vo 1 sezona da kupime 5 super zvezdi ke morame da se krpime so del od drvava no ako se donesat 2-3 a morame da se otarasime so 7-8 mozebi so klopov i nesto ke napravime

Само да се молиме да не се повреди Стариџ/ќ/ч,дечкото има уште што да покаже...Вчера беше маестро :)
Мињоле е само за кај мене у Ударници Бутел да брани!

Видете, реално да праиме муабет, играчите на Вест Хем се 5-6 пати подобри од нашите, ако не и 10, така да, немаме што да бараме кога играме против нив.
Бодо, да го продаваме Стаџ?

За што ли го плаќаат овај Ориги вашиве ? Не се замара човекот на утакмицава Вест хем напаѓа тој стои на 2-3 метра од играч и не оди да го нападне да му ја земе топката ..

Прва утакмица после неколку месечна пауза после повреда.

Абе кој средношколец админ на фб страната Macedonian Reds?

Дај копирај го постот и пастирај го овде па да видам што те натера да ме наречиш средношколец? Можда не сум јас, можда некој од другите двајца админи е, ама верувај никој од нас не е средношколец. Можда ти си. :toe:

Дај копирај го постот и пастирај го овде па да видам што те натера да ме наречиш средношколец? Можда не сум јас, можда некој од другите двајца админи е, ама верувај никој од нас не е средношколец. Можда ти си. :toe:
По кротко само, гледам и таму се рчкате со луѓе, а и риплајов како за очи да те фатил некој бог да чува :)

По кротко само, гледам и таму се рчкате со луѓе, а и риплајов како за очи да те фатил некој бог да чува :)

Еве најкротко и најкратко. Преку глава ми е од вакви муабети. Сите тројца работиме и сепак одвојуваме по неколку часа од денот за да ги доловиме најбитните информации за клубот. Ако не ти се свиѓа како работиме и тебе а и на секој друг, секогаш постои копче dislike. Не знам која е потребата од коментари, ако не ти се свиѓа нешто не го следи повеќе и готово. :)

decata od fb stranata super odrabotuvaat jas sekogas gi sledam kolku tolku ni davaat nekoi informacii za klubot prenesuvaat vesti BRAVO decki prodolzete ponataka

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom