НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
The following is a joint statement from L.A. Clippers owner Steve Ballmer and President of Basketball Operations and Head Coach Doc Rivers:

The L.A. Clippers announced today that forward Blake Griffin has been suspended without pay for four games for striking a team employee on Jan. 23 and his wages will be withheld for one additional game for injuries he sustained. The NBA has assisted us in this process.

The Clippers will donate the salary from the five games to charities focused on disadvantaged youth in Los Angeles. At his request, Blake will support this activity with his time.

We have made it clear that this conduct has no place in the Clippers organization. Blake is remorseful and has apologized for his actions. He is a valued member of our Clippers family and we support him as he rejoins the team. He understands his actions have consequences, and is eager to get back to work with his teammates, the organization and Clipper Nation which starts immediately with rehab, appearances and attendance at games.

For our team and organization, it is time to move forward which begins today and ultimately concludes when we have Blake back on the court.

Доста беше Денвер, и какви уште не глупости не се пишуваа :)

a22aa3ec11030e39eeb0fa12f68f2212.jpg

Некој прашуваше зошто нема навивачи на Хјустон или љубители на нивната кошарка. :D

Кавс заинтересирани за Кајл Корвер, имаат таков профил во JR Swish, не знам што ке им е Кајл, едино ако не го померат Брон на 4...

За љубителите на циркуз ако може модераторот да отвори нова тема, we're talking serious stuff here, енивеј хаос во Сакто, Карл нема да биде отпуштен. Владе неќе да прави дополнителни пиздарии, океј до негде го разбирам... ќе трејдне/отпушти некого претпоставувам на крај на сезона, се надевам или Демаркус или него, мада ја би и двајцата. Докажаа дека не се добар фит во тимот. Вториов е скроз отиден:
Jillian Adge‏@JillAdge
Karl talked to Lowe last week and said Kings beat the Thunder because Rudy Gay shut down Kevin Durant.
Само што Кевин Дјурент не играше тогаш
Геј инаку минатата неќел ни да игра, Рондо го убедил :pos:
Иначе Владе во шоуто на Гренд пред малце за фановите на Сакто: be patient, we are working on it
Трпеливи сме бе, 3567 дена од последното појавување во плејоф.

Олдрич е страшен у пичку матер:cuc:.Али добро играат Мајами посебно Вејд баш ме радува ко го гледам ваков(y)[DOUBLEPOST=1455082664][/DOUBLEPOST]Кари брате:vozbud::vozbud:

Последно уредено:
Корвер убоо ќе им легне на кавс, само не глеам зашто Атланта би го пуштила и што има Кливленд да им даде на Атланта, незнам со пикови како стојат !!

Корвер убоо ќе им легне на кавс, само не глеам зашто Атланта би го пуштила и што има Кливленд да им даде на Атланта, незнам со пикови како стојат !!
Наводно не се задоволни од микрофонот и Мо Вилијамс, Дели го сакаат како 2 плеј, затоа и Мо испадна од ротација....

Јута заинтересирана за Џеф Тиг, нагазна мина ке се џезерите во плеј-оф ако пристигне Тиг...

Карао те Бобан, Хасанееее, Хасанеее, Хасанееее :D

Последно уредено:
Наводно не се задоволни од микрофонот и Мо Вилијамс, Дели го сакаат како 2 плеј, затоа и Мо испадна од ротација....

Јута заинтересирана за Џеф Тиг, нагазна мина ке се џезерите во плеј-оф ако пристигне Тиг...

Da da znam, ama koj gi saka Mo koj e star vise i mikrofonot koj e pola sezona povreden. Ce treba treta ekipa
Sabajle izleze vest Hayward u Atlanta, Korver u Cleveland, Teague u Juta, plus fileri
Sto ce i e na Juta Tig posebno po cena na Heyward neznam

Da da znam, ama koj gi saka Mo koj e star vise i mikrofonot koj e pola sezona povreden. Ce treba treta ekipa
Sabajle izleze vest Hayward u Atlanta, Korver u Cleveland, Teague u Juta, plus fileri
Sto ce i e na Juta Tig posebno po cena na Heyward neznam
Имаат простор во Salary cap за Тиг, нема потреба Хејвурд да го трејдаат, нема шанси него да го трејдаат, моменталн е во топ 5 SF во лигата, таков играч злато вреден. :D

The Hawks and Magic have reportedly discussed a potential deal involving Victor Oladipo and Jeff Teague.

Не знам што ке им е Тиг, само ке го попречи развојот на Пејтон.

Бостон многу блиску до договор со Аталанта за Хорфорд.

Имаат простор во Salary cap за Тиг, нема потреба Хејвурд да го трејдаат, нема шанси него да го трејдаат, моменталн е во топ 5 SF во лигата, таков играч злато вреден. :D

The Hawks and Magic have reportedly discussed a potential deal involving Victor Oladipo and Jeff Teague.

Верувај ми една недела пред trade deadline не постои нешто што е "блиску до договор". Сега само се шират секакви можни шпекулации и невистини. Не верувајте многу во муабетите, повеќе се наменети да иницираат дискусија отколку дека навистина наскроо треба да се очекува trade.

Se otkazaa Boston od Cousins ?
Pred mesec dena bas citav okolu toa,sto mislis ti,ima sansi ?
Ako ne go pustaat Hayward i go nosat Teague,sto bi im falel na Utah spored tebe ?i koi opcii bi gi imale za taa pozicija ?
Iako i Horford bi im zavrzil golema rabota,edna od najslabite alki im e C .

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom