Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Неможе чо:LOL:]век ни до бугарија на секс да отиде одма на мајкаму ќе го кажат.

Од 12.1 бил чуден,запамтила и датум.. лудача :)
:LOL::LOL::LOL::love::love::pos:

Da me kaze na majka mi be :vozbud:..... loooooooooooool

100% mu se javuva i go prasuva sho ruchal i koga ruchal.

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
ај можеби и мене ќе ми помогнете со некој совет :) вака сеа..со дечкото сме само на здраво, го запознав преку моите бидејќи деловно соработуваат..работата е што не знам како да му пријдам, како да почнам, што да му пишам, толку срам не ми е било од никој...од друга страна страв да не се разочарам...не знам, вакво нешто ретко за кој сум почувствувала,коа ќе го видам имам морници по цело тело, срцето мислам ќе ми излета, грутка на грло ми се ствара уста не можам да отворам...:( дајте совет што да правам, од една страна е мојот страв а од друга можеби ќе пропуштам прилика да пробам па да видам на што сум?! :oops:
Jas ne bi pravela nisto osven ako ne planiras skoro da se mazis, ako na toa mislese so "prilika".

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.743
Поени од реакции
27.742
Значи Џесика, ти си комплицирана.
Никако не можам да сфатам како можеше да помислиш дека со користење на зборот прилика во тој контекст, девојката мислела на брак.
Јас, ебано машко, со никакво познавање за женската психологија освен неколку работи што ме „научил“ псајсајд, сфатив дека е у нормален контекст кажано.
Ако некој е комплициран тоа си ти. Не си уствари комплицирана, изместена си малце. Ама малце.

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Значи Џесика, ти си комплицирана.
Никако не можам да сфатам како можеше да ти влезе во глава дека со користење на зборот прилика во тој контекст, девојката мислела на брак.
Јас, ебано машко, со никакво познавање за женската психологија освен неколку работи што ме „научил“ псајсајд, сфатив дека е у нормален контекст кажано.
Ако некој е комплициран тоа си ти. Не си уствари комплицирана, изместена си малце. Ама малце.
Ne gledam zaso toa tebe bi te interesiralo <3
Ostaj me na raat da si pisuvam, ne mora segde da me citiras off topic <3

Kajgana Shop

На врв Bottom