Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.895
Се јавила кај мајка му, а претходно и го издала ...
Јас да сум како него ќе те откачам.
Досадна си и затоа не сака да те види ни да ти се јави.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Член од
23 февруари 2013
Мислења
4
Поени од реакции
0
Се јавила кај мајка му, а претходно и го издала ...
Јас да сум како него ќе те откачам.
Досадна си и затоа не сака да те види ни да ти се јави.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Da zatoa sto sme premnogu bliski, sekoj vtor den jas spiev kaj nego zas on nalagase taka, zash dvajcata sakavme taka, majka mu poveke me gleda mene od nego.. on e non stop izlezen.. a voedno i prasav kako da postapam, a ne on kako da postapi

Џ

ЏинЏер

Гостин
Da zatoa sto sme premnogu bliski, sekoj vtor den jas spiev kaj nego zas on nalagase taka, zash dvajcata sakavme taka, majka mu poveke me gleda mene od nego.. on e non stop izlezen.. a voedno i prasav kako da postapam, a ne on kako da postapi
Ти во врска си со него или со мајка му?
Јас разбирам да сакаш да си во добри односи со потенцијалната идна свекрва, ама такво „тужибаба“ однесување е во најмала рака детско.
Не го оправдувам ни однесувањето на дечкото, со исклучување на телефон, блокирање, игнорирање и сл, ама од друга страна и го разбирам... веројатно многу го гушиш. Пробај да олабавиш малку, па или ќе се средите или секој по свој пат.

New Age

Lean Back
Член од
22 ноември 2010
Мислења
264
Поени од реакции
235
Luge help
So deckovo sme skoro godina dena.. vrskata pocns loso jas bev problemot.. go odbegnuvav.. no se se sredi toa traese dva meseci.. od juni navamu se e ok.. se skaravme edna demek ke prekinuvame se se resi vo sekunda.. se smirivme.. sega od 12.01 on e cuden so mene jer da naprajv glupost go izdadov pred majka.mu deka laze.. od toj den on se smeni.. me odbegnuva.. nie i pred toa ne sme se gledale sekoj den.. no sega e alarmantno.. ako jas ne go pobaram on osven koga ke stane od spienje nema da me bara.. demek ima mn rabota.. minatata nedela vtornikot demek saka da prekineme mu vikam zash kako so .. ok ne prekinuvame.. vo cetvrtokot minatata nedela mi bara prostor.. ok mu vikam ke go dobies do pon ne se slusame gledame i slicno .. mi vika moze ke gasam tel.. moze ke idam negde sam.. ok.. mu vikam pred da gasis tel javi se.. ok jas na sostanok od rab on mi zvoni mu pisam sms i mu vikam ako e itno kazi, mi vraka ne ke gasam tel :) mu vrakam nemoj gasis foun dodeka ne curme.. me stava na block od tel .. i cel den go nema kaj 4 mi pisuva vo bugarija sum stignav.. vo dupnica imam rab ne i kazuvaj na majka mi da ne me misli.. jas mu vikam mislam lazes ama a ne ti veruvam mi vraka ok kako sakas jas ti kazuvam , mu vikam kiga ke si dojdes najkasno utre.. i mu vikam zash mislam deka kries neshto.. mi vraka ok krijam..
Me fati crvot da me grize zvonam kaj majka mu .. i i vikam ti se javi deka stigna, zenata mi vika ne .. samo mi barase sabajle sorcevi za banjanje.. Zbesnav i kazav sto se e problemot, mu prrnela i go nema da se javi od petokot do ponedelnikot.. si dojde vo pon se javi.. se vidovme i razgovaravme objasni se sto bilo demek jas ne mu veruvam.. ok mu vikam ke prifatam se.. i demek pak ke prekinuva i slicno.. i pak ne eve posledna sansa nov list.. ok ajde taka.. od ponedelnikot se nemame videno sekoj den koga ke mu recam on ima rabota, tocno e moze ima.. vcera i zavcera periodot od 9;10 i 11 casot ne mi kreva ( rabotata mu e noke ne deka nemoze da ostavi) denes povtorno istoto i mu kazav mi trebas za muabet kaj 8-9 da de vidime, odg ke se cueme nezz dal ke mozam.. Mi znaci stvarno.. no neznam sto da mislam preoptereten e i so drugi domasni problemi.. nexnam sto da mislam .. ako moze sovet?!?!
Aj procitaj ova sto go napisa use ednas i pomisli minuta sto ustvari e ova sranje? Dali e ova antikomunikacija, igranje жмурка, detski raboti ili vrska na dve vozrasni luge? FFS 2 minuti potroseni od mojot zivot za sovet sto ne e ni potreben ako razmislis malce.

Член од
23 февруари 2013
Мислења
4
Поени од реакции
0
Aj procitaj ova sto go napisa use ednas i pomisli minuta sto ustvari e ova sranje? Dali e ova antikomunikacija, igranje жмурка, detski raboti ili vrska na dve vozrasni luge? FFS 2 minuti potroseni od mojot zivot za sovet sto ne e ni potreben ako razmislis malce.

Toa и се прашувам самата што е? И што мисли и што е проблемот??

New Age

Lean Back
Член од
22 ноември 2010
Мислења
264
Поени од реакции
235
Toa и се прашувам самата што е? И што мисли и што е проблемот??
Imas dve prasanja od koj samo ednoto e vazno toa e ova ^ Toa и се прашувам самата што е?^ Ova e krajot na edna vrska i pocetok za tebe kon nesto postabilno i pozrelo gledaj da e izgradena vrz doverba od samiot start.
Votoroto prasanje e deka se ebe so druga.

Член од
23 февруари 2013
Мислења
4
Поени од реакции
0
Imas dve prasanja od koj samo ednoto e vazno toa e ova ^ Toa и се прашувам самата што е?^ Ova e krajot na edna vrska i pocetok za tebe kon nesto postabilno i pozrelo gledaj da e izgradena vrz doverba od samiot start.
Votoroto prasanje e deka se ebe so druga.

Тнх за мислењето :) но како и да е нека каже.. а не секад се премислува

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
He барајте помош за љубовни проблеми доколку не пробавте да го решите со блоуџоб.
Значи сте се карале или се има оладено или ти е чуден или било шо, најнајнајнајпрво, пружи му еден добар здрав блоуџоб и ако не помогне - е тогаш обрати се за помош пошто е сериозна ситуацијата.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
He барајте помош за љубовни проблеми доколку не пробавте да го решите со блоуџоб.
Значи сте се карале или се има оладено или ти е чуден или било шо, најнајнајнајпрво, пружи му еден добар здрав блоуџоб и ако не помогне - е тогаш обрати се за помош пошто е сериозна ситуацијата.
Може не пуши девојката бе ..........:LOL:

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Го напнуваш, како некое распрдено, неизживеано 14 годишно девојче кое уште не знае што го чека вака низ светот, па се пригубува низ сето незнаење и му мава рефлексија и последици на дечкото. Oстави го да диши малку.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Неможе човек ни до бугарија на секс да отиде одма на мајкаму ќе го кажат.

Од 12.1 бил чуден,запамтила и датум.. лудача :)

Kajgana Shop

На врв Bottom