Tocno e se, nazdravje nov menadzer.Се надевам дека не е точно,зашто ако е осеќам ќе се претворам во Христов за Ван Гал ко труби.подобро речено никад нема да го прифатам и увек ќе си имам дежурен виновник
Ok kje gledam pomalku da pisuvam ovde,da ne vi dojdam epten naporenTocno e se, nazdravje nov menadzer.
Откако стана потенцијална мета , се погоди Бенфика 2-3 пати на СК . Не е лош ама стилот на движење му се бетер од Бортвик -Џексон , гази како слон !Баталете го жозе,него детето од бенфика гази треба да се земе одличен со топка го има насекаде главен играч во органозација на напад е
Може и успат Руни да го шитнат за 200 миљони.Кога веќе ќе одат таму.Можно е ова лето да одат на подготовки во Кина.
Руни ако игра вака,ич не го шиткам и ќе си ја заврши кариерата тука кај нас.Откако стана потенцијална мета , се погоди Бенфика 2-3 пати на СК . Не е лош ама стилот на движење му се бетер од Бортвик -Џексон , гази како слон !
Ако мислат Мата да го мења , ќе се изначекаме . Е сега може да се случи да експлодира во АПЛ , дај боже . Засега споро ми изгледа.[DOUBLEPOST=1454752059][/DOUBLEPOST]
Може и успат Руни да го шитнат за 200 миљони.Кога веќе ќе одат таму.
А за 400 миљони ? Ќе го дадеш?Руни ако игра вака,ич не го шиткам и ќе си ја заврши кариерата тука кај нас.
Ни спотребале парите што ќе ги дадат за Руни.
Амa ете тaa Бaрсa сo Интер јa елиминирa кoгa ќе видиш. Реaл не му легнa рaди тие фaктoри вo сoблекувaлнaтa, кaкo и вo втoриoв дел вo Челзи. Се нaдевaм кaј нaс не би гo имaл тoј прoблем.И што дека ке дојде моу , ке најавуваат клашови со пеп, пеп ке не мачка на двопек и моу ке лета....