E
Epsilon
Гостин
Кој Jayce кој Kha'zix кое куче египетско Nasus, синот на Один, Olaf е вистински шампион.
Штета не напрајв пента.

Штета не напрајв пента.

И двајцата се префрливме да живееме сами на островот а ?Се препородив на топ лејн. Добив желба за ЛоЛ и не мразам луѓе.
Let's grind.
<3
И ти да не си од оние типци, тукушто почнувате, те шиба ривен или фиора и уште 2ра минута бараш ганк?И двајцата се префрливме да живееме сами на островот а ?Во 19 гејма досега на топ имам неверојатни 6 ганка
![]()
top lane and chill. :$И двајцата се префрливме да живееме сами на островот а ?Во 19 гејма досега на топ имам неверојатни 6 ганка
![]()
И ти да не си од оние типци, тукушто почнувате, те шиба ривен или фиора и уште 2ра минута бараш ганк?![]()
top lane and chill. :$
Мене ме ганкаат ама лабав сум на топ за разлика од мид не играм агресивно и си фармам а повеќе придонесувам у местење на тимфајт и имам добри телепорти низ тек на игра пошто знам да пратам и кога да се телепортирам. Сакам да кажам со помалце замарања и напнати механики и стил на игра придонесувам исто или повеќе.
Играм и ја Грејвс.ЕУНЕ ?Имаш играно против Graves ? Е тоа ти е јачање психа верувај ми
Многу skill matchup е тоа.Ама фиората ебе после левел 9 и спајкот со хидра.Јас немав играно 2 месеца сериозно и сеа додека се вратам у форма ужас.Играм и ја Грејвс.
Завчера играв против Мастер Фиора, со Ривен.. 3/14 завршив..![]()
Дада. Ама не само левел 9 спајк, Мастер беше дечкото, опасно играше, ме нагузи поштено.Многу skill matchup е тоа.Ама фиората ебе после левел 9 и спајкот со хидра.Јас немав играно 2 месеца сериозно и сеа додека се вратам у форма ужас.
Мене еден graves вчера ми ја поремети главата, такво тилтање одамна немам доживеано.Од таа партија навака цело време си го банирам, не смее да постои тој dmgДада. Ама не само левел 9 спајк, Мастер беше дечкото, опасно играше, ме нагузи поштено.![]()
Во џунгла е појак според мене ама дa многу дмг правиМене еден graves вчера ми ја поремети главата, такво тилтање одамна немам доживеано.Од таа партија навака цело време си го банирам, не смее да постои тој dmg
Еве сеа изиграв една нормал партија со него.Страшно е колку не знам да играм adc.Јас полош positioning немам видено.На нордик играш ?Во џунгла е појак според мене ама дa многу дмг прави![]()
Дада. Додај ме: ticklah.Еве сеа изиграв една нормал партија со него.Страшно е колку не знам да играм adc.Јас полош positioning немам видено.На нордик играш ?
Јас сум западњакДада. Додај ме: ticklah.