League of Legends

E

Epsilon

Гостин
Кој Jayce кој Kha'zix кое куче египетско Nasus, синот на Один, Olaf е вистински шампион. :D

Штета не напрајв пента. :mad:

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.320
Поени од реакции
10.357
Се препородив на топ лејн. Добив желба за ЛоЛ и не мразам луѓе.
Let's grind.
<3
И двајцата се префрливме да живееме сами на островот а ? :D Во 19 гејма досега на топ имам неверојатни 6 ганка :D

E

Epsilon

Гостин
И двајцата се префрливме да живееме сами на островот а ? :D Во 19 гејма досега на топ имам неверојатни 6 ганка :D
И ти да не си од оние типци, тукушто почнувате, те шиба ривен или фиора и уште 2ра минута бараш ганк? :D

H

HoT IcE

Гостин
top lane and chill. :$
Мене ме ганкаат ама лабав сум на топ за разлика од мид не играм агресивно и си фармам а повеќе придонесувам у местење на тимфајт и имам добри телепорти низ тек на игра пошто знам да пратам и кога да се телепортирам. Сакам да кажам со помалце замарања и напнати механики и стил на игра придонесувам исто или повеќе.

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.320
Поени од реакции
10.357
И ти да не си од оние типци, тукушто почнувате, те шиба ривен или фиора и уште 2ра минута бараш ганк? :D

Јас сум фиората и ривенот што шибаат ама луѓето не знаат за кантерганк :D

top lane and chill. :$
Мене ме ганкаат ама лабав сум на топ за разлика од мид не играм агресивно и си фармам а повеќе придонесувам у местење на тимфајт и имам добри телепорти низ тек на игра пошто знам да пратам и кога да се телепортирам. Сакам да кажам со помалце замарања и напнати механики и стил на игра придонесувам исто или повеќе.

ЕУНЕ ?Имаш играно против Graves ? Е тоа ти е јачање психа верувај ми

Член од
9 мај 2015
Мислења
224
Поени од реакции
83
Шо напрајвте со промово :D ? Бев Diamond 5 пред ресет,а после 7/3 promo и ме даде плат 3

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.320
Поени од реакции
10.357
Играм и ја Грејвс.
Завчера играв против Мастер Фиора, со Ривен.. 3/14 завршив.. :(
Многу skill matchup е тоа.Ама фиората ебе после левел 9 и спајкот со хидра.Јас немав играно 2 месеца сериозно и сеа додека се вратам у форма ужас.

H

HoT IcE

Гостин
Многу skill matchup е тоа.Ама фиората ебе после левел 9 и спајкот со хидра.Јас немав играно 2 месеца сериозно и сеа додека се вратам у форма ужас.
Дада. Ама не само левел 9 спајк, Мастер беше дечкото, опасно играше, ме нагузи поштено. :D

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.320
Поени од реакции
10.357
Дада. Ама не само левел 9 спајк, Мастер беше дечкото, опасно играше, ме нагузи поштено. :D
Мене еден graves вчера ми ја поремети главата, такво тилтање одамна немам доживеано.Од таа партија навака цело време си го банирам, не смее да постои тој dmg

H

HoT IcE

Гостин
Мене еден graves вчера ми ја поремети главата, такво тилтање одамна немам доживеано.Од таа партија навака цело време си го банирам, не смее да постои тој dmg
Во џунгла е појак според мене ама дa многу дмг прави :D

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.320
Поени од реакции
10.357
Во џунгла е појак според мене ама дa многу дмг прави :D
Еве сеа изиграв една нормал партија со него.Страшно е колку не знам да играм adc.Јас полош positioning немам видено.На нордик играш ?

Kajgana Shop

На врв Bottom