Grand Theft Auto V

Член од
3 февруари 2013
Мислења
609
Поени од реакции
1.028
И ја ја купив од Steam winter sale. Негде сум 24 rank. Купив стан, и ја минавле the Fleeca Job (2-man heist) со еден другар.
Сега ми требат негде уште 2-3 за the Prison Break.
Влези во Macedonian Crew ако сакаш и пиши ако ти треба нешто.

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Дај да договореме датум за овие heists? Кога ви одговара да собереме некој денар. :D

Член од
3 февруари 2013
Мислења
609
Поени од реакции
1.028
Дај да договореме датум за овие heists? Кога ви одговара да собереме некој денар. :D
Да се собереме 4ца што ја играт на Steam. "You need a crew to take a score."
Ја, ти, M1tr3vski1 и еден од Велес, LeanOn е на Steam, WilliamRogers е на Social Club. Он ќе сака, ама уште неможам M1tr3vski1 да го најдам.

Член од
3 мај 2015
Мислења
81
Поени од реакции
17
аднете ме на steam и socialclub, stefchoz само барајте, слика со бајкер имам. ранк 130 и кусур сум, ќе праиме хајстови или ќе се зезаме низ мапа :P

Член од
30 јануари 2016
Мислења
3
Поени од реакции
0
кај може да се најде гта да се купи во југотон ја нема ако знае некој :icon_mrgr:
фала однапред :)

Член од
3 февруари 2013
Мислења
609
Поени од реакции
1.028

Ја бутнавме The Prison Break Heist со random дечки. Пуштив invite на сите низ мапата и фала богу трујца прифатија.
Ама да си прашаш уште на почетокот дали ќе ја играме до крај, пошо на првио setup со Авионот, додека пилотот треба да го однесе авионот, другите треба да си го дркаат низ мапата, некој ќе си фате магла и Setup Failed.
Ама одличен начин да си најдеш другари :D

Член од
8 октомври 2010
Мислења
144
Поени од реакции
103
^ Ради тоа ми доку*че онлајн играње по само две недели, се гасат буквално на крај од мисијата. Само губење време, и баталив.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
3 мај 2015
Мислења
81
Поени од реакции
17
за жал така е... коа ќе се паднам со рандомци и незнаат што да праат.. крај. затоа сеа си играм само фри роум и трки, или пак сингл плеер и многу е поубаво :)

Член од
3 февруари 2013
Мислења
609
Поени од реакции
1.028
Небива овоа. 48 пати рестат. Еден тип прави масакр и setup failed, друг умира, трет си отиде, итн итн.
Па лидеро незнаe дека има Quick Restart па оде freemode, па па ти пушта Invite. Бог да чува, ретардација...

Дајте да ја бутнеме Humane Raid како луѓе. Дали е некој за?

Член од
30 јануари 2016
Мислења
3
Поени од реакции
0
Член од
3 мај 2015
Мислења
81
Поени од реакции
17
хахахаха.. чисто сумљам дека некој од Македонијава би читал, сепак играта е 60 евра доколку не сте ја купиле на сејл, што се прилично многу за нас.

Kajgana Shop

На врв Bottom