Од кај ги купуваш печурките?Минимум 3 пати ќе се дупнеш од смеење.
Ја 1000 круга околу стол напраив, он...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од кај ги купуваш печурките?Минимум 3 пати ќе се дупнеш од смеење.
Од кај ги купуваш печурките?
Ја 1000 круга околу стол напраив, он...
Јок. Јас сум среќен што останав жив, а не па да се смеам.Кога објаснуваше за болеста на мадето, кога го претставуваше азиецот/математичарот и уше нешо имаше.
Нема шанси да не си се смеел.
Пукнав.
Така е. Сета среќа што се толку ретки, инаку кај ќе ни беше крајот...nema da napravat podobar film za wall street od volkot od wall street, takvi filmovi ednas u 100 godini se pravat neli @Erich Zann![]()
Кога објаснуваше за болеста на мадето, кога го претставуваше азиецот/математичарот и уше нешо имаше.
Нема шанси да не си се смеел.
Пукнав.
За 10 појче од тебе@Erich Zann ај ќе те молам реши го квизов да видиме дали стварно имаш сто и кусур години или само се праиш.
Мене ко за информација ми излезе 17, со други зборови крцкалица
(@Zlatikevichius немој да отвараш тема за квизов)
Бен ХурЗа 10 појче од тебе
Инаку ептен очигледни прашањава ебаго, имаш филм од Дедо Ное, актери и актерки од времето ко ги собирал животинчињата едно по едно и отприлика то еИ на крај наслов на филм шо го немам гледано па за инет стегнав Марс.
@Tegla
Во контекст на Dark City : Brazil, 1984, Equilibrium, Gattaca, сите овие се многу силни општествени сатири, по тој ред.
Кај овие другите два, и нема некои слични филмови реално.. кај The City of Lost Children освен Delicatessen не ми текнува некој друг, fairytale fantasy платформите се доста специфична категорија, секој режисер ствара посебна атмосфера. Исто е и со City of Ember; би ти ги предложил Pan's Labyrinth, The Imaginarium of Doctor Parnassus,Tidelands, Upside down итн. ама не би ти рекол дека ќе го имаш истото искуство(најверојатно голем дел од филмовиве ги имаш гледано).
well, филмови како Chronicles of Narnia / Spiderwick / Goonies се послични на City of Ember, ама се ептен површниDaleku mi se predlozenive od prvive. Ama nebitno, sekoj film od postot vredi da se izgleda.
Inaku Tideland e mnogu tezok film...
@Erich Zann ај ќе те молам реши го квизов да видиме дали стварно имаш сто и кусур години или само се праиш.
Мене ко за информација ми излезе 17, со други зборови крцкалица
(@Zlatikevichius немој да отвараш тема за квизов)
Освен 1984, Delicatessen, Tideland и Upside Down дригите ми се сите гледани и ги обожавам. Big Fish и Mr. Nobody ваљда можеме да ги додадеме на оваа листа, за ете ако и некој друг бара нешто слично.@Tegla
Во контекст на Dark City : Brazil, 1984, Equilibrium, Gattaca, сите овие се многу силни општествени сатири, по тој ред.
Кај овие другите два, и нема некои слични филмови реално.. кај The City of Lost Children освен Delicatessen не ми текнува некој друг, fairytale fantasy платформите се доста специфична категорија, секој режисер ствара посебна атмосфера. Исто е и со City of Ember; би ти ги предложил Pan's Labyrinth, The Imaginarium of Doctor Parnassus,Tideland, Upside down итн. ама не би ти рекол дека ќе го имаш истото искуство(најверојатно голем дел од филмовиве ги имаш гледано).
1984 e must watch, лектира е. Tideland е ептен измешан филм, на Гилиан е ама по камерата се осеќа како да е некое дело на Линч. Delicatessen & Upside down и двата се лесни за гледање, вториот е динамичен feelgood филм со многу интересен концепт - никако досаден. 6.4 оцената на имдб е смешна.Освен 1984, Delicatessen, Tideland и Upside Down дригите ми се сите гледани и ги обожавам. Big Fish и Mr. Nobody ваљда можеме да ги додадеме на оваа листа, за ете ако и некој друг бара нешто слично.
1984 и Tideland ми фаќаат око, идат во watchlist. Upside Down го знам како наслов но никогаш не сум му обрнал внимание, ми делува досадно.