Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Мене најдобар ми беше Стив Карел, не дека и останатите не беа одлични.

Ајде кога почнавте совети да давате, дајте ми и мене
значи кој знае знае , кој не знае, имам НЕО клима најчурук од сите можни што можете да ги најдете, ама проблемот кај мене е што во декември потрошив со неа 1700ден. струја.
Е сега барам нешто поекономично за моите 20м2 ама да бидам стоплен и под -7с.
Значи мојава клима повеќе од 2К месечно на овие 20м2 не може да потроши, толку и е моќноста, а јас сакам да не палам камин од 14KW во 15м2 соба, заради испомош на некоја си посрана кинеска клима која работи до 0с.
Дајте предлози за клима
@Strelec ме тера Грчка да ја барам за мочани 20м2
тоа не го прифаќам

Хахаха добар е овој Јамаха, се зеза со сите тука, те препорачува, те критикува :D
ти имаш некоја мака од мене ??
гледам бајаги мислења имаш, дај некој совет, паметен си изгледа многу

Последно уредено:
Ајде кога почнавте совети да давате, дајте ми и мене
значи кој знае знае , кој не знае, имам НЕО клима најчурук од сите можни што можете да ги најдете, ама проблемот кај мене е што во декември потрошив со неа 1700ден. струја.
Е сега барам нешто поекономично за моите 20м2 ама да бидам стоплен и под -7с.
Значи мојава клима повеќе од 2К месечно на овие 20м2 не може да потроши, толку и е моќноста, а јас сакам да не палам камин од 14KW во 15м2 соба, заради испомош на некоја си посрана кинеска клима која работи до 0с.
Дајте предлози за клима
@Strelec ме тера Грчка да ја барам за мочани 20м2
тоа не го прифаќам

Со тебе човек никогаш не знае дали се заебаваш и тролаш, или си озбилен. ;)
Ајде ако имаш зелен картон, доаѓам до Гевгелија и да земеме од тие 2.5киловатните тојатоми од карфур, за 200 јура. Ако има уште на лагер... (ремаркирани гри се)

Со тебе човек никогаш не знае дали се заебаваш и тролаш, или си озбилен. ;)
Ајде ако имаш зелен картон, доаѓам до Гевгелија и да земеме од тие 2.5киловатните тојатоми од карфур, за 200 јура. Ако има уште на лагер... (ремаркирани гри се)

Za koj model se raboti @Vanlok? Imas nesto poveke info? 200 ojra pre-eftino nekako..

@Erich Zann ај ќе те молам реши го квизов да видиме дали стварно имаш сто и кусур години или само се праиш.
Мене ко за информација ми излезе 17, со други зборови крцкалица :pipi:

(@Zlatikevichius немој да отвараш тема за квизов)

Последно уредено:
Мех
Ги бирам Форест Гамп, Роберт де Ниро, Дорис Деј и 17 ми дава, мрш. :D

Кул, дупло постар од тоа што сум излегов...44, фина бројка

Море ебате квизот кај шо го нема Ал Пачино како понудена опција кај актерите...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom