Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Греота ќе биде ако Али и Варди не се стартери за Англија на ЕП...Во каква форма се попопо. Еве и Кејн и Руни се будат изминативе натпревари така да на големи маки ќе е Хоџсон.

http://www.skysports.com/football/n...man-city-tottenham-or-arsenal-come-out-on-top

Лестер имале ептен тежок распоред, гостувања кај Сити, Арсенал, Јунатејд и Челзи. Интересно, на сите освен Арсенал им останува гостување кај Челзи (ние одамна го изедовме стапот на Стемфорд Бриџ)

Наредните две кола клучни дуели, Сити-Лестер и после тоа Сити-Тотенхем и Арсенал-Лестер.

Сите се ложат на Варди, а Мињоле искочил на центар.

Не се брани тоа, макар и на гол линија да стоиш, топката ем врти бега од голманот, ем пропаѓа нагло. Сега, ич не му помогна изјавата на Варди пост мечот дека го гледал мињоле цела утакмица дека е бајаги искочен.

Монк беше гостин.

Не се брани тоа, макар и на гол линија да стоиш, топката ем врти бега од голманот, ем пропаѓа нагло. Сега, ич не му помогна изјавата на Варди пост мечот дека го гледал мињоле цела утакмица дека е бајаги искочен.

Монк беше гостин.
Ако стои Миноље, не се брани, логично.

На мајка ми и го покажав голот на Варди... кутрата се испресекира за голманот, на прв поглед помисли дека се отепа на стативата :LOL:

Последно уредено:
На мајка ми и го покажав голот на Варди... кутрата се испресекира за голманот, на прв поглед помисли дека се отепа на стативата :LOL:
Можам да си го замислам разговорот.
-Мамо, дојди да видиш еден гол :cautious:

до толку ви е мизерна лигата, што Раниери со просечен тим ви игра ко Барса и се шета до титулата...
:pos:Лестер не игра позицион фудбал друже. И нема да освојат титула. Да.

Премиерлигаши што ќе кажете вечер за Евертон-Њукасл? Нешто ме води дека Евертон е доста лош, а Њукасл се подобрени во последно време. Верувате ли во победа на Њукасл?

Премиерлигаши што ќе кажете вечер за Евертон-Њукасл? Нешто ме води дека Евертон е доста лош, а Њукасл се подобрени во последно време. Верувате ли во победа на Њукасл?
Многу се големи шансите Евертон да победи. Ако би ја играл на спортска би играл Евертон да победи, во никој случај Њукасл, не.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom