ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.897
- Поени од реакции
- 44.460
охохохохо како ЕБЕЊЕ 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сите се ложат на Варди, а Мињоле искочил на центар.
imalo motd vcera?
Ако стои Миноље, не се брани, логично.Не се брани тоа, макар и на гол линија да стоиш, топката ем врти бега од голманот, ем пропаѓа нагло. Сега, ич не му помогна изјавата на Варди пост мечот дека го гледал мињоле цела утакмица дека е бајаги искочен.
Монк беше гостин.
Ако беше на линија немаше ни да шутни онака од прва.Ако стои Миноље, не се брани, логично.
Можам да си го замислам разговорот.На мајка ми и го покажав голот на Варди... кутрата се испресекира за голманот, на прв поглед помисли дека се отепа на стативата![]()
до толку ви е мизерна лигата, што Раниери со просечен тим ви игра ко Барса и се шета до титулата...
Кој ќе освои?Лестер не игра позицион фудбал друже. И нема да освојат титула. Да.
Незнам. Лестер сигурно не.Кој ќе освои?
Многу се големи шансите Евертон да победи. Ако би ја играл на спортска би играл Евертон да победи, во никој случај Њукасл, не.Премиерлигаши што ќе кажете вечер за Евертон-Њукасл? Нешто ме води дека Евертон е доста лош, а Њукасл се подобрени во последно време. Верувате ли во победа на Њукасл?