Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Конечно на нашето место у пм, ме препотија

Sent from my ST21i using Tapatalk

Колку голови има Варди ? ... Која сензација би било да освојат еј , се надевам или они или Тотенхем по некоја случајност да дојде до прво место.

Колку голови има Варди ? ... Која сензација би било да освојат еј , се надевам или они или Тотенхем по некоја случајност да дојде до прво место.

18 сеа за сеа , Лукаку и Кејн втори по 15 гола :D

Дајте им ја на момците, кинат. Срце на терен. Браво Лестер. Раниери менаџираше толку моќни тимови, финансиски, на крајот сонот ќе си го оствари со Лестер.

Варди е играчиште, величина од човек каков гол даде секоја чест. Немаше никаква шанса Мињоле, дури и да седеше на линија прашање е дали ќе го одбранаше она (а јасно е дека во онаа ситуација голман мора да е подизлезен малце). Самодовербата прави чуда, не дека Варди и в година ќе даде 20+ гола, ама оваа сезона е во топ 3-4 напаѓачи во Европа.
П.С. Првпат да ми го исполни срцето некој Хрватски коментатор, како се издра она од се срце - ВАРДИИИИИИИИИ :D

Ви викав ја цело време дека Арсенал не е никаков фаворит за титула, лигави неспособни створења

Не не, Арсенал секогаш е меѓу фаворитите за титула, али никад нема да биди шампион. Има мала разлика. :D

Ви викав ја цело време дека Арсенал не е никаков фаворит за титула, лигави неспособни створења

Џабе псуеш(ме) играчи. Апсолутно не е нивна вина. Со кловнон на клупа толку е

Џабе псуеш(ме) играчи. Апсолутно не е нивна вина. Со кловнон на клупа толку е

море и до играчите е, Тео најплатениот Волкот цела сезона е како дух, денеска освен шо промаши чиста шанса откако влезе не го ни видов у игра, после ланската повреда веќе не е ни толку брз, а без брзина волкот е офанзивен Гибс, дефиниција за просечност.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom