Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
секоја наредна епизода е подобра, ќе се засили темпото :D
Солидна мини серија и очекувана приказна кога се работи за Агата Кристи

Мене на средината на втората епизода ми светна кој е убиецот, со оглед на тоа дека само еден човек може да има пристап до делата за кои се сомничат овие лица.

Дечки, ја има некој изгледано Nip/tuck? Да ми кажете дали вреди да се гледа и дали има нешто твистови, јаки шокирачки моменти и слично, само без спојлери ве молам. :D
Има. Супер е серијата, да ја изгледаш.

Blindspot е добра серија и глумата на Џејми Александер е top notch, растур систем:cuc:. Ќине буквално. Одма влегува во очи кога биг скриин актер/ка ќе оди на ТВ. Разлика небо-земља. Башка она и од порано ми беше симпатична глумица, ама тука сега со шорт фризот и ликот што го толкува - БОНБОНА :love::love::love::love::love: !!

Во ова интервју од две минути има повеќе фејс-ектинг, од Лорел и Ајрис combined во 5 сезони ..

ПС - :backa::backa::backa:
tumblr_ntapbzbu961qctw0mo3_500.gif

Од лошо полошо се развива Billions, можеби замислата им била добра ама реализацијата е катастрофа.

Од лошо полошо се развива Billions, можеби замислата им била добра ама реализацијата е катастрофа.
И покрај тоа што твоите коментари секогаш ги земам со голема доза на резерва, @wot те молам демантирај го бидејќи планирам да ја гледам серијава.

И покрај тоа што твоите коментари секогаш ги земам со голема доза на резерва, @wot те молам демантирај го бидејќи планирам да ја гледам серијава.

Ne smeam sam da ja gledam serijava I uste ne mi e izgledana tretaa epizoda.
Mada ne veruvam od loso na poloso da se razviva I katastrofa realizacija od edna epizoda da ima.

Poso prvite dve se оѓин.

Премногу е стилизирана серијата, мислам дека се оди во екстреми и не делува реално. Приказната со одмаздата на жена му на Акселрод беше како од некој тинејџерски филм. Сцената со флертот во канцеларијата на помошникот на Чак исто така.

3та епизода ми е убедливо најслаба

Уште две сезони ми останаа од Декстер, после се префрлам на Наркос. Иначе немам зборови за Мајкл С. Хол, многу тешка улога има во серијата а ја глуми ПЕРФЕКТНО. И Дебра, alsno known as Emily Rose, глуми одлично. Презадоволен сум од серијава, останува најдоброто да го изгледам. :D

ВидеЌемо, али што и да се деси секако сум импресиониран од главниот лик. Наоѓам доста сличности со мојот карактер, во полед на затвореноста на личноста во себе за одредени работи. Секако, не сум сериски убиец и не ја изрендале мајка ми со моторна пила пред мои очи. :D

Уште две сезони ми останаа од Декстер, после се префрлам на Наркос. Иначе немам зборови за Мајкл С. Хол, многу тешка улога има во серијата а ја глуми ПЕРФЕКТНО. И Дебра, alsno known as Emily Rose, глуми одлично. Презадоволен сум од серијава, останува најдоброто да го изгледам. :D
Вака некако се движи квалитетот на серијата Декстер

images

И мене смеа ме фати жими најмило :D Иако ептен ја сакам серијата. Ајде да не кршиме филмови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom