Општи дискусии за ТВ серии

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
секоја наредна епизода е подобра, ќе се засили темпото :D
Солидна мини серија и очекувана приказна кога се работи за Агата Кристи

Мене на средината на втората епизода ми светна кој е убиецот, со оглед на тоа дека само еден човек може да има пристап до делата за кои се сомничат овие лица.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Дечки, ја има некој изгледано Nip/tuck? Да ми кажете дали вреди да се гледа и дали има нешто твистови, јаки шокирачки моменти и слично, само без спојлери ве молам. :D
Има. Супер е серијата, да ја изгледаш.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Blindspot е добра серија и глумата на Џејми Александер е top notch, растур систем:cuc:. Ќине буквално. Одма влегува во очи кога биг скриин актер/ка ќе оди на ТВ. Разлика небо-земља. Башка она и од порано ми беше симпатична глумица, ама тука сега со шорт фризот и ликот што го толкува - БОНБОНА :love::love::love::love::love: !!

Во ова интервју од две минути има повеќе фејс-ектинг, од Лорел и Ајрис combined во 5 сезони ..

ПС - :backa::backa::backa:

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Од лошо полошо се развива Billions, можеби замислата им била добра ама реализацијата е катастрофа.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Од лошо полошо се развива Billions, можеби замислата им била добра ама реализацијата е катастрофа.
И покрај тоа што твоите коментари секогаш ги земам со голема доза на резерва, @wot те молам демантирај го бидејќи планирам да ја гледам серијава.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.186
И покрај тоа што твоите коментари секогаш ги земам со голема доза на резерва, @wot те молам демантирај го бидејќи планирам да ја гледам серијава.
Ne smeam sam da ja gledam serijava I uste ne mi e izgledana tretaa epizoda.
Mada ne veruvam od loso na poloso da se razviva I katastrofa realizacija od edna epizoda da ima.

Poso prvite dve se оѓин.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Премногу е стилизирана серијата, мислам дека се оди во екстреми и не делува реално. Приказната со одмаздата на жена му на Акселрод беше како од некој тинејџерски филм. Сцената со флертот во канцеларијата на помошникот на Чак исто така.

3та епизода ми е убедливо најслаба

Член од
23 август 2010
Мислења
39.854
Поени од реакции
116.054
Уште две сезони ми останаа од Декстер, после се префрлам на Наркос. Иначе немам зборови за Мајкл С. Хол, многу тешка улога има во серијата а ја глуми ПЕРФЕКТНО. И Дебра, alsno known as Emily Rose, глуми одлично. Презадоволен сум од серијава, останува најдоброто да го изгледам. :D

Член од
23 август 2010
Мислења
39.854
Поени од реакции
116.054
ВидеЌемо, али што и да се деси секако сум импресиониран од главниот лик. Наоѓам доста сличности со мојот карактер, во полед на затвореноста на личноста во себе за одредени работи. Секако, не сум сериски убиец и не ја изрендале мајка ми со моторна пила пред мои очи. :D

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Уште две сезони ми останаа од Декстер, после се префрлам на Наркос. Иначе немам зборови за Мајкл С. Хол, многу тешка улога има во серијата а ја глуми ПЕРФЕКТНО. И Дебра, alsno known as Emily Rose, глуми одлично. Презадоволен сум од серијава, останува најдоброто да го изгледам. :D
Вака некако се движи квалитетот на серијата Декстер

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
И мене смеа ме фати жими најмило :D Иако ептен ја сакам серијата. Ајде да не кршиме филмови.

Kajgana Shop

На врв Bottom