- Член од
- 15 јули 2009
- Мислења
- 3.531
- Поени од реакции
- 3.574
Кој не ја гледал Vikings,одма нека почне ![Возбуда :vozbud: :vozbud:](/styles/default/xenforo/emot/vozbud.gif)
![Возбуда :vozbud: :vozbud:](/styles/default/xenforo/emot/vozbud.gif)
Солидна мини серија и очекувана приказна кога се работи за Агата Кристисекоја наредна епизода е подобра, ќе се засили темпото![]()
Има. Супер е серијата, да ја изгледаш.Дечки, ја има некој изгледано Nip/tuck? Да ми кажете дали вреди да се гледа и дали има нешто твистови, јаки шокирачки моменти и слично, само без спојлери ве молам.![]()
И покрај тоа што твоите коментари секогаш ги земам со голема доза на резерва, @wot те молам демантирај го бидејќи планирам да ја гледам серијава.Од лошо полошо се развива Billions, можеби замислата им била добра ама реализацијата е катастрофа.
Ne smeam sam da ja gledam serijava I uste ne mi e izgledana tretaa epizoda.И покрај тоа што твоите коментари секогаш ги земам со голема доза на резерва, @wot те молам демантирај го бидејќи планирам да ја гледам серијава.
Ne smeam sam da ja gledam serijava
аха, даУште две сезони ми останаа од Декстер, останува најдоброто да го изгледам.![]()
ВидеЌемо, али што и да се деси секако сум импресиониран од главниот лик. Наоѓам доста сличности со мојот карактер, во полед на затвореноста на личноста во себе за одредени работи. Секако, не сум сериски убиец и не ја изрендале мајка ми со моторна пила пред мои очи.аха, да![]()
Вака некако се движи квалитетот на серијата ДекстерУште две сезони ми останаа од Декстер, после се префрлам на Наркос. Иначе немам зборови за Мајкл С. Хол, многу тешка улога има во серијата а ја глуми ПЕРФЕКТНО. И Дебра, alsno known as Emily Rose, глуми одлично. Презадоволен сум од серијава, останува најдоброто да го изгледам.![]()