Leo Bonnie
Кад се врате скитнице
- Член од
- 20 декември 2008
- Мислења
- 4.510
- Поени од реакции
- 5.617
И после ќе се плачат немало работа по струката.Ако те пуштат од кладилница![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И после ќе се плачат немало работа по струката.Ако те пуштат од кладилница![]()
Стварно незнам оти шират дезинформациИ после ќе се плачат немало работа по струката.
Не си сам, јас пост операциски заборајв да трчам ххИ јас идам ама сум ВОН форма, пред некој ден играв после година дена, па нозете не си ги осеќам, како пензионер сум![]()
Не е тука Лет иначе ќе фаќаше фотки, прашај го @Ставрогин дали сака да те дружиJas mozi da dojdam samo da gledam i da pijam pivo a za igranje ne me racunajte da se rezilam pa samo za trener ili sluzben pretstavnik se prijavuvami predlozvam @Let3 da bide sudija
![]()
Jas mozi da dojdam samo da gledam i da pijam pivo a za igranje ne me racunajte da se rezilam pa samo za trener ili sluzben pretstavnik se prijavuvami predlozvam @Let3 da bide sudija
![]()
Види тебра, значи основен ПРЕДУСЛОВ е да си вон форма ако сакаш да играш со нас. За сите важи ова. Кој е во форма нема да игра. Нека си оди нека си игра професионално шо ве ебамИ јас идам ама сум ВОН форма, пред некој ден играв после година дена, па нозете не си ги осеќам, како пензионер сум![]()
А кога ќе се врати Лет3? Дури се собериме можи пак да се врати и пак да заминиНе си сам, јас пост операциски заборајв да трчам хх
Ајде едно списоче па ако е топло на вештачката кај император можиме![]()
Немам физикус за голман, 150 сантими сум била,така ме претставија во кладилница тематаВиди тебра, значи основен ПРЕДУСЛОВ е да си вон форма ако сакаш да играш со нас. За сите важи ова. Кој е во форма нема да игра. Нека си оди нека си игра професионално шо ве ебам
Ова е собир на ветерани - повратници во фудбалот после долги отсуства[DOUBLEPOST=1454358480][/DOUBLEPOST]
А кога ќе се врати Лет3? Дури се собериме можи пак да се врати и пак да замини
Ајде списочеееееее
1. Rosemberg
2. DeviAngel
3. Makedonec_7
4. Џони Вајсмилер
5.SinisteR
6. pacienat
7.Kико Д.
8. Prime
9.Pece
Дајте ваму сега да видиме со каков друг потенцијал располагаме.
@Dekio7 Идиш бајо мој?
@Epsilon и @INFERNO` доколку им одговара терминот ќе ни бидат гости
@Ставрогин да не сакаш да играш? Или публика заедно со @Leo Bonnie и @Goran Bt ? Патем и вие двајца размислете пошто и ние внатре публика со оглед на залежаноста
Мислам дека никој немам забораено. И секако да ја понудиме @stefi-love-cfc Да не сакаш да браниш?![]()
На штиклиНемам физикус за голман, 150 сантими сум била,така ме претставија во кладилница темата![]()
@Ставрогин да не сакаш да играш?