Фудбалери Kајганџии - Битола

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување
И @pacienat е спортско дете :icon_lol:
Треба да се напрај една листа да видиме кој се пријавени, па да се резервира некој термин.

И јас идам ама сум ВОН форма, пред некој ден играв после година дена, па нозете не си ги осеќам, како пензионер сум :D

И јас идам ама сум ВОН форма, пред некој ден играв после година дена, па нозете не си ги осеќам, како пензионер сум :D
Не си сам, јас пост операциски заборајв да трчам хх :)

Ајде едно списоче па ако е топло на вештачката кај император можиме :)

Jas mozi da dojdam samo da gledam i da pijam pivo a za igranje ne me racunajte da se rezilam pa samo za trener ili sluzben pretstavnik se prijavuvam ;) i predlozvam @Let3 da bide sudija :D

Jas mozi da dojdam samo da gledam i da pijam pivo a za igranje ne me racunajte da se rezilam pa samo za trener ili sluzben pretstavnik se prijavuvam ;) i predlozvam @Let3 da bide sudija :D
Не е тука Лет иначе ќе фаќаше фотки, прашај го @Ставрогин дали сака да те дружи :)

И јас идам за гледање, и за пиво ќе те дружам.:)

Види тебра, значи основен ПРЕДУСЛОВ е да си вон форма ако сакаш да играш со нас. За сите важи ова. Кој е во форма нема да игра. Нека си оди нека си игра професионално шо ве ебам :kuracc:
Ова е собир на ветерани - повратници во фудбалот после долги отсуства :coffee:[DOUBLEPOST=1454358480][/DOUBLEPOST]
Не си сам, јас пост операциски заборајв да трчам хх :)

Ајде едно списоче па ако е топло на вештачката кај император можиме :)
А кога ќе се врати Лет3? Дури се собериме можи пак да се врати и пак да замини :D
Ајде списочеееееее
1. Rosemberg
2. DeviAngel
3. Makedonec_7
4. Џони Вајсмилер
5.SinisteR
6. pacienat
7.Kико Д.
8. Prime
9.Pece

Дајте ваму сега да видиме со каков друг потенцијал располагаме.
@Dekio7 Идиш бајо мој?
@Epsilon и @INFERNO` доколку им одговара терминот ќе ни бидат гости :D
@Ставрогин да не сакаш да играш? Или публика заедно со @Leo Bonnie и @Goran Bt ? Патем и вие двајца размислете пошто и ние внатре публика ќе бидиме со оглед на залежаноста :D
Мислам дека никој немам забораено. И секако да ја понудиме @stefi-love-cfc Да не сакаш да браниш? :icon_lol:

Последно уредено:
Види тебра, значи основен ПРЕДУСЛОВ е да си вон форма ако сакаш да играш со нас. За сите важи ова. Кој е во форма нема да игра. Нека си оди нека си игра професионално шо ве ебам :kuracc:
Ова е собир на ветерани - повратници во фудбалот после долги отсуства :coffee:[DOUBLEPOST=1454358480][/DOUBLEPOST]
А кога ќе се врати Лет3? Дури се собериме можи пак да се врати и пак да замини :D
Ајде списочеееееее
1. Rosemberg
2. DeviAngel
3. Makedonec_7
4. Џони Вајсмилер
5.SinisteR
6. pacienat
7.Kико Д.
8. Prime
9.Pece

Дајте ваму сега да видиме со каков друг потенцијал располагаме.
@Dekio7 Идиш бајо мој?
@Epsilon и @INFERNO` доколку им одговара терминот ќе ни бидат гости :D
@Ставрогин да не сакаш да играш? Или публика заедно со @Leo Bonnie и @Goran Bt ? Патем и вие двајца размислете пошто и ние внатре публика со оглед на залежаноста :D
Мислам дека никој немам забораено. И секако да ја понудиме @stefi-love-cfc Да не сакаш да браниш? :icon_lol:
Немам физикус за голман, 150 сантими сум била,така ме претставија во кладилница темата :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom