Фудбалери Kајганџии - Битола

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување
Море не само гости, дури и че играме. Али ја неам сајонската форма од порано. :D

Ако сакате да умрам на терен, да ме носите надуша, тогаш нема проблем. :D
Нема сам да умриш не се секирај :D Како сме некои од нас залежани и тотално вон форма комедии ќе биди. Мислам дека просечен пензионер од паркот би бил подинамичен од мене. А сериозно, ќе треба вишок на играчи да имаме за замени. Инаку ебавме матер уште 10та минута ќе треба пауза да прајме

Нема сам да умриш не се секирај :D Како сме некои од нас залежани и тотално вон форма комедии ќе биди. Мислам дека просечен пензионер од паркот би бил подинамичен од мене.

Јас сум просечен пензионер. :pos:[DOUBLEPOST=1454360289][/DOUBLEPOST]
Јас се нафаќам на раце да те носам ако треба :)

Дечки, настрана заебанцијата, нема шанси да играм. Кажете кога ќе играте, можеби ќе поминам да ве видам. :)

Нема сам да умриш не се секирај :D Како сме некои од нас залежани и тотално вон форма комедии ќе биди. Мислам дека просечен пензионер од паркот би бил подинамичен од мене. А сериозно, ќе треба вишок на играчи да имаме за замени. Инаку ебавме матер уште 10та минута ќе треба пауза да прајме
дечко ај за тебе зборај мољим те :D

Имам прашано за термин сала Павел Шатев, до 15ти Февруари се е фул, до тогаш нема слободен термин, после 15ти ми рекоја можи нешто да се најди, сега како ви одговара :D
Ако не ќе чекаме уште 15тина дена или пак некој близок со власта ако е одма ќе добиеме :P

Имам прашано за термин сала Павел Шатев, до 15ти Февруари се е фул, до тогаш нема слободен термин, после 15ти ми рекоја можи нешто да се најди, сега како ви одговара :D
Ако не ќе чекаме уште 15тина дена или пак некој близок со власта ако е одма ќе добиеме :P
Или ќе чекаме за таму или како што рече ДевиАнгел на вештачката кај Император ама таму не знам што како. Како би играле отприлика? 4+1 или 5+1? :D

Или ќе чекаме за таму или како што рече ДевиАнгел на вештачката кај Император ама таму не знам што како. Како би играле отприлика? 4+1 или 5+1? :D
Кој 5+1 јас мислам 40та минута негде ќе нема за две екипи шутерски ќе си напрајме :D

Ама 4+1 па апла ќе треба да трчаме :D Најубо е 5+1 со резерви али толку луѓе курац :D

Е за таму ќе треба да чекаме уште многу :D
Сега за сега не е отворено, само преку летото работи тоа, од мај/јуни негде отвора, сега нема шанси да е отворено...
Иначе исто се игра како во сала 5+1 е таман, само шо е малку поголемо и бара повеќе трчање :D

Е за таму ќе треба да чекаме уште многу :D
Сега за сега не е отворено, само преку летото работи тоа, од мај/јуни негде отвора, сега нема шанси да е отворено...
Иначе исто се игра како во сала 5+1 е таман, само шо е малку поголемо и бара повеќе трчање :D
Е курац тогаш ќе чекаме за Павел шатев. Или Томасино ако закажи во Младост :D[DOUBLEPOST=1454363101][/DOUBLEPOST]
Јок бајо, не сум ни психички ни физички способен тренутно :D
Не сум ни јас бајо мој. Ова или ќе биди пресвртница или ќе одам курбан :D

Ама чекајте кај се членојте, толку нема Битолчани бе? немаме ич деца .. пак ќе речам не влечкајте од страна :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom