Фан Клуб: Интер

Манчини излезе со многу глупа формација, да можеби сакаше да изгледа многу офанзивно, ама му се врати ова многу лошо, па на Торино му играше со еден напаѓач а сега нашол со 4ца напред и само 2ца во средина, и норамално одбранава изгледаше доста аматерска кога Сантон е виновник за 2 гола од овие 3.
Незнам зошто не почна со 4-3-2-1 формација, најдобро ќе беше да игра со Медел - Кондогбија - Медел или Брозович, а во напад Икарди, Јоветич и Љајич/Едер.
Добро е што собравме доста поени во полусезона, па заостануваме само со еден бод од 3то место, само многу тешко ќе биде, Фиорентина, Рома, Милан се тука, до крај на сезона ќе биде интересно, освен ако не направиме уште 3-4 киксна наредни утакмици и ни се одалечат 10 бода од 3то место.
Грешка си он излезе со дефанзивна формација ама со напаѓачи...

Грешка си он излезе со дефанзивна формација ама со напаѓачи...

Дада, моја грешка, излезе дефанзивно, ама му се врати многу лошо.
Наредна утакмица се игра за 3 дена, дома со Киево.

Проблемот е тоа што секоја екипа ни игра пресинг и го научија Манчини со неговите замисли(ако можат да се наречат) како се движат фудбалерите по теренот и со каков пристап ќе излези....да се мочам и во Медел и во Брозовоич кој токму претходните два натпревари против Милан и Јувентус ни ги отворија очите дека не се за Интер и дека не се работи за квалитетни играчи како што посакуваме ние..

И на лето некка дадат ако треба 60 милиони само за да не ги гледам Нагатомо,Сантон,Хуан Хесус и Ди Амбросио како бекој..три години јадам лајна дека ни требаат асолни бекој и овие мороните од управа и тренери очекуваат дека со претходно наведените аматери ќе постигнеме успех..ебете се да ви ебам племето неспособно..и секако да се купи Бускетс од Барселона бидејќи нема подобар играч во светот за таа позиција која игра Медел и Брозович да му ебам аматерите

Ако ни е... Еве ви го Манчини слепецот... не може да не увиди дека Брозовиќ не го бива бе денес... (ретко кога го бива)... Не може да го оставиш у игра, он 100 глупости напраи.

Очај...

Kosookion Tohir ako ne uvide do sea deka ne go biva smradov neka se gubi i toj, pa bilo koj od forumov da bese trener ke im igrase presing na ocajnive Milan.
Bonaventura i KUCKA igracista gi napravija.
Melo in Perisic out
Telles in Ljaic out

Abe NORMALEN LI E ??
Super ekipa za top 3 da zavrsat a so bednikov e prssanje LE dali ke igrame.

Све у пичка да им изебам од прв до последен, буквално. Абе за ова не веспи за ова треба пола стадион да се бутне, треба утре на тренинг да им се отиде и матер да им се ебе.
Абе ова е чист срам за клубот бе мајчица да ви ебам најмила, па ни со Страмачиони ни со Раниери не губевме две дерби утакмици по ред со 6-0 скор.
Да ви ебам све живо у куќа. Добро бе ти Сантон да ти ебам тоа моронот глуп, кој си бе ти играч, кој? Па и тебе Манчини да ти ја ебам таа женицата ова копилево не игра 45 утакмици си земал на дерби утакмица со Милан го ставаш да и го стаам на ќерка ти.
Овој Брозовиќ 2 додавања немаше, па вади го да му ебам крвта. Медел како глува кучка беше, па вади го да му ебам мртвите. Бог да чува, земал Икарди на клупа го става.
Тој Перишиќ да му ебам све усташко мисли Робен е па све на лева се мести, како со лопата да ги рине тоа топките.

Абе да ви ебам живарникот да ви ебам, како пички некои гнасни, измочани. Курви смрдливи, животот ми го скративте, нервно ме осакативте да ти ебам и екипа и све у курац. Земи навивај за Барса ко човек да ти ебам племе.
Најмртвиот Милан у историја го напраивте Баерн Минхен бе ццццц. Еден Кучка ми изиграва Зинедин Зидан у средина. Море мрш у пичку матер носете се.

За ова отказ се јаде, мрш Манчини и ти да ти ебам све што ти мрда по куќа да ти ебам.

Болни се поразите од Јувентус и Милан..не знам како се воздржуваат после вакви бламирања по 3-0 за една недела нешто да не се промени...да му урлаат онде цел стадион и да му се потсмеваат а овие око да не му трепнува..море за Интер играте да ви ебам живите еден куп навивачи ваши има таму на стадионот..барем играјте малце поцврсто бидете поагресивни и не дозволувајте едни Кучка и Бонавентура да ви се понашаат како играчишта..кој куро се бе Милан да не плескаат вака лесно?

Од Милан примивме 3 гола бе :pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Манчини е сеа ја маме ќе ти преебам на тебе, абе копиле мртво, Сантон после 5 месеци го пушташ у прва постава, НА ДЕРБИ ДУЕЛ??? Хуан лев бек?? Хонда му го пиеше мозокот, ХОНДА ЕЈ ХОНДАААААА :pos:

Абе ова е најголем срам за клубот во последниве неколку години, од Милан 3-0 изгубивме, од најмртвиот тим во лигата, помртов од Фросиноне...

Брозовиќ денес мислам дека ја изигра најслабата партија во историјата на фудбалот, значи откако постои овој спорт немало некој фудбалер со полоша партија. Медел исто дно, Сантон да не зборам, директен кривец за 2 гола, од кои третиот беше трагикомичен. Земал Куцка ми изиграва Иниеста, ги дрибла по 5 души, абе нормални ли сте???

И на нив земале им идат 10 000 навивачи на тренинг, бакљијада им прават... За кого бе, за овие пички смрдливи? Зеам сите на клоци ги разрогам почнувајќи од Манчини, копилиња мртви.

Еј, ај што сме куртони, мртви, идиоти, ама и сме тотално несреќен тим, никој не може да ме убеди у спротивното. Едер чиста шанса со глава, Икарди пенал утиња, со Сауоло гол од пенал у 198 минута, со Карпи гол у 198 минута, па МРШШШШШШШШШШШШШШШШШШШ да ви ебам се.

Наредна утакмица се игра за 3 дена, дома со Киево.
се чувале...

ААААААААААААААААААААААААААААА
Stefan-kobe напиша:
Брозовиќ денес мислам дека ја изигра најслабата партија во историјата на фудбалот, значи откако постои овој спорт немало некој фудбалер со полоша партија.
Хаххахахаха

Medel od pitbull se pretvori vo pikinezer, Brozo nesto proba da napravi ama tolku mizerno fejlna toa e strasno. Ljaic i Jovetic kolku i da se dobri ne trcaat dovolno i ne se otvaraat, Perisic isto, Eder se gleda deka e dobar igrac. Pak ke kazam za ova e kriv Mancini, daj utre i Bangea neka go donesat zasto vekje nikoj nema da saka da dojde. Od sreda mora da se stisne restart.

Џабе се нервирате!Не подлажаа среќните победи од по 1-0 па ни се кренаа апетите...
Факт е дека комплет како институција сме мизерија!Нема што да бараме ние у лш.Нит иаме тренер нит играчи за таму!Вакви дебакли ќе имаме уште у групна фаза.Затоа другарски совет - по искулирано према интер,зачувајте ги нервите.Има многу поважни работи у животот.[emoji4]
Откако го купи наказата индонезиска заврши ерата на интер како гигант,како голем клуб.Ни останува да се молиме што побрзо да му се здушмани клубов и да го продаде на некој нормален богаташ кој вистински ќе го сака и ќе брцне малку подлабоко у џебот.Друго нема...

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Џабе се нервирате!Не подлажаа среќните победи од по 1-0 па ни се кренаа апетите...
Факт е дека комплет како институција сме мизерија!Нема што да бараме ние у лш.Нит иаме тренер нит играчи за таму!Вакви дебакли ќе имаме уште у групна фаза.Затоа другарски совет - по искулирано према интер,зачувајте ги нервите.Има многу поважни работи у животот.[emoji4]
Откако го купи наказата индонезиска заврши ерата на интер како гигант,како голем клуб.Ни останува да се молиме што побрзо да му се здушмани клубов и да го продаде на некој нормален богаташ кој вистински ќе го сака и ќе брцне малку подлабоко у џебот.Друго нема...

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Брат шо ти е ?

Демек летово малце пари дадоа ? Сите желби на педерчето му ги исполнија ама баш сите - до една.

Кондогбија 40 милиони боже сачувај - бар да го става да игра па да јадеме гомна дека е флоп - вака НЕ игра а јадеме гомна дека е ФЛОП (гарантирам дека позицијата му ја посеруе секоја партија и затоа се кочи црништето)

Едер го зима кога неаме плеј и го става прва утакмица уште да игра а Икарди му дреме клупа хахахахха

Курва Норд ги викале играчите на Интер да искочат од соблекувална и да се извинат,барем така разбрав.
Утре под казна тренинг во 6 сабајле би им кажал,ги обрукаа навивачите кој и на тренинг им дојдоа ...

Па Едер не изигра лошо, добар беше. Кој кур бе Кондогбија еј, ми се серееееееееееее, зашто не го игра бе???[DOUBLEPOST=1454283573][/DOUBLEPOST]
Курва Норд ги викале играчите на Интер да искочат од соблекувална и да се извинат,барем така разбрав.
Утре под казна тренинг во 6 сабајле би им кажал,ги обрукаа навивачите кој и на тренинг им дојдоа ...
Требало да ги шлајмосаат сите до еден, не да им бараат да се извинат. Им идат 10 000 на тренинг, бакљи им палат, ги поддржуваат, а овие со што враќаат? Земаа после 2-0 се угасија, застанаа на терен, Сантон им ја остави гол да дадат за 3-0, земале Милан си играат курташак ко Барса што си игра со Еибар и Лас Палмас и што не им дава топката да ја пипнат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom