Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Дури не го фати со раката то над неа не ја признавам за Скаузерка :D

Среќа што е од иста партија со админот од Ливерпул иначе не смее да се ставаат слики во темава. Идниот пат бан :mad::mad: Ебате комујнарите:гомце:
Цела администрација сме вемероу, дозволено е ова.

Не се проблем годините, колку што нема утакмица брането од пред Христа. :D Ама сигурно се спремал со оглед дека бил пријавен како резервен голман. Како и да е, не примил гол, што е добра ствар. :D

LOL

2016-01-31_0214.png

Њукасл се решени да се искубат од зоната на релегација. И на Свонси им понудиле пари за Гомис.

Последно уредено:
Њукасл се решени да се искубат од зоната на релегација. И на Свонси им понудиле паре за Гомис.

целта им е да ги купат напаѓачите на конкурентите? генијално

http://www.bbc.com/sport/football/3..._the_day&ns_source=facebook&ns_linkname=sport

Гледам никој не го постирал ова овде. У пичку матер, колку ми е мака шо си заминуваат сите еден по еден. Анри, Лампард, Џерард, Тери итн тн. Играчи какви што Премиер Лигата нема да види во наредните неколку сезони. Борбени, пожртвувани, лидери и пред се пример за помладите. Играчи кој никогаш не барале трансфер заради подобра финансиска состојба или пак потреба за промена на средина.

http://www.bbc.com/sport/football/3..._the_day&ns_source=facebook&ns_linkname=sport

Гледам никој не го постирал ова овде. У пичку матер, колку ми е мака шо си заминуваат сите еден по еден. Анри, Лампард, Џерард, Тери итн тн. Играчи какви што Премиер Лигата нема да види во наредните неколку сезони. Борбени, пожртвувани, лидери и пред се пример за помладите. Играчи кој никогаш не барале трансфер заради подобра финансиска состојба или пак потреба за промена на средина.
Ова што Челзи го прави не е заминување на играч туку бркање. И тоа бркање на легенда.
Да биде уште по комично, Иванович добива 1 година плус со нов договор ама не и Тери, он не е достоен за деценијата во клубот како капитен. Посерковци од клуб бе, срам се овие што го водат Челзи за фудбал, не за клуб, ептен сум напизден.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom