MaxTV IPTV телевизија (Македонски Телеком) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
јас сум на оптика и од ХД канали има мтв, сител, алфа, лукс, viasat history ili nature, eurosport 1 и 2 и арена 1. Зборувам за среден пакет од фемили (веќе не постои овој пакет).

јас сум на оптика и од ХД канали има мтв, сител, алфа, лукс, viasat history ili nature, eurosport 1 и 2 и арена 1. Зборувам за среден пакет од фемили (веќе не постои овој пакет).
ama sega ima posebni paketi so HD KANALI

Сега влегов во делот т.е апликацијата каде што се пакетите и ги немаше воопшто тие HD пакети а пред некој ден ги видов пишани си беа таму.

Сега влегов во делот т.е апликацијата каде што се пакетите и ги немаше воопшто тие HD пакети а пред некој ден ги видов пишани си беа таму.
gi nema a kaj mene seuste si rabotat site kanali HD

Дали ако ги активирам HD пакетиве по истекот на бесплатното користење они ќе ми ги исклучат или треба сам да исклучувам?

Иначе им текна да ги објават HD пакетите и каналите на нивниот сајт но не известуваат на фејсбук ништо за ова. Па кој го посетил сајтот видел кој не не видел и не знае дека постојат вакви пакети и за оние без оптика.

Дали ако ги активирам HD пакетиве по истекот на бесплатното користење они ќе ми ги исклучат или треба сам да исклучувам?

Иначе им текна да ги објават HD пакетите и каналите на нивниот сајт но не известуваат на фејсбук ништо за ова. Па кој го посетил сајтот видел кој не не видел и не знае дека постојат вакви пакети и за оние без оптика.
Прашај по телефон ако планираш пробно да ги пушташ. Маме си ебале мене еднаш со HBO ме заебаа и 3 месеци по ред ми ги наплаќаа иако реков да се исклучат пред истекот нс првиот месец. После многу расправии ми ги одбија у следната сметка.

Sent from my C5303 using Tapatalk

Прашај по телефон ако планираш пробно да ги пушташ. Маме си ебале мене еднаш со HBO ме заебаа и 3 месеци по ред ми ги наплаќаа иако реков да се исклучат пред истекот нс првиот месец. После многу расправии ми ги одбија у следната сметка.

Sent from my C5303 using Tapatalk
Во таков случај ќе им пишеш приговор еден во салон ќе ти пишат и еден на мејл пиши им за секој случај.
Јас така пред еден месец заборавив да исклучам интернет на мобилен иако ми беше завршен договорот и ми стигна порака но никаде во пораката не пишуваше дека се намалува интернетот нити дека ќе ми се наплати ако го користам. Затиа им пишав приговор прво во салон па на мејл по едно две недели ми ги одбија парите од сметката, сега чекам и оваа од јануари да ми одбоијат и се префрлам на Магента 1

Кога ќе направат нешто прифатливо за македонскиот пазар не ми е јасно!? 200 ден. месечно за 5 ХД канали па у 4К да се не би ги плаќал!

Кога ќе направат нешто прифатливо за македонскиот пазар не ми е јасно!? 200 ден. месечно за 5 ХД канали па у 4К да се не би ги плаќал!
На Близу за оваа цена ќе добиеш ~25 канали. Не знам што си замислуваат...

Ги активирав само за првиов месец, па ќе ги тргнам. Премногу се 200 денари

Имаат преводи овие HD каналиве ?
И уште нешто да прашам пиметив дека Luxe, Eurosport 1 и 2, Viasat Nature/History се пикнати во некој од пакетите интернет и телевизија па ме интересира дали се тоа таму без дополнителна претплата или се наплаќаат ?

Имаат преводи овие HD каналиве ?
И уште нешто да прашам пиметив дека Luxe, Eurosport 1 и 2, Viasat Nature/History се пикнати во некој од пакетите интернет и телевизија па ме интересира дали се тоа таму без дополнителна претплата или се наплаќаат ?
Ja sum vo family box so optika , i kaj mene se besplatni ovie kanali . Luxe nema prevod , eurosport imaat dva audio kanali-srpsko i anglisko audio , a Viasat nema prevod hd kanalot [emoji12]

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom