MaxTV IPTV телевизија (Македонски Телеком) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
A да си отвориме тема за тоа кај све сме блокнати на социјалниве мрежи ? :pos:

Доволно ојдовме оф ама не е за фалење тоа, дечки.

MaxTV ќе пренесуваат новогодишниот концерт од плоштад во Скопје Тамара Тодевска и Оливер Драгојевиќ

Канал број 6 :)[DOUBLEPOST=1451555687][/DOUBLEPOST]Hayat, Hajatovci и Hayat Folk регистрирани
http://avmu.mk/images/skopje_-_telekom_-_digitalen.pdf

Се надевам нема да се во пакетот балкански канали. :icon_lol:

Последно уредено:
Здраво луѓе, од вчера активиравме и ние МaxTV па имам неколку прашања.

Ова со изнајмувањето филмови зарем не е прескапо? 70 до 90 денари за филм кој е твој само 24 саата. Од бесплатни најдов само македонски емисии и документарецот Салата Македонија. Дали во минатото или во иднина пуштаат и саалм бесплатни филмови или емисии?

Друго, ова што им се апликациите Златна Книга, Прогноза, Речни..... се плаќа нивно користење или?

Ви благодарам :D

Здраво луѓе, од вчера активиравме и ние МaxTV па имам неколку прашања.

Ова со изнајмувањето филмови зарем не е прескапо? 70 до 90 денари за филм кој е твој само 24 саата. Од бесплатни најдов само македонски емисии и документарецот Салата Македонија. Дали во минатото или во иднина пуштаат и саалм бесплатни филмови или емисии?

Друго, ова што им се апликациите Златна Книга, Прогноза, Речни..... се плаќа нивно користење или?

Ви благодарам :D
Posledinte aplikacii ne se naplakaat a filmoviteod videoteka se tie se sto se
zatoa imas filmski kanali od 501 do 510

Овие имаат ли во план да си ја средат мобилната апликација за гледање телевизија? Нека ги стават сите канали, нека ја уредат, спортските нека ги стават за да можеме преку мобилен и таблет да ги гледаме.
Инаку прееска кога играше Манчестер Јунајтед на СК3, каналот беше замрзнат па кога им се јавив викаат дека не е само кај мене туку кај сите. По некое време го пуштија.

Ги пуштија тв каналите
74 HAYAT
207 HAYATOVCI
410 HAYAT FOLK
603 ZDRAVA TELEVIZIJA 7

можеле и подобар избор но не е лошо и ова.

Има ли некој инфо дали МаксТВ би ги ставиле SK во HD? Најлоша слика имаат овие канали, особено на поголеми екрани...

И сега ја имаат и Хајат обичната и Хајат Плус?
Да цел пакет Hayat канали. Ама ништо посебно каналите.[DOUBLEPOST=1452804477][/DOUBLEPOST]
Има ли некој инфо дали МаксТВ би ги ставиле SK во HD? Најлоша слика имаат овие канали, особено на поголеми екрани...
Се додека нема низ цела држава ставено кабли за оптичка мрежа не се надевај дека ќе додадат било каков HD канал. И да има цела држава покриеност со оптика ќе мора за HD да се префрлаш ти на пакет со оптика.

Последно уредено:
Гледам во таа апликацијата кај што е за купување тв пакети се појавиле 4 пакета со опис дополнителни канали. Во првиот е Viasat History/Nature HD, а во вториот Luxe TV HD и овие два се бесплатни, третиот е некој пакет MAX HD+ и чини 249ден. и четвртиот пакет е MAX HD и чини 199ден. Овие нови канали ли се?

Овoj Viasat и тој Luxe ги има уште одамна а од други HD канали ги имаат македонскиве, Eurosport 1 и 2 , Аrena sport 1,2,3,4

Други HD канали немам видено да имаат.

И јас ги видов пакетиве а на сајтот нема ништо за нив. Им пишав на телеком на фејсбук па да видам што ќе одговорат.

Последно уредено:
jas go aktivirav paketot sto e 250 denari i gi ima luxe tv animal planetHD discovery showcasteHD auto moto sport HD travel chanelHD I discovery scienceHD

jas go aktivirav paketot sto e 250 denari i gi ima luxe tv animal planetHD discovery showcasteHD auto moto sport HD travel chanelHD I discovery scienceHD
Me чуди зошто ги немаат повеќето од овие канали пишано на сајтот а и ги немаат HD пакетите исто пишано.

Оптика имаш или ?

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom