Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ama sega ima posebni paketi so HD KANALIјас сум на оптика и од ХД канали има мтв, сител, алфа, лукс, viasat history ili nature, eurosport 1 и 2 и арена 1. Зборувам за среден пакет од фемили (веќе не постои овој пакет).
Има да ама не ми се даваат дополнително пари кога знам дека може да ги пуштат и така тие ХД канали ништо не ги кошта.ama sega ima posebni paketi so HD KANALI
gi nema a kaj mene seuste si rabotat site kanali HDСега влегов во делот т.е апликацијата каде што се пакетите и ги немаше воопшто тие HD пакети а пред некој ден ги видов пишани си беа таму.
Прашај по телефон ако планираш пробно да ги пушташ. Маме си ебале мене еднаш со HBO ме заебаа и 3 месеци по ред ми ги наплаќаа иако реков да се исклучат пред истекот нс првиот месец. После многу расправии ми ги одбија у следната сметка.Дали ако ги активирам HD пакетиве по истекот на бесплатното користење они ќе ми ги исклучат или треба сам да исклучувам?
Иначе им текна да ги објават HD пакетите и каналите на нивниот сајт но не известуваат на фејсбук ништо за ова. Па кој го посетил сајтот видел кој не не видел и не знае дека постојат вакви пакети и за оние без оптика.
Во таков случај ќе им пишеш приговор еден во салон ќе ти пишат и еден на мејл пиши им за секој случај.Прашај по телефон ако планираш пробно да ги пушташ. Маме си ебале мене еднаш со HBO ме заебаа и 3 месеци по ред ми ги наплаќаа иако реков да се исклучат пред истекот нс првиот месец. После многу расправии ми ги одбија у следната сметка.
Sent from my C5303 using Tapatalk
На Близу за оваа цена ќе добиеш ~25 канали. Не знам што си замислуваат...Кога ќе направат нешто прифатливо за македонскиот пазар не ми е јасно!? 200 ден. месечно за 5 ХД канали па у 4К да се не би ги плаќал!
Ja sum vo family box so optika , i kaj mene se besplatni ovie kanali . Luxe nema prevod , eurosport imaat dva audio kanali-srpsko i anglisko audio , a Viasat nema prevod hd kanalot [emoji12]Имаат преводи овие HD каналиве ?
И уште нешто да прашам пиметив дека Luxe, Eurosport 1 и 2, Viasat Nature/History се пикнати во некој од пакетите интернет и телевизија па ме интересира дали се тоа таму без дополнителна претплата или се наплаќаат ?